reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :-)

Martus mnie akurat nie bolała :cool2:

Ja już miałam interwencję u dziewczyn,które nad nami wynajmują mieszkanie. Wczoraj zrobiły imprezę,a ja dziś patrzę na ogródek, a ja mam pełno petów :wściekła/y: bo spadł kubek,który robił im za popielniczkę... Normalnie w furię w pierwszej chwili wpadłam...

Miłego dnia :-)

Rozia a co byś powiedziała gdyby któraś ci puściły pawia z góry ? Ja tak miałam uwierz mi ze pety to nic ;-) Ale dobrze ze poszłas i żrobilas porządek :-)

Chiała mi zejśc posprzątać, ale sama sobie posprzatałam, bo nie chcę,żeby mi się tu ktoś obcy kręcił :-)

Liluuu jakby taka akcja wyszła, to od razu zadzwoniłabym do właścicielki mieszkania :-) A tak, zrypałam i zobaczymy jaki będzie to miało skutek :-) ALe jak jeszcze raz taka akcja wyskoczy, to od razu bede dzwonić do właścicielki :-)

Rozia - masz racje :-)

Wiesz my mieszkamy na wiosce mamy domek jednorodzinny , i wkoło sasiadów to mozna z nimi oszalec:szok: Ostatnio czepili sie bo pieski sobie biegaja po naszym podworku(nasze psy) i szczekaja a im to przeszkadza :wściekła/y::wściekła/y: Tak ostatnio sie pokłucilam z sasiadka , że do dzis sie do mnie nie odzywa... W dodtku , żeby to bylo w nocy no to jeszcze mozna zrozumiec , ze przeszkadza a ona w srodku dnia zrobila mi awanture bo psy szczekaja i ona nie moze spokojnie wypic kawy:wściekła/y::wściekła/y: och ale była afera:tak: i co najlepsze to mówi ze bedzie dzwonic na policje , a ja mówie to sobie dzwon:wściekła/y:

Liluu to mowisz ze tak może boleć???? bo dzis przez to znowu chodzić nie mogę :-(

Rozia i dobrze zrobiłaś ,zachować sie nie potrafia ,a Ty masz małe dziecko i może jeszcze głosno było????Ja rozumiem ze wszystko dla ludzi ale bez przesady,ja też bym dała opr :-D

Ewirut hehe dobre psy szczekają a ona kawy wypić nie może ...chociaz z drugiej strony my u taty na działce mamy 3 psy i jak sie rozszczekają to czasami furii można dostać i nie przeszkadzają tylko mi :sorry:więc .... coż czasami tak bywa

Witam!Maly usnal,wiec korzystam...mnie tak ta szyjka klula mocno,ze nie moglam chodzic...jak stanelam na chwilke i odpoczelam,to szlo...a tak,to jakby mi ktos szpilki tam wsadzal...najmocniej to mialam tak na tydzien przed porodem...tylko wtedy jeszcze myslalam,ze mam 4 tygodnie,bo planowany byl na 29.10,a wyszedl 13.10 ;)odpoczywaj duzo Kochana;)

Biapl...mnie juz zaczeło tak pobolewać tydzien temu ale sie uspokoiło i od 2 dni to normalnie wytrzymac nie mogę :-( i naprawde ten ból taki jakby tam szpile ktos wkładał ,kurcze niby termin na 14 lipca ,ale moj Szyma urodził sie 2 tyg wczesniej wiec nie wiem jak teraz bedzie :szok:

reklama
Do góry