reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Malami - my tez mamy 3 psy ale bez przesady jak ktos idzie droga to normalne ,ze szczekają po to sa wkoncu Kiedys przeszkadzały jej indyki bo gulgotały
ewirut1
tzn., ze to objaw zblizajacego sie porodu? dobrze wiedziec a w którym tygodniu ciąży opada brzuch?
katrina115
Potrójna Mama
ewirut - tak około 2 tyg. przed porodem brzuch sie obniża,
MałaMi - ja na szczęście tak nie miałam, ale słyszałam od wielu mam, że jak maluszek wciskał juz się w kanał rodny, to dawało to takie uczucie kłucia.
MałaMi - ja na szczęście tak nie miałam, ale słyszałam od wielu mam, że jak maluszek wciskał juz się w kanał rodny, to dawało to takie uczucie kłucia.
ewirut1
Katrina- dziekuje za info:-)
A coż to dzis tu taka cisza?
Dziewczyny chyba korzystają z pieknej pogody , która od kilku dniu u Nas do pisuje
A coż to dzis tu taka cisza?
Dziewczyny chyba korzystają z pieknej pogody , która od kilku dniu u Nas do pisuje
katrina115
Potrójna Mama
ewirut - też zaglądam i nic... cisza.
Ja jutro z kolei nie będę zaglądać, bo nie będę miała czasu. O 9.30 mam wizytę u lekarza, potem do roboty i nie wiem kiedy znajdę czas.
Ja jutro z kolei nie będę zaglądać, bo nie będę miała czasu. O 9.30 mam wizytę u lekarza, potem do roboty i nie wiem kiedy znajdę czas.
ewirut1
Katrina- to jak idziesz do pracy to z kim zostawiasz Kubusia?
dziama86
Hej kochane :*:*:* wpadam nadrabiam zalgłosci i na co trafiam na temat teściowa olaboga!!! Jedyne co mohe powiedzieć to stawiać granice od dzien dobry u mnie póki co działa ale wiecie ja świeżo upieczona jestem mogę się mylić heheheh
Kurczki dziewczyny o krok od rozpakowania jak ten czas leci szooooooooooook
edit musze suwak zmienic bo sie przeterminował
Kurczki dziewczyny o krok od rozpakowania jak ten czas leci szooooooooooook
edit musze suwak zmienic bo sie przeterminował
Ostatnia edycja:
reklama
ewirut1
dziama- wkońcu sie pojawilas
Tak tak suwak przestaw
A z moja to co dzień gorzej chyba musze sie do tego przyzwyczaic
Tak tak suwak przestaw