reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja nie rozumiem a moze własnie wróciła z zakupów z miasta i gdy wychodzi z domu to sie maluje , nie iwdze nic w tym dziwnego , że trafila na porodówke umalowana.... Ja sama codziennie używam tuszu do rzes bo lepiej sie czuje jak mam umalowane rzesy:tak:

A co do kolorku to blond-mój sobie nie wyobraza , żeby był inny:-D

reklama
Ewirut ona malowała się już w szpitalu jak dostała pierwszych skurczy przepowiadających, czy jak to się tam nazywa :-p Ogólnie malowała się co rano w szpitalu, bo lepiej czuła się pomalowana- tak jak to robiła w domu :-) Ale ja tam nie widzę w tym nic dziwnego, pewnie sama bym malowała chociażby rzęsy :tak:

O fajnie, ja też jestem blondynką :-) Tzn. teraz mam taki ciepły blond, wpadający momentami w karmelowy rudy, ale myślę własnie nad jakimś jaśniejszym (bardziej blond) :tak: Rozjaśniałam kiedyś przez baaaaaaardzo długi czas, ale miałam bardzo suche włosy :dry: z tym, że nie wykluczone, że znowu do tego wrócę :-D Tzn. nie rozjaśniałam całych włosów, tylko pasemka, a później panele, ale jednak rozjaśniacz niszczy :tak:

Tak tak Ja tez jestem tego zdania:tak: Wogóle uwielbiam róznego rodzaju maseczki do ciala wlosów twarzy :-) Teraz mam duzo czasu dla siebie wiec moge sobie robic w domu salon spa , a w dodatku jestem konsultantka Avon wiec kosmetyków mi nie brakuje:-D:-D:tak:

hej, hej - jezzzdem

Pochwaliłam się dziś mojemu ślubnemu, że juz mam telefon i co???? Najpierw sam zaczął sie nim bawić, a potem zapytał czy nie chce się zamienić?? hihi - to był żart oczywiście, ale telefon sie jemu podoba i gitara - bo mi też. Juz go nawet troche ogarnęłam.

Pozdrawiam i buziam Was. Dobrej nocki - do jutra.

Witam po nocce :-) Jakoś nie chce mi się spać...

Katrina hahaha mój Puzel zrobił by dokładnie to samo ;-)

Rozia to tak jak u mnie z tym, że wczoraj było gorzej :tak: dzisiaj liczę na jakieś słońce, bo jest pochmurno, ale bardzo jasno tak jakby słońce chciało wyjść- oby mu się udało :-):rofl2:

Miłego Dnia Babulce :*

reklama
Dziendobry dziewczynki

Lori Kurcze oby nie złapał :no:

Paula tak to jest jak sie spanie przetrzyma to potem sie spać ńie chce

katrino super ze sie telefonik podoba mezusiowi a jak dzieciaczki?

U nas dzisiaj jak narazie tez pochmurno :confused2: Wrrr
A gdzie nasze ciężarówki ?
milego dnia

Do góry