reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula- u nas tez pogoda piekna własnie ide wystawic swoje blade nogi na słoneczko. tylko nie wiem czy sie nie wystraszy tej bladośći i nie zajdzie za chmurke , bo nogi mogą bardziej razic niż to sloneczko:szok::-D

Lori - jak tam dzis? Nas też w lipcu czeka remont oj nie wiem jak ja dam rady pozniej ogarnąć ten balagan po malowaniu i wogóle...:confused:

reklama
Paula :szok: No co ty co za debil on sie chyba zesra jak mu powiesz ze odchodzisz :-D Bo nie sadze zeby tak szybko kogoś znalazł a bedzie mu juz dwóch osób brakować. Ja bym poczekała tyle ile muszę dać wypowiedzenia a po co masz mu ułatwiać hihihi a co do spotkania z puzelkiem o zawsze mozesz L4 wyczarowac hhehehehehehehehe

LiLuu no masakra, ale wiesz zastanawiam się nad tym ... (edytowane z wiadomych przyczyn) ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewirut nie wiem czy przeczytałaś wczoraj wszystko :-p Ale nasza księżniczka opracowała do perfekcji wymuszanie a problem polega na tym ze chce być tylko i wyłącznie na rekach :angry: Nic ja nie interesuje poza tym wrrr i problemy ze spaniem sie pojawiły kilka tygodni temu i próbujemy z dziewczynami ogarnąć ja :-)

Paula ja bym nie powiedziała :crazy: Burak jeden niech se sam pracuje jak mu szkoda kasy na zatrudnienie pracownika wrrrr i poszła na L4 jak nic to by mu dopiero dało do myślenia a nauczke by miał na resztę życia

(edytowane z wiadomych przyczyn) :-p
Kurde nie wiem już co zrobić żeby było dobrze...
A co do nauczki, to uwierz, że to jest człowiek który niczego się nie nauczy, nic go nie rusza
:no:

reklama
Ewirut być może ja sama komplikuję sytuację mając sumienie :-p ale nie chcę sobie zaszkodzić niepotrzebnie :no:
(edytowane z wiadomych przyczyn)
:tak:

Do góry