reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej kochane

u nas ostatnie 3 dni pod znakiem choroby Olka. katar, kaszel, gorączka. biedak mały nie spi po nocach bo go męczy.dopiero dzisiejsza noc lepsza. wizyta u lekarza ok, osłuchowo czysty no ale jak katar mu spływa to kaszle i wiadomo gorzej się oddycha. mam nadzieję że idzie ku lepszemu bo od wczoraj juz nie goraczkuje

rozia spokojnie możesz jej dać. smacznego!

lori co tam się mamie przydarzyło. jak twoje kompletowanie wyprawki?

ja pomału koncze pracę i uciekam do mojego choruszka

reklama
hejka

my dziś zaliczyliśmy zaległe szczepienie
no i uffff po wszystkim, mała płakała, ale bardziej przy ubieraniu i rozbieraniu, bo jej drzemkę przerwałam i psioczyła żeby dać jej świety spokój :p

Młody osłuchany przy okazji bo od soboty coś go kaszle w nocy, na szczęście nie ma zmian na oskrzelach/płucach, dostał syropki i ma siedzieć do końca tygodnia w domu, pogoda do d... i nie ma go co narażać że w przedszkolu coś gorszego podłapie

malutka śpi, obiad się gotuje, a ja z kawką...

aaaa żmijka waży 5950 i ma 62cm :cool2: Pani Dr zaprezentowała się pięknie, chwytała Panią za bluzkę jak tylko się dr nad nią nachyliła, chwaliła się jak głowę wysoko zadziera, niemal na samych dłoniach się podnosiła, gibała się na boki -już by się chciała przewracać aż się Pani śmiała że pannica to by chciała więcej robić niż wiek na to wskazuje :p
wszystko oki, bioderka super -nie trzeba pieluchować, ćwiczyć specjalnie..także niech nam tak dalej rośnie Melcia :)

Agnes zdrówka dla Olusia i tulasy dla niego, biedak się męczy..

pozdrawiam wszystkie i słońca życzę..

Cześć Lachonki moje :-D

u mnie taka pogoda ze za chwile sie spakuje i chyba gdzies w ciepłe kraje sobie pójde hihihi:-D:-D:-D:-D praniw wystawiam i chowam do domu i juz dzis tak z 5 razy :wściekła/y:,nic nie schnie i wilgotno jak cholera !!!

Lori to duża i wygimnastykowana ta Lilka Twoje hihi,siostra wyprawkę dowiozła ???
Rozia no smiało mozesz jej chrupa zapodać ,tylko Liluu ma racje ty trzymaj bo tak to całego do buziaka sobie sama wpakuje ;-)

ewirut a Ty jak sie czujesz ogólnie ????????????????????

bo mnie od wczoraj jak chodze to pipka tak dziwnie boli i kłuje heheheh ale czasami to nie smieszne ,wczoraj pół dnia przeleżałam .Dzis wyprałam małemu posciela tu dupaa i kamieni kupa wszystko mokre grrrrrrrrrrrrrrrrr:eek:
naczynka przy kostkach mi pekają i od mojego ciężaru boli kolano to uszkodzone po snowboardzie :szok: noo waga 64 to juz kloc jestem jak MOTO MOTO z Madagaskaru :baffled::baffled:

ale na poprawe humoru poszłam pomalowac sobie stopki i mam pazurki w kolorze tęczy :-D a co

Rozia i co jak myslisz z tego co Ci pisałam to cos mi brak ????

LOSICZKO :*:*:*:*:* tulam mocno

Ilonaaaaaa a TYYYYYYYYYY ?????????????? where?????????????????

Witam z krainy deszczowców:wściekła/y:

Lori - Ja już zapomniałam jak wygląda słońce, bo u Nas juz od prawie dwóch tygodni nic innego tylko deszcz:wściekła/y:
agnes-dużo zdrówka dla Olusia:tak:
truskaffka- ciesze sie , że wszytsko ok:tak:
malami- Ja jak na razie czuje sie swietnie , bez wiekszych jakis ubolewan:tak: przytylam od początku ciąży tylko 5kg:-D nogi mnie nie bolą, plecy tez nie, teraz czesciej tylko musze chwle po leżec bo vzesciej sie mecze, a tak po za tym jest super:tak::tak:
Dzidzia kopie a w zasadzie to sie przeciąga i dzis wyczułam malenka nózie pod palcami :tak: Cudowne uczucie zawsze marzyłam aby móc zobaczyc maleńką nózie albo rączke jak sie rozpycha w brzusiu:-D:-D

Dzień dobry :-)

Lori a to cos powaznego u mamy ? Na pewno wszystko bedzie ok :-)

ja nie spie dzis od 5... Bianka natomiast od 9 :-) pogoda u nas do bani :-(

tak sie zastanawiam, bo wlasnie podjadam sobie chrupki kukurydziane i Biance malooczy nie wyjda i kusi mnie,zeby jej dac... co sadzicie?

Milego dnia :-)

mama ma mieć poważny zabieg na macicy...podobno trwa ok 3 godziny pod pełną narkozą. Generalnie masakra bo jak ja bylam po poronieniach to leżałam właśnie z różnymi kobitamy po 5 co miały zabiegi i wiele razy były jakies komplikoacje np, pęknięcie macicy :szok: ... mamie nawet nie gadałam żeby jej jeszcze bardziej nie stresować.
Ja bym chrupka nie dawała bo jeszcze gdzies sie utknie, zakuje etc. Chyba że ugnieciesz i z czymś wymieszasz żeby lepiej połknąć. Cały namoczony jeszcze się przyklei.

hej kochane

u nas ostatnie 3 dni pod znakiem choroby Olka. katar, kaszel, gorączka. biedak mały nie spi po nocach bo go męczy.dopiero dzisiejsza noc lepsza. wizyta u lekarza ok, osłuchowo czysty no ale jak katar mu spływa to kaszle i wiadomo gorzej się oddycha. mam nadzieję że idzie ku lepszemu bo od wczoraj juz nie goraczkuje

rozia spokojnie możesz jej dać. smacznego!

lori co tam się mamie przydarzyło. jak twoje kompletowanie wyprawki?

ja pomału koncze pracę i uciekam do mojego choruszka

dużo zdróweczka dla Olusia. Zawsze mi szkoda takich malutkich dzieciaczków bo jeszcze nawet się dobrze wysmarkac nie umie i to wszystko spływa :-(

wyprawka do przodu...dzisiaj przy okazji zakupów mamy też sobie kupilam juz jakies rzeczy do szpitala żeby dwa razy nie latac

hejka

my dziś zaliczyliśmy zaległe szczepienie
no i uffff po wszystkim, mała płakała, ale bardziej przy ubieraniu i rozbieraniu, bo jej drzemkę przerwałam i psioczyła żeby dać jej świety spokój :p

Młody osłuchany przy okazji bo od soboty coś go kaszle w nocy, na szczęście nie ma zmian na oskrzelach/płucach, dostał syropki i ma siedzieć do końca tygodnia w domu, pogoda do d... i nie ma go co narażać że w przedszkolu coś gorszego podłapie

malutka śpi, obiad się gotuje, a ja z kawką...

aaaa żmijka waży 5950 i ma 62cm :cool2: Pani Dr zaprezentowała się pięknie, chwytała Panią za bluzkę jak tylko się dr nad nią nachyliła, chwaliła się jak głowę wysoko zadziera, niemal na samych dłoniach się podnosiła, gibała się na boki -już by się chciała przewracać aż się Pani śmiała że pannica to by chciała więcej robić niż wiek na to wskazuje :p
wszystko oki, bioderka super -nie trzeba pieluchować, ćwiczyć specjalnie..także niech nam tak dalej rośnie Melcia :)

Agnes zdrówka dla Olusia i tulasy dla niego, biedak się męczy..

pozdrawiam wszystkie i słońca życzę..

super że Amelka taka dzielna była i jeszcze nawet popis dała :-) zdrówka dla Matiego.

Cześć Lachonki moje :-D

u mnie taka pogoda ze za chwile sie spakuje i chyba gdzies w ciepłe kraje sobie pójde hihihi:-D:-D:-D:-D praniw wystawiam i chowam do domu i juz dzis tak z 5 razy :wściekła/y:,nic nie schnie i wilgotno jak cholera !!!

Lori to duża i wygimnastykowana ta Lilka Twoje hihi,siostra wyprawkę dowiozła ???
Rozia no smiało mozesz jej chrupa zapodać ,tylko Liluu ma racje ty trzymaj bo tak to całego do buziaka sobie sama wpakuje ;-)

ewirut a Ty jak sie czujesz ogólnie ????????????????????

bo mnie od wczoraj jak chodze to pipka tak dziwnie boli i kłuje heheheh ale czasami to nie smieszne ,wczoraj pół dnia przeleżałam .Dzis wyprałam małemu posciela tu dupaa i kamieni kupa wszystko mokre grrrrrrrrrrrrrrrrr:eek:
naczynka przy kostkach mi pekają i od mojego ciężaru boli kolano to uszkodzone po snowboardzie :szok: noo waga 64 to juz kloc jestem jak MOTO MOTO z Madagaskaru :baffled::baffled:

ale na poprawe humoru poszłam pomalowac sobie stopki i mam pazurki w kolorze tęczy :-D a co

Rozia i co jak myslisz z tego co Ci pisałam to cos mi brak ????

LOSICZKO :*:*:*:*:* tulam mocno

Ilonaaaaaa a TYYYYYYYYYY ?????????????? where?????????????????

nie żartuj że masz tylko 64 kg :szok: ... jak Ty to zrobiłaś? :)
siostra wszystko przywiozła...ubranek pełno, mama oszalała jak zobaczyłam takie wzorki dziewczynkowe. Juz chyba każdy się nie może doczekać kiedy Lili będzie na świecie.

Witam z krainy deszczowców:wściekła/y:

Lori - Ja już zapomniałam jak wygląda słońce, bo u Nas juz od prawie dwóch tygodni nic innego tylko deszcz:wściekła/y:
agnes-dużo zdrówka dla Olusia:tak:
truskaffka- ciesze sie , że wszytsko ok:tak:
malami- Ja jak na razie czuje sie swietnie , bez wiekszych jakis ubolewan:tak: przytylam od początku ciąży tylko 5kg:-D nogi mnie nie bolą, plecy tez nie, teraz czesciej tylko musze chwle po leżec bo vzesciej sie mecze, a tak po za tym jest super:tak::tak:
Dzidzia kopie a w zasadzie to sie przeciąga i dzis wyczułam malenka nózie pod palcami :tak: Cudowne uczucie zawsze marzyłam aby móc zobaczyc maleńką nózie albo rączke jak sie rozpycha w brzusiu:-D:-D

u nas pogoda niestety taka sama :-( ... chyba trzeba było lepiej zainwestować w dobrą kurtkę przeciwdeszczową a nie letnie sukienki :confused2:

a wiesz że z Matusiem to ja do samego końca nigdy raczki czy stópki nie wyczulam. Teraz tez czuje jak mała sie tylko wypina. No ale wszystko jeszcze przede mną :-p

ja ostatnio mam zajęcie bo za miesiąc robimy kapitalny remont pokoju dziecięcego. Juz się nie moge doczekać! ... na razie kombinuje i szukam inspiracji bo to nie lada wyczyn połączyć w jednym pokoju chłopca i dziewczynke z dużą różnicą wieku. Nie chce żeby było za poważnie, ale też nie może być dziecinnie bo Matiemu będzie przykro a i jeszcze nie moze być zbyt chłopięco lub zbyt dziewczynkowo. Może wy macie jakies fajne pomysły lub widziałyście super pokój?

Lori- masz racje z tymi plaszczykami przeciw deszczowymi, zamiast sweterków:tak::tak:
Ja od początku ciąży nie mogłam sie tego doczekac kiedy malestwo bedzie własnie tak robić i udało sie .....
Dokładnie tak jak mówisz jeszcze wszystko przed Tobą:tak::-D
U mnie zaczęło sie to w 30 tygodniu, także cierpliwosći kochana;-):-)

ja to sie jeszcze cały czas dziwie jak to możliwe że leży główką w dół i ja ją tam czuje, ale równocześnie tez czuje cos z lewej i prawej strony brzucha :eek::-p:-p:-p

reklama
Ja tylko na chwilkę wpadam pochwalić się zdjęciem mojego synka z naszymi Toruńskimi żużlowcami i jednocześnie jeden jest mistrzem świata seniorów a drugi mistrzem świata juniorów.

Chris Holder, Darcy Ward i Antek :)
DSC04184.jpg

Załączniki

• DSC04184.jpg
    DSC04184.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 29
Do góry