reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

oo wy gaduły :-p

my dziś mieliśmy akcje "fryzjer":-D a że do fryzjera nie chciało mi się iść, to D kupił farbę i sam mnie zafarbował:-D
także kolor odświeżony, na wesele można iść :p

Lor hehe mój też negocjator i chyba z tego nie wyrośnie :p
przykładowa rozmowa:
jesteśmy w sklepie..
-mammuuś mogę zabawkę?
-nie, przyjechaliśmy po jedzonko
-mamuś a może jajko niespodziankę?
-ok, ale za swoje pieniążki ze skarbonki
-aa to lepiej nie, bo zbieram na auto kulkę...
po chwili:
-mamuś to może chociaż lizaczka mi kupisz? ..i tu pięknie zaprezentowane oczy kota ze shreka
oszaleć można :-D
gratki udanego dnia zakupowego :tak:

Liluu to może malutki braciszek/siostrzyczka Lilki będzie aniołkiem hihi
tylko musicie się postarać i dorobić malucha :p
MałaMi serduchem jestem z Tobą! trzymajcie się
Paula u nas też sahara:-p
Agnes powodzenia w pożegnaniu starej pracy i przywitaniu nowej :)
Ewirut słodkich snów :)

reklama
Lori ja znam bambusowe pieluszki i nie tylko mam ręczniki bambusowe i nawet ostatnio kupiłam majtki z bambusa hihi :)

Truskafka
hehe dobre ale ja ja miałam identyczny przypadek. Byłam u mamy i poszłam jej do sklepu, wzięłam ze sobą 5 letniego bratanka:
-Ciocia kupisz mi gazetkę ze smerfem?
-Nie bo przyszliśmy po jedzonko,
No to Bartek wkłada mi do koszyka dużą paczkę delicji i mówi:
-ciociu nie patrz tak przecież to się je.

Lori powiem szczerze ze nie znałam tego do dzisiaj a szkoda :( bo ta tetra jakaś twarda teraz nie przyjemna w dotyku buuuu a jak jest z tymi bambusowymi po wypraniu? Tez twarde? Sztywne ?

Viola - tak ja ostatnio tez kupilam majtki bambusowe i są świetne :-p

Liluu - nie wiem jak po praniu bo dzisiaj dopiero kupilam. Jak wypiore to dam znać, ale myślę że juz taka zostanie bo z majtkami nic się nie dzieje :-p

Agnes mam nadzieję, że Twój szef okaże się ludzki i zrozumie… Skoro sam „wyganiał” Cię na wychowawczy? W każdym razie powodzonka :*

Lori zakupy trzasnęłaś konkretne
:-)

Truskafffka przydało by się wskoczyć w bikini i nad jakieś jezioro pojechać
:cool2:

Hej ..... kobietki moje

ja dziś jakaś beż życia jestem :-(,leże i leżę bo wczoraj nawet do wc podniesc sie nie mogłam taki ból :-:)-:)-(
niestety wizyta u ortopedy 2.07 wczesniej nic nie dało sie załatwić ,głupie baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiec czekam juz mi wszystko jedno ,chyba ze wczesniej cos zacznie samo się dziać

miały byc upały a tu leje od rana

Jutro mały na zieloną szkołę jedzie do piątku a G do konca tygodnia do 20 w pracy bede siedziec całymi dniami sama :-(

Lor bambusowe pieluchy????pierwsze słyszę ;)
mi został do kupienia tylko ochraniacz na materac do łozeczka i własnie w smyku jest promo i wyprzedaż wiec warto się wybrać :tak:

aaaa i kupiłam nareszcie fotelik :tak: znalazłam na tablica.pl ,dziewczyna która jest w ciąży wygrała na warsztatach o dzieciach ,a ze ma identyczny to ten nowiutki z maxi cosi sprzedawała no i dzis przyjdzie :) i nie za 500 czy 600 a za 350 :) dobre i to i to nowiutki :tak::tak: ,no i tak to juz chyba wszystko mam

a w przyszłym tygodniu jeszcze do kosmetyczki ide sie ogarnąć ..rece ,uda ...wywoskować ,zrobic stopki ... i fryzjer ,trzeba jakoś sie ogarnąc przed tym porodem bo pozniej czasu nie bedzie na początku ;-)

Miłego słonecznego dnia ;*

Malami - no pewnie ... jakoś trzeba na tej porodówce wyglądać ;-) ... dzieki za cynk o Smyku, mam dzies jeszcze kupon rabatowy ale juz mi mało rzeczy do kupienia zostalo i to raczej same zakupy internetowe :) ... w smyku to wanienkę mam upatrzoną :-p

reklama
Do góry