reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześc dziewczyny:)

ja nic nei pisałam bo przyleciała siostra :)
goście juz odstawieni do domu to ja sobie klapnęłam na tyłku uuuuuuuuuuuuuuf

Rozia - a czemu nie może być na mleku modyfikowanym? .... ja chyba taką dawałam z tego co pamiętam, no ale ja już niewiele pamiętam :-D ..... o skórki z chleba dawałam do dziamgania

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

Lori bo chciałam póki co uniknąć mleka modyfikowanego :-)

U mnie dzis pochmurno, ale to chyba jak wszędzie :-(

Miłego dnia :-)

u nas też jest pochmurnie, mieliśmy jechać do bajkolandii ale sobie podarujemy bo wygląda jakby w każdej chwili miało lać a my wszyscy zasmarkani.

Przynajmniej troche sobie odpoczne a i chatę trzeba odgruzować :rofl2:

aha w poniedziałek miałam usg ... Luśka leżała głową w dół z rękami i nogami na czole. Poskładana jak naleśnik, śmiesznie to wyglądało :) chwilami drapała się po głowie albo ręką podtrzymywała stopę :)
Ważyła wtedy 800 gr :-)

No proszę jaka już duża pannica z niej :-) Pięknie rośnie maleńka :-) No my też dzis w domu siedzimy :-( Chyba,że się później rozpogodzi, w co mocno wątpię :-(

No dziewczyny bo my daleko za murzynami na tej liscie "staraczek" . Mam nadzieje że się nie poukrywałyście gdzieś na fb :-p

pogoda beznadziejna, ja już po śniadanku. Lila kopie na całego. Za godzinkę umówiłam się z mamą na zakupy do szpitala bo jutro ma zabieg na ginekologii. Obie jesteśmy zdygane. Mama oczywiście się do tego nie przyzna.

Dzień dobry :-)

Lori a to cos powaznego u mamy ? Na pewno wszystko bedzie ok :-)

ja nie spie dzis od 5... Bianka natomiast od 9 :-) pogoda u nas do bani :-(

tak sie zastanawiam, bo wlasnie podjadam sobie chrupki kukurydziane i Biance malooczy nie wyjda i kusi mnie,zeby jej dac... co sadzicie?

Milego dnia :-)

reklama
Ewirut
u nas wlasnie zaczęła sie piękna pogoda od piątku i tak ma zostać przez 2 tyg ale kto to wie :) oby tak zostało No mogło by być cieplej bo 14 stopni to mało ale najważniejsze ze słońce świeci

Do góry