reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewiru - heheh albo na Małysza i po bokach ma narty :-D
główką w dół jest prawie cały czas bo ją tak czuje a co wizyte tak leży. Mati tez szybko był główką w dół i już tak został do porodu.

ViolaPop - zdjęcie super wyszło bo Antek z takim uwielbieniem patrzy ;-)

reklama
ViolaPop- super zdjęcie:-)
Lori-ja jeszcze ani razu nie widziałam na wizycie zeby byl główką w dół, ani nie czuje , żeby tak sobie lezał:tak: Wczoraj naprzykład to oblegiwał prawa strone brzuszka, i chyba był bardzo dziwnie ułożony , chyba można nawet powiedziec ze zwiniety jak slimaczek. A prawa strona brzuszka była tak wypchana , że szok:szok:

ewiru - ja to się ostatnio na wizycie nie mogłam połapać jak pokazał bo na głowe zarzuciła ręce i nogi równocześnie i jeszcze sobie nogi podtrzymywała łapkami...taka mała akrobatka :-D

Martuś jeszcze wanienka ( my mamy tez stelaz pood wanienkę ) I w sumie to chyba wszystko co na początek jest potrzebne, to masz :-) no i ręczniki masz ?? Tak dwa?? Ja mam jeszcze pokrowce na przewijak ... A o jaki krem Ci chodzi?? Taki do codziennej pielęgnacji, czy na wyjścia??

Lori w sumie dałam jej tego chrupka, ale tak jak dziewczyny pisały, ja go trzymałam, a on jej sie rozpuszczal przy ustach :-) A co do mamy, to w takim razie trzymam kciuki,żeby obyło się bez komplikacji :-)

Ja to sie nie mogę doczkać jak zaczniemy sie bawić :-) Bo mam juz dość autek, strzelanek, bentenów, beyblaydów i takich tam ;-) Dla odmiany chętnie pobawię sie lalkami :-)

ewirut u mnie Bianka też sie tak z boku wypinala, ale mimo wszystko była glową w dół :-)

udalo mi się zdjęcia od siostry z chrzcin wydębić, ale nie mam póki co jak wrzócić, może jutro sie uda :-)

Aaa, no i Bianka dostała dziś prezent na dzień dziecka od moich sióstr - huśtawkę :-) jeszcze jest trochę za mała do niej, ale jeszcze miesiąc, dwa i będzie ok :-) Taką
HUŚTAWKA FIKO 4w1, LEŻACZEK, KRZESŁO DO KARMIENIA (3266644982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-)

Witam pochmurnie :wściekła/y:

wczoraj burz było u mnie aż 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie idzie sie załamać tak pada !!!!!zła jestem jak osa

Lori a to 64 to wg Ciebie to mało???:laugh2: dobre dobre wiesz w sumie to mi juz 15 kg weszło :zawstydzona/y: i przy wzroscie 163 to z ta wagą wyglądam jak kaczka :szok: fajnie masz z tymi ubrankami dziewczynkowymi :tak:

Rozia wanienkę mam ....po sobie hehehehe i młody tez się w niej kąpał ,więc nowej nie kupiję :-D co do kremu too do kąpania ma oilatum ,ale jaki krem do twarzy na dzien i na dworek to nie wiem :-( ręczniki,kocyki też mam ,tylko nie wiem czy bodziaków na krótki rękaw nie dokupić :baffled: bo niby mam 10 szt ale wiadomo jak to jest hmmmm

no i Bianeczka ma super huśtawkę :-D

ewirut to ciesz sie kobieto ze nic Ci nie dolega ,ja już ze tak powiem teraz to tylko się męczę i chciałabym juz 1.07 :tak:

Pauluś.....,Ilonka,meldować się :wściekła/y: bo lanie na tyłek bedzie ,Liluu a Ty co ???????????????????

nie wiem kiedy łózeczko pościelić i zaczynam się bać :szok:

Witam dziewczynki:-D

Mój suwaczek zaczyna mnie coraz bardziej przerażac:szok:
Tak zastanawiam sie kiedy spakowac torbe do szpitala:eek: I co do niej włożyc?

Malami - ciesze sie , że nic mi nie dolega :-D Czasami to, az mnie to wkurza, jak rozmawiam z jakąś ciezarną to one narzekaja , a Ja nawet nie moge sobie po narzekac:-p;-):tak::-D
Rozia - ja wańienke tez mam po trójce dzieci od siostry, wiec nie ma sensu kupowac, bo po co przeciez to sie nie niszczy....
Sliczna huśtawka:tak:

dzień dobry

ucho mnie boli:confused2: zaaplikowałam cudo przeciwzapalne i liczę na cudowne ozdrowienie ;)

MałaMi oj tam oj tam...ja niższa jestem a waga stanęła na 67:-p
Rozia normalnie jak patrzę na Twój i Liluu suwaczek to wierzyć mi się nie chce że dziewczyny już takie duże:-):-):-):-)no ale nic dziwnego jak mojej pannicy już trzeci miesiąc leci haha

gdzie reszta się podziewa??????
halooooooo hoooop hoooooop meldować się prosze!!!!!

Truskawka hehehe dobre :-D:-D:-D czyli mówisz ze hipcia ze mnie sredniawa hahahahha,a i pytankooo jaki fotelik(nosidełko) masz ????bo ja własnie próbuję coś upolować
Rozia a moze ty podpowiesz o ten fotelik ???

ewirut u Ciebie mknie a u mnie przesuwa się z prędkością swiatła hahahahahah

reklama
Dziewczynki jestem jestem tylko weny brak do pisania :( mam problem który nie wiadomo jak i kiedy sie rozwiąże i czy wogóle echh mówię wam jak nie urok to ........ Wrrr

Do góry