reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam sie z rańca

Liluu - Alinka jeszcze do piatku chodzi do szkoły, a Kubulek rozrabia jak się patrzy, mamy juz 12 ząbków, nocki juz przesypia spokojnie, tak, że super. Kuba kiepsko śpi, tzn., bardzo się kręci jak ząbki maja sie przebijac przez dziąsełka, jest niespokojny, kreci się, potrafi przez sen krzyknąć czy zaplakać, ale jak juz zab przebije się - wszystko znika jak ręką odjął

Buziaki i pozdrowienia dla Was - wpadne później

A gdzie jest Dziama i Katy ? Pamela ? Agnes ? Roszpunka? Losiczka ?
Marysia ? Valky ? Joanna ? Ada? Kasia es ? Mała mi ? Viola ? Ilona ?

Ej haloooo pobudka !!!!! Moze by tak sie wzbudzić z zimowego snu :-D

Witajcie !Przepraszam że ja tak tutaj piszę ale nie mam kogo się poradzić>Jestem mamą prawie dwuletniej córeczki ,nie staramy się poki co o dziecko chodz ja bym chciała ,ale warunki narazie i finanse nie pozwalają nam na druga dzidzię.
Mam taki problem ,z mężem stosujemy stosunek przerywany ,wiem że to żadna metoda antykoncepcji ale jest jak jest ,no i przejdę do sedna ja juz sama niewiem co mam myśleć okres powinnam dostać 23 -24 czerwca ,a krwawienie miałam 20 i to tylko jeden dzien co nigdy sie nie zdarzało ,czuje sie tak jakbym miała dostac okres a tu nic a może jeszcze dostanę albo to co było to był okres,wczoraj z samego rana zrobilam test wynik negatywny ,a co wy o tym myslicie ?będe wdzięczna za radę

Witam sie !

Tak my z Bartusiem juz po wizycie u lekarza :-D:-D Mój kolunio wazy 2300 wszytsko rozwija sie ksiazkowo, jest w jak najlepszym pożadku:-):tak::-DCiesze sie bardzo:tak:

P. okulistka powiedziala ze dno oka prawidłowe wiec nie bede miala cesarki, co chyba mnie za bardzo nie zadawala , bylam nastawiona na cesark, no ale teraz musze sie przestawic na naturalsa:szok::szok: co myslicie lepiej rodzic naturalni? tylko , ze ja tak panicznie sie tego boje:szok::szok:

U nas pogoda paskudna leje i wieje:angry::angry:

Ewirut super, że wszystko dobrze :tak: Bartuś to już kawał chłopa :-)

Teśka witaj, ja niestety nie pomogę, bo nie znam się za bardzo, musisz zaczekać na nasze książnice wiedzy :-)

Teska powtórzyć musisz inny test i poszlabym na bete :-)

Ewirut ja bym wolała naturalnie wiadomo boli ale jak urodzisz to szybko mija a po cesarce dopiero sie zaczyna wrrrr wiem jak dziewczyny pisza

reklama
Zoska tak jak pisze Liluu zrób powtórny test, a jak Ci nic nie wyjdzie, to może tez byc tak,że Ci się owu przesunęła i tego 20 miałas owu, bo czasami chyba zdarzają sie plamienia. A jak nie, to idz do gina :-)

Malami poka poka new look :-)

Do góry