reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja sie melduje ale jakas taka bez wany ... kurcze czarna passa nas dotknęła ... najpierw zalaliśmy sąsiadke która miała łazienkę po remoncie i do poniedziałku trzeba czekać na gościa ze spółdzielni, to jeszcze dzisiaj zdechło mi na amen auto. Zawsze biednemu wiatr w oczy :confused2:

no to lece szybko poprasować bo mam jedno pranie a nie lubie jak mi sie zbierają zaległości

Lori- czasem tak bywa niestety:-( Ale ja to zawsze mówie , że po burzy przychodzi słonce:tak:
to jak autko zdecho to nie mały wydatek ci sie szykuje:eek:

Dziś po poludniu znalazłam u siebie kleszcza:wściekła/y: i to już drugi raz od kad jestem w ciąży:no: a w dodtaku to jeszcze sobie takie mijsce znalazł, że w zyciu bym ich tam nie szukała na małym paluszku u nogi:szok:

Ostatnia edycja:
Martuś no ja więcej w pracy teraz niż w domu :szok:
A truskawki też jakoś strasznie mi podchodzą, dobre się wykluły w tym roku
:-D
Ale fajnie, za niedługo poznamy nowego człowieczka
:-)

U mnie zaczęły się upały, ciekawe jak długo potrwają
:-p

Hejka :-D

no mnie wczoraj kłucie męczyło cały dzień i brzuch też już opada ....zgaga odeszła chyba na dobre bo dzis drugą całą noc nie męczyła :-) nareszcie ....Oskar wygina się bardzo ,a wszyscy co mnie widza to mowią ze brzuszek malutki zgrabniutki jakbym piłke połkneła tylko juz spuchnięta jestem ,mam nadzieje ze max w 38 tyg sie rozpakuję :tak::tak::tak:

aaaa i od 2 dni mam jakis rozstrój żołądka :-( tez nie wiem od czego

Paula a ja jak widze truskawki to wcinam jak głupia jakbym nigdy ich nie jadła :-D

Lor ...... no jak sie wali to wszystko na raz :wściekła/y: zycie ....... znam to z autopsji ;-)

bylismy wieczorem foteliki w sklepach oglądac ..............ceny kosmos a maxi cosi to juz trochę przesadzają :zawstydzona/y:

Ewirut no mi sie brzuch juz chyba zaczyna opuszczac jak zgaga poszła sobie w dal ;-)

Miłego słonecznego dzionka :-D

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i jade dzis wynik posiewu odebrać

ewiru - z kleszczami nie pomogę bo nigdy żadnego nie mialam :sorry2:

Malami - nie chce cie straszyć ale wiesz ... przed porodem organizm sie sam oczyszcza to może ten poród będzie szybciej niż 38 tc ;-)

Witajcie kobietki :-)

U nas juz dzis pochmuro i z rańca padal deszcz:angry: Ale widze , ze powoli sie przejasnia , wiec może nie bedzie tak żle:tak:

Katrina- wiem juz kiedys mialam rumien z kleszczza i bralam silne leki , żeby zapobiec boleriozie.
Paula- a za mna non stop chodzą pomidory:blink: wcinam bardzo dużo ich:szok: Mój mąż twerdzi , że maluch nigdy nie zje pomidora;-):-p;-)

Malami - ja tez czuje ,że raczej do konca nie do nosze;-) Choc to róznie bywa:-D Ale chcialabym na koniec lipca juz miec dzidzie w domku:tak::tak::-D
No i dobrze niech sobie zgaga idzie :-):tak:

Lori- postanowiłam kupić coś w aptece na kleszcze , bo troche sie obawiam powikłań , a znajac moje szczescie to pewnie na sam koniec mnie cos do padnie:confused:

Miłego i słonecznego dnia:tak:

Lori no co Ty ...nie strasz mnie ,tez o tym czytałam ale niech chociaz poczeka jeszcze ze 2 tygodnie :tak:

Ewirut noo zgagi nie ma i chyba naprawde brzuchol juz sie opuszcza :szok:

reklama
Malami - mi tez brzuch opadł przed porodem i latałam na kibelek w 35 tc a w pierwszy dzien 36 tc juz MAti był ze mną ;-)

ewiru - na pewno nic nie będzie po kleszczu ale zawsze lepiej posmarowac :tak:

Do góry