reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia postaram się na tyle na ile mój chłopisko da radę:laugh2::laugh2::laugh2:!!!ewirut1 miło Cię poznać,miałam przerwę w związku z przeprowadzką i podłączeniem netu z innej sieci,więc trochę mnie ominęło:zawstydzona/y:,fajnie że mamy nowe kobitki:tak::tak::tak:

Hello :-)

Pamelka nareszcie wróciłaś :*

Biapl buziaczki dla Ciebie i Kiana :tak: :* Widzę, że masz urwanie głowy ;-)

Mnie rano przywitało słońce, a od południa jakoś tak pochmurnie, no ale nie pada na szczęście :-p
Byłam dzisiaj z mamą na zakupach
:-) ja kupiłam 2 bluzeczki, a mama obkupiła się, że hoho :szok: :rofl2: ale znalazłyśmy dosyć tani sklep, więc budżet aż tak bardzo nie ucierpiał :laugh2:
Buziam wszystkie :*

Paula- u nas teraz grzeje , ze ho ho :-D Co tam za bluzeczki kupilas ? Ja szukam jakiej fajnej tuniki na mój brzuchol;-):-) i chciałbym jakies fajne spodenki krótkie, bo coś do sukienek nie moge sie przekonac , a tu chyba lato do nas przyszlo na dobre:szok::tak::-D

Ewirut takie szersze z krótkim rękawkiem do leginsów. Mogą być na sportowo i na elegancko, bo to taki śliskawy materiał :tak: nie wiem jak je opisać za bardzo :-p
Właśnie też szukałam jakichś fajnych spodenek, ale nic nie ma :-(
W ogóle marzą mi się czarne leginsy ze złotym zameczkiem na dole na nogawce, ale w sklepach też takich nie znalazłam, muszę na necie poszukać ;-)
A takich szerszych bluzeczek na brzuchu jest teraz mnóstwo, więc na pewno coś znajdziesz :tak:

Paula - takie najlepsze praktyczne bluzeczki :tak: A takie leginsy z zameczkiem to najczesciej spotykam na rynku :tak:
Ja patrzyłam w internecie na allegro na dziale ciażowym to tam wogóle nic mi sie nie podoba wszysko jest na tych kobietkach takie strasznie szerokie , a Ja chcem ładnie uwydatnic swój brzuszek i zeby ta bluzeczka nie wisiałam na mnie jak worek;-)

Ewirut tylko mi chodzi o legginsy z takiego grubszego materiału ze złotym zamkiem... nie takie getrowate :sorry: takie może widziałaś? Wiesz jakby imitacja skóry, czy jakiś inny grubszy materiał :tak:
A może po prostu poszukać w "normalnych" działach, nie tych ciążowych, tylko np. większy rozmiar niż do tej pory nosiłaś? :-)

reklama
Paula- tak wlasnie o takie mi chodzi jak mówisz te grupsze:tak:
Wiesz chyba tak zrobie tylko teraz to juz odpada kupowanie na allegro , bo to róznie bywa ... Teraz trzeba przymieżyc bluzeczke :tak:

Bylam troche na podwórku , ale chyba taki upał mi nie słuzy cos dzis :no:

Do góry