reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula no własnie mi sie tez tak wydaje ,a do tego ja nie pije piwa nie palę to raz na 2 miesiące mogę sobie na taki zabieg pozwolic :tak: chyba

Martuś no jasne, że tak :-) Jak postanowiłam zapisać się na serię lasera, to powiedziałam dokładnie to samo :tak: Nie mam żadnych uzależnień kosztownych, tak więc raz się żyje, na coś wydać kasę trzeba :-) A skoro czujemy się po tym lepiej, to czemu nie skorzystać :tak:

Paula masz rację ,przeciez nie bedziemy jak kocmołuchy chodziły :-D:-D:-D:-D:-D zreszta kazdy ma swoje jakies przyjemnosci ,mi po tym humor sie poprawia :tak:

a i moja "przyjaciółka " zgaga wróciła :-(

Malami - no Ja stawiałam tak na 250zl, ale ja nigdy nie bylam na takim czyms wiec nie wiem ile moze kosztowac cos takiego i dlatego pytam za cene:tak: Ale jak za tyle zabiegów kosmetycznych to nie duzo zaplacilas:tak::-D

A ja ide w poniedziałek do fryzjera:-D:-D

Ewirut ,Paula ... no ja jutro jeszcze fryzjer na 9.30 i kolorek nałozymy :-) no i porodówka moja hehehehe niech się dzieje co chce :-)

Ewirut no mówie czasami warto cos zrobic dla siebie ;))

ok lece polezec bo mi cięzko :(

Malami- ja tez jestem tego zdania , że kobieta powinna byc zadbana a jeszcze tym bardziej przyszla mama:tak:
A co na porodówce tez trzeba ładnie wygladac , bo jeszcze dzidzia sie wystraszy;-) :-Dmusimy dbac o siebie:tak:

reklama
Laseczki a jakie kolorki robicie? :-)

Pamiętam jak były "Rozmowy w toku" na temat właśnie zadbanych mam na porodówce :-p i tam się śmiali z laski i ją besztali, że poszła pomalowana rodzić, a ja uważam, że skoro miała na to siły i lepiej się czuła pomalowana, to dlaczego miała się nie pomalować? :tak:
Jak ktoś nie chce to nie, ale jak ma się czuć bardziej komfortowo w makijażu to dlaczego go nie robić, nawet w takiej sytuacji- człowieczeństwo jest strasznie zacofane
:eek: i to młode kobiety po niej jechały :szok:

Do góry