reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziewczyny potrzebuej rady. od 2 tygodni nie karmię juz Olka piersia. juz wcześniej tylko w nocy dostawał ale ja miałam mało pokarmu i chyba się nie najadał bo co chwile sie budził

2 tygodnie temu jak zachorował sam nie chciał cycusia i tak juz zostało. piersi wcale mnie nie bolały ani nie czułam ze mleko nachodzi. ale od 2 dni w prawej czuję takie stwardnienie i guzek. lewa ok ale ona zawsze miała mniej mleka. co ja mogę teraz zrobić. boję się aby nie doszło do zapalenia. jak sobie pomóc?

HELP!!!!!!!!!!!!

reklama
Lori- mi jeszcze chyba nie opadł a i tak lata do kibelka co troszke w nocy z zegrkim w reku co 2 godziny:szok: Ale na szczescie nie mam problemu z zasypianie ponownym:tak:

Malami- mnie zaczyna dosc czesto po bolewac , jak za duzo chodze , to strasznie mnie boli w dole:szok: Ale jak tylko po leże troszke to przechodzi:tak:
agnes- przykro mi w tym nie pomoge , bo nie mam zielonego pojecia na ten temat... ale nie martw sie na zapas:tak:

Lori o kurcze :szok::szok:,dobrze ze w poniedziałek wizyta :tak:

Agnes a boli Cie to????

Ewirut ja juz o chodzeniu nie mówie co mnie boli heheheh bo teraz to juz wszystko ,tocze sie jak pingwin

mała mi nie boli. czuję to tylko w dotyku. lewa jest ok, a prawa ma takie zgrubienie. jak naciskam to troszkę mleka poleci i tyle.

agnese - idź pod prysznic i lej ciepłą wodą na cycek i staraj sie ten guzek rozmasować. Ciepła woda rozszerzy kanalik.
Btw na pewno warto zrobić usg piersi po skończonym karmieniu, ja robilam sobie żeby sprawdzić czy gdzies dalej nie ma jakiś guzków z mleka.

ewiru - ale ty tak w nocy latasz na nr 1 czy 2 ? ... bo ja na siku to tez 3 wycieczki w nocy musze zaliczyć :-p ... no i niestety mam tak samo jak ty ... dłużej pochodze i mnie krocze boli, brzuch kuje. No jak stara babcia.

Agnes myślę ze nic złego się nie dzieję ,ale taki guzem może już mały zostać ....mi tez w prawej piersi tak zostało jak przestałam karmić

Witam dziewczynki

agnes moim zdaniem narazie po prostu nie dotykaj wogóle jak nie boli powinno samo przejść

Malami niestety takie ceny sa tych maxicosi niestety nawet tutaj sa drogie

ewirut nic sie ńie martw przy pierwszym dziecku brzuch moze opasc krótko przed samym porodem

milego dnia wszystkim

Malami- a Ja znowu mam wrażenie , że chodze jak kaczka , bo jak ide to tak śmiesznie sie kołysze:zawstydzona/y::tak:
Lori- na siku latam :tak: Tak jak mówisz 3 wycieczki to minimum... A co dziwne jak tylko siku zrobie to momentalnie mam sucho w ustach i zaraz musze sie nawodnic:tak: Teraz strasznie duzo pije wody, ale ja caly czas na gazowanej lece:tak::-D
Liluu- dziekuje, nie mam doswiadczenia wiec troche sie obawiam:szok:

dziewczyny dziękuję. póki co nic nie robię. wieczorem jeszcze potraktuję go goracym prysznicem i zobaczymy. mam nadzieję że nic się nie będzie działo

wiedziałam ze na was mogę liczyć

reklama
witam drogie panie,ja na pauzie jestem i staram sie nadrobic zaległosci forumowe:sorry2:a ze trochę sie nazbierało trochę czasu mi to zajmie...ewirut1 a mogę zapytać ile się starałaś o dzidziusia?

Do góry