reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś no niestety cięzko mi było u teściów wypocząć, bo niewyspana jestem i takie tam :-) Dopiero dziś, choć nie mogłam zasnąć w nocy z duchoty, to jakos mi lepiej :-) Chyba,że to psychika na mnie tak działa :-)

Liluu myslałam o Tobie ...

Hello :-)

Martuś słoneczko, a może organizm Ci się oczyszcza przed porodem?
;-)
Aparacik taki zwykły (metalowy) u mojego ortodonty kosztuje 1 500zł, a jak miałam kosmetyczny kiedyś na górny łuk to kosztował 2 500zł + comiesięczne wizyty 100zł
:dry: -więc trochę kosztuje, ale pomijając już wygląd zębów, to jest to też dla zdrowotności, bo wiadomo jak czyści się krzywe zębole :-p

Truskafffka
ja bym już powoli do skarpety odkładała na wesele hahaha
:-D
A córka- cukiereczek grzeczniutki :* Taką będę sobie kiedyś życzyła
;-)

Lori piękna córa
:-)

Ewirut Puzel u mnie był dlatego nie miałam jak zajrzeć
;-) a do tego nie miałam neta, bo była modernizacja na nowe łącza, aby był jeszcze szybszy :tak: zobaczymy, bo puki co to musiałam interweniować, że się co chwile odłącza :-p:wściekła/y:

U mnie zrobiło się chłodno 14,8’C
:blink: Po tych duchotach to prawie jak w zimie :-D Trochę polało, ale dzisiaj poza chmurami to OK., spokojnie :tak: Poza tym weekend udany, bo z Puzlem :-p

Buziaczki Babulce :*

Rozia wiem jak to jest nie ma to jak u siebie :-D wiec odpoczywaj :tak:

Paulus no i jak teraz zębolki slicznie wyglądają :-D:-D:-D:-D

ja już sie wywoskowałam a tak wyglądają moje stopki ;-)
1045108_492718190799517_1046672316_n.jpg

no i teraz mogę iść rodzić heheheheheheh

Martuś no dużo lepiej wyglądają, a właściwie nie ma porównania z tymi przed aparatem (przynajmniej górne, bo dolne w trakcie "roboty") :-D
Śliczne pazurki :tak:

Ewirut też mam taką nadzieję ;-) bo masakra, bez neta jak bez ręki :-p

reklama
Ewirut no ja woskowałam ręce, całe uda i robiłam cały pedicure na stopach i regulację brwi iiii zapłaciłam za wszystko 165 zł to duzo????:sorry2:

Do góry