reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula no własnie mi sie tez tak wydaje ,a do tego ja nie pije piwa nie palę to raz na 2 miesiące mogę sobie na taki zabieg pozwolic :tak: chyba

Martuś no jasne, że tak :-) Jak postanowiłam zapisać się na serię lasera, to powiedziałam dokładnie to samo :tak: Nie mam żadnych uzależnień kosztownych, tak więc raz się żyje, na coś wydać kasę trzeba :-) A skoro czujemy się po tym lepiej, to czemu nie skorzystać :tak:

Paula masz rację ,przeciez nie bedziemy jak kocmołuchy chodziły :-D:-D:-D:-D:-D zreszta kazdy ma swoje jakies przyjemnosci ,mi po tym humor sie poprawia :tak:

a i moja "przyjaciółka " zgaga wróciła :-(

Malami - no Ja stawiałam tak na 250zl, ale ja nigdy nie bylam na takim czyms wiec nie wiem ile moze kosztowac cos takiego i dlatego pytam za cene:tak: Ale jak za tyle zabiegów kosmetycznych to nie duzo zaplacilas:tak::-D

A ja ide w poniedziałek do fryzjera:-D:-D

Ewirut ,Paula ... no ja jutro jeszcze fryzjer na 9.30 i kolorek nałozymy :-) no i porodówka moja hehehehe niech się dzieje co chce :-)

Ewirut no mówie czasami warto cos zrobic dla siebie ;))

ok lece polezec bo mi cięzko :(

Malami- ja tez jestem tego zdania , że kobieta powinna byc zadbana a jeszcze tym bardziej przyszla mama:tak:
A co na porodówce tez trzeba ładnie wygladac , bo jeszcze dzidzia sie wystraszy;-) :-Dmusimy dbac o siebie:tak:

reklama
Laseczki a jakie kolorki robicie? :-)

Pamiętam jak były "Rozmowy w toku" na temat właśnie zadbanych mam na porodówce :-p i tam się śmiali z laski i ją besztali, że poszła pomalowana rodzić, a ja uważam, że skoro miała na to siły i lepiej się czuła pomalowana, to dlaczego miała się nie pomalować? :tak:
Jak ktoś nie chce to nie, ale jak ma się czuć bardziej komfortowo w makijażu to dlaczego go nie robić, nawet w takiej sytuacji- człowieczeństwo jest strasznie zacofane
:eek: i to młode kobiety po niej jechały :szok:

Do góry