reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka - a Mati dalej tak negocjuje? bo mój to bardzo i ma tak od małego. On nawet musi sie licytować z czasem mycia zębów. Czasem to idzie zwariować.

ap ropo truskawek to właśnie mam kolo siebie poł kilo w miseczce i zajadam ale w UK sa bardzo drogie. Nie ma że sobie na kobiałki można kupić :-p

Malami - o kurcze groźnie to brzmi. No a co jak sie akcja rozpocznie przed 02. lipca? chyba lepiej dogadac sie z lekarzem o tą cc żeby nie ryzykować.

reklama
Witam sie z rana :-)

A wiec Lilka jak zasnęła to spała juz do rana :tak:

Lori ja mam aspirator na baterie dla mnie bomba ale nie miałam tego ustnego tak ze nie potrafię powiedziec który lepszy

truskafffka No wlasnie tak to jest z tymi szkrabkami naszymi ,bo przeciez to moje trzecie dziecko i żadne ze starszych nie miało takich problemów nigdy
Nunusia jest inna :-)

Ilonko hehehehe witaj

katy kochana jak sie czujesz?

ewirut nie wiem czy ktos ci wytłumaczył juz co to TP = termin porodu

milego dnia

Lori nie wiem co oni z tym zrobia ginka wyznaczyła teraz wizyte na 8.07 ,a jak cos kazała dzwonic juz mam wqrwa i siedze i płacze bo nie chce lezec na zadnych wyciągach pózniej

Marta Kurcze nie ty pierwsza masz taki problem dlaczego lekarka od razu cie straszy czy w pl tylko na tyle stać lekarzy ?

Ja miałam spojenie rozjechane jak i wiele dziewczyn z grudniowek i żadna nie miała nic takiego po jak ty opowiadasz tylko przygotuj sie ze jeszcze z 3 miechy po porodzie bedzie cie boleć i tyle .

Liluu - no i super że przespała do rana :-) ... a aspirator ciągnie mocno bo słyszalam zarzut że mają słaby ciąg :sorry2:

Malami - a idzie sie dogadac z tą lekarką że skoro moga być takie poważne konsekwencje to niech z góry daje skierowanie na cc?

ja sie nie znam bo tak nie mialam,ale chyba rozjechanie a pęknięcie to co innego.

Lori- u mnie to zalezy od dnia nie zawsze mnie boli pod brzusze, ale dzis rano jak wstalam to mialam straszne klucie :angry: A byłas u lekarza z tym mówiłaś cos mu o tym ?
Truskaffka- to zakupy sie udaly:tak::-D
Malami-nie zalamuj siebdzie dobrze zobaczysz:tak:
Lilu- dziękuje za informacje:tak::-D
Wiec uzupełniam TP 06.08

Lori hmm czy mocny ? Nam wystarczył a nie dziwie sie ze moze być słaby dla innych jak używają tych co sie do odkurzacza podlancza ;-) Wydaje mi sie ze taki sam efekt mozna uzyskać przy ustnym

marta mówiąc ze widac na zdjęciu ze pękło :confused: W jaki sposób moze być widac rozejscie a pęknięcie ? Tak samo to wyglada Martuś ;-) Albo pęknięcie prędzej to jak złamanie kości

Ostatnia edycja:
chce pojechac dzisiaj do sklepu zamówić wózek to sie zapytam o te aspiratory. Może będą mieli.

no i czeka mnie jeszcze kapitalny remont pokoju dziecięcego, kory planuje na pierwszy tydzien lipca. Potem tydzien wakacji i jak wróce to sie zabiore za jakies pranie ubranek i układanie. W sierpniu juz może być mi cięzko więc chcialabym tylko leżeć :sorry2:

reklama
Witam :blink: odespałam troszkę nockę i postanowiłam Was nawiedzić ;-) choć dzisiaj mykam na kolejną :baffled:

W górach Sahara + 32,1’C mmmmm miodzio
:cool2:

Rozia taaak, udany jak najbardziej
:-p
Miłego wypadu :*

Ilonko dzięki za tabelki
:tak:
Ja też zdjęć nie widzę
:no:

Marta rośnie Ci syneczek jak na drożdżach
:-)
A co do reszty, to mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się zakończy
:tak: Wiem, że jest ciężko, ale bądź dobrej myśli :*

LiLuu no proszę jaka córa grzeczna, oby to spanko Jej już zostało :*

Załamałam się jak zobaczyłam grafik ... (edytowane z wiadomych przyczyn)
;-)

Miłego Dzionka Babulce :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry