reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziękuję wam bardzo :blink:... ja dzisiaj jestem od rana jak zombi, a u lekarza znalazł się winowajca. Ciśnienie mialam 85/60 :confused2:

liluu - bo one nie są do powiększania ;-)

reklama
hej laseczki...
ja juz od 4 nie spi...nadrobilam zalegle seriale :-):-)
kurde wogole spac nie moge klade sie pozno..a 4-5 jestem wyspana..
lece zaraz po zakupy..bo dzis siedze z mlodsza w domku..bo goraczki w przedszkolu wczoraj dostala..i lekaz lazal lezec..a w srode zakonczenie roku..aj tam zawsze cos...

lori- coreczka sliczna..super sa te usg..:-)

:-) witam

nareszcie chłodniej jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lor super córcia Ci rośnie hehehehe ,ja nie mam takiej foty :-(

Liluu a Ty jak tam dziś ?????????

Ewirut ???? jak sie dziś czujesz?jak głowa???

ja dzis w nocy łaziłam bo brzuch pobolewał i pachwina lewa mocno bolała,no i mega burza była tak trzaskało az alarmy w autach piszczały :szok:

dzis lece sie ogarnąć do kosmetyczki,stopy ,ręce ,uda :tak: a jutro fryzjer a co!!!!!!!!!

dzwoniłam do ginki i kazała wpasc w poniedziałek .... a jakby cos sie działo to ten papier ważny od ortopedy na cc ,ale i tak wolałabym sama

Truskafffka kurcze no ja im powiem ze mdleje jakby co :-D ale dzieciolka tyle nie widzieć :-:)-:)-(

dziękuję dziewczyny, mi tez zdjęcia się bardzo podobają i napatrzeć się nie mogę bo już taka fajna papuśna jest :-)

joanna - ja mam ze spaniem wręcz odwrotnie.. Mam takie odpady senne w ciagu dnia że potrafie spać jak zabita 3 godziny i nic mnie nie ruszy, ale to wszystko przez bardzo niskie ciśnienie.

Malami - a to widze przygotowujesz się do porodu pełną parą :cool2:

Witam sie!!
Malami- wczoraj wiekszość po poludnia przespalam , ja jestem niskocisnieniowcem i taka pogoda jak dzis czy wczoraj to mnie zabija Ja jestem wtedy nie do zycia nawet kawa wtedy nie pomaga:no: Dzis ulewy ciag dalszy i nadalbedzie cieżki dzień...
Dzidzia sie rozciaga W środe do lekarza juz nie moge sie doczekac co tam mi powie i jak teraz wygląda mój Bartuś i sprawdze czy nadal jest Bartusiem ;-)
Czy któraś z cieżarnych robiła wyniki na paciorkowca i w ktorym tyg sie to robi?

Dziewczynki miłego dnia:tak::-D

Lori no tak trzeba się ogarnąć trochę bo pozniej czasu nie bedzie hehehehe

Ewirut ja robiłam posiew na paciorkowce i to sie robi chyba miedzy 35 -37 tygodniem
co do cisnienia to ja tez z tych co mają 80/50 :-D:-D:-D:-D:-D

Rozia odpoczeliscie sobie????????????????

reklama
ja dzisiaj mam drugi dzien zgonu ciśnieniowego :confused2: ... nawet małego do przedszkola nie odprowadziłam bo nie umiałam się dobudzić. Pije mieszankę capucino z kawą a oczy na zapałkach a musze dzisiaj troche chatę ogarnąć bo wczoraj sobie odpuscilam i juz balagan.

Mati ogląda smerfy to przynajmniej chwila ciszy bo od rana tłukł mi się bo jak to oznajmił buduje opla astre :dry:

ewiru - wymaz z pochwy ;-)

Do góry