reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny ja nie muszę daleko szukać takiego przykładu - kilka domków od nas (na naszym osiedlu) mieszka kuzyn mojego męża z żoną, synem i 2-mies. córeczką. Przez 3 mies. była u nich jego mama, żeby pomóc przy małej. Ostatnio było gorąco, a mała ubrana w rajtuzki, na to leginsy i skarpetki i ciotka jeszcze ja kocykiem nakrywała!!!! Pytamy się ciotki czy jej nie zimno??? bo było na prawdę goraco, ona na to, że jej bardzo gorąco - to dlaczego mała tak ciepło kazała ubrać, przeciez jej też jest gorąco!! Na jej oczach ściagneliśmy małej skarpetki i leginsy, a jak sie odwróciła, to mama tej małej jeszcze szybko rajtuzki zdjęła, tak, że mała była z gołymi nóżkami. Jak ciotka to zobaczyła, mało na zawał nie zeszła, ale było nas tyle osób i wszyscy przeciwko takiemu ubraniu dziecka, to nic się nie odezwała. Może potem coś gadała.
I dziwić się, że dziecko spać nie może, że jest niespokojna, kręci się - dziecku było gorąco. U nas na prawdę przez tydzień były upały po ok. 30 stopni (temp. odczuwalna przy takiej wilgotności jest jeszcze wyższa).

reklama
Hejka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale się uśmiałam od rana :szok::-D

Liluu kozaki i kurtka hahahahahhaha dobre :-D:-)

Katrina noo niezle babcie takie sa najlepsze szkoda ze jeszcze śpiworem albo kołdrą puchową nie przykryła :sorry:

Rozia ....do Ciebie prosba ...znalazłam fotelik ale czekam na fotki i jak mi sie spodoba to czy odebrałabys mi go w Krakowie ,albo Pan by Ci go podrzucił ........i bys mi wysłała jakby co bo on wysłac nie chce tylko odbiór osobisty :baffled:,ale jeszcze G musi go obejrzec bo nic mu sie nie podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twierdzi ze plastiki te maxi cosi cabrio fix :wściekła/y: ,a najlepiej mu sie podoba ten : http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2212&<osCsid>

Ostatnia edycja:
cholerrrka wyswietla mi połowę postu tylko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewirut i mi daj tę babe na przeszkolenie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bezczelna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Losiczko :-:)-:)-:)-:)-( tęsknie

ewiru - a nie ma szans na żadną wyprowadzke zdala od psychicznej teściowej? ... albo tak jak mówi Liluu...postaw sprawe na ostrzu noża i powiedz że jeszcze jedno słowo krytyki a tego dziecka nigdy nie dotknie.

ja osobiście prferuje bardziej drewniane łóżeczko, ale w hurtowni dziecięcej bylam z koleżanką która lupowała turystyczne i najbardziej polecali to Łóżeczko turystyczne Baby Design Dream+ MOSKITIERA (3302826155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Podobno jest najtwardsze i najsolidniej wykonane.

Malami - jesli chcesz cabro fix to wytłumacz mężowi że ten fotelik dobrze wypada w testach zderzeniowych a cyferki nigdy nie kłamią. Ten co wkleiłaś wygląda fajnie, ale ja go nie znam to nie doradze. Zresztą wszystkie zbudowane są tak samo, tylko potem liczy sie jakość materiału i precyzja.

Dzien dobry :-)

Martuś nie ma sprawy, jak coś to odbiorę :-) Mów tylko kiedy i gdzie :-)

U mnie nie pada, ale chmury sa,więc nic nie wiadomo :-( mam nadzieję,że się rozpogodzi, bo planujemy grilla w sobotę, a musimy jeszcze trawę skosic w ogródku :baffled:

Miłego dnia :-)

Ok :-)
powiem Wam,że nie wiem co to wczoraj ze mną było... Albo mi apap pomógł i czosnek albo to jakies jednorazowe było... Na dodatek wczoraj Bianka wieczorem była marudna i tylko,żeby ją nosić :-(

reklama
Lori - my mamy praktycznie wszystko swoje mieszkamy w domku jednorodzinnym i mamy swoja polowe domu wszytsko osobno, tylko wspolne wejscie do domu... Sprawa stoi caly czas na ostrzu noza, ale czy to ja mowie czy maz to i tak dalej swoje robi:no:

Wlasnie to jest jedno łózeczko z trzech ktore mi sie podoba :tak: A jak sprawuje sie ten przewijak masz jakies info na ten temat?

Ostatnia edycja:
Do góry