reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina dzięęęękuuujeeeemyyyy :-)

Jezusie, ale zrobiło się zimno i mokro... 10,3°C :szok: Mam nadzieję, że to tylko przejściowe :tak:

reklama
Dobrej nocy dziewczyny i kolorowych snów :tak::tak: Ja uciekam siepołożyc , bo juz mam dosć dzisiejszego dnia...:angry::angry::angry::wściekła/y:
płakalam pół dnia już mam dosc tego wszystkiego:wściekła/y:.... Z checia wyprowadzilabym sie na bezludną wyspe :tak:
Mam nadzieje , że jutro bedzie lepszy dzień:tak:

Ostatnia edycja:
Zawsze myślalam , że zajscie w ciąze bdzie to szcześliwą wiadomoscia dla wszystkich a zwłaszcza dla najbliższych , a tu okazalo sie ze jednak nie :wściekła/y: Głównie to chodzi o domowników czyli jak to zwykle bywa tesciowa daje mi po palic nie zle, caly czas twierdzi,że robie żle wszytsko i to co nie powinna . Wsystkie rzeczy jakie kupuje dla malenstwa twierdzi , ze sa nie dobre i brzydkie nie praktyczne... I jeszcze w dodatku ostatnio powiedziała , ze to bedziej jej dziecko i ona bedzie je wychowywac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak codziennie cos nowego :angry:

Najwieksze wsparci emam w mężu jest kochany i na szczęście zaraz wróci z pracy i bede mogła przytulic sie i wyciszyc nerwy przy nim on jest takim moim lekim uspokajajacym:-D

Ostatnia edycja:
Ewirut powiedz jej, że swoje pięć minut już miała kiedy wychowywała swoje dzieci :tak:
Jak to jej dziecko??? :confused: Ona Go z Tobą przecież nie robiła :-p uświadom ją, bo wygląda na lekko cofniętą :laugh2:
Nie przejmuj się babskiem :*

Paula-tu akurat w tym egzemplazu mówienie i tłumaczenie nic nie zmienia to tak jak grochem o ściane możesz gadac i gadac:szok: tak twierdzi , że to jej dziecko bo bedzie miało na nazwisko tak jak ona , ale nie pomyślała o tym , że ja juz tez mam na nazwisko tak jak ona . A wogóle co to ma do znacznei przeciez to bedzie nasze dzieko a nie jej i ona może go jedynie po bawic a nie wychowywac i mówic , że to jej:angry:

Ewirut ona to se moze :crazy: Hehehehe ale robnieta kobieta chyba bym nie wytrzymała i powiedziała co o niej sadze :baffled: No szlag mnie trafia jak czytam cos takiego wrrrrrrr

Ewirut jak już jest taka szczegółowa to nazwisko które ma też nie do końca jest jej, bo wzięła je po mężu :-p więc "dostała" je tak samo jak Ty :tak: więc żadna różnica :tak:
Co za wredne babsko :baffled:
Czasami cieszę się, że mój (jak to mówi Ewa Chodakowska) Puzel :laugh2: nie utrzymuje zbytnio kontaktu ze swoją mamą...

ewirut nie przejmuj się , ale postaw jasno granice 8i bądź stanowcza i konsekwentna, bo jak raz pozwolisz wejść na głowę, to będziesz mieć przechlapane :-) A powiedziałaś jej,że o ile dobrze Ci wiadomo, to to dziecko rośnie w Twoim brzuchu i to Ty je urodzisz, więc raczej Ty jestes mamą :-)

reklama
Do góry