reklama
P
Paula~
Gość
LiLuu tak, ale bankowo miała bym kontrolę gdybym tak zrobiła a wiesz, bez sensu w domu siedzieć cały czas ;-)
Wiem, że jestem zmierzła, chcecie mi pomóc, a ja wydziwiam, ale to przez bezsilność która coraz bardziej mnie ogarnia...
Wiem, że jestem zmierzła, chcecie mi pomóc, a ja wydziwiam, ale to przez bezsilność która coraz bardziej mnie ogarnia...
ewirut1
Fanka BB :)
Paula- jak człowiek czasem sobe po wymysla i po marudzi komuś to czuje sie lepiej ;-)
A my tu przeciez po to jestesmy, żeby sobie nawzajem marudzić i wymyslac i mówic o problemach
Liluu - czekam na wiadomosci co nowego wymyśliła Twoja pannica
A my tu przeciez po to jestesmy, żeby sobie nawzajem marudzić i wymyslac i mówic o problemach
Liluu - czekam na wiadomosci co nowego wymyśliła Twoja pannica
-Lorelain-
Paula - na 100 % nie mówiłabym o planach zwolnienia się. No chyba by mnie musiało porąbać. W takiej sytuacji poszłabym do szefa (nie wiem jaką masz prace, w jakim charakterze i ile godzin robisz) i powiedziała co ma Ci uciąć z grafiku bo robić mu za dwóch nie będziesz bo jak cie wsadzą z przemęczenia do szpitala to mu zostanie wtedy 1 pracownik.
Ostatnia edycja:
P
Paula~
Gość
Ewirut no w sumie racja
Lori właśnie zastanawiam się czy nie pofatygować się do niego... (edytowane z wiadomych przyczyn) ;-)
Lori właśnie zastanawiam się czy nie pofatygować się do niego... (edytowane z wiadomych przyczyn) ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Paula - no pogadaj to raz, a jak nic się zmieni, to po złożeniu wypowiedzenia idź na L4 - choćby do końca okresu wypowiedzenia i wtedy niech się gimnastykuje z grafikiem.
Paula - no pogadaj to raz, a jak nic się zmieni, to po złożeniu wypowiedzenia idź na L4 - choćby do końca okresu wypowiedzenia i wtedy niech się gimnastykuje z grafikiem.
witam i ja po weekendzie. zabieram się za nadrabianie bo widzę była produkcja niezła
edit. tutaj nadrobiłam a jeszcze g do ogarnięcia.
ale się rozbestwiły dziewczyny. kiedy mam to czytac jak ja od 8 do 20 w pracy?
edit. tutaj nadrobiłam a jeszcze g do ogarnięcia.
ale się rozbestwiły dziewczyny. kiedy mam to czytac jak ja od 8 do 20 w pracy?
Ostatnia edycja:
ewirut1
O widze dziewczynki po weekendzie wrócily do nas
Liluu- a może ja ktoś zauroczyl, że tak Ci rozrabia ( z góry przepraszam jak nie wierzysz w takie rzeczy)
Liluu- a może ja ktoś zauroczyl, że tak Ci rozrabia ( z góry przepraszam jak nie wierzysz w takie rzeczy)
reklama
Podziel się: