reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-D

Pogoda u nas nie nastraja do niczego:no: jest brzydko ponuro i zimno, gdzie to lato?
My dzis wyruszamy do znajomych , miał być grill , ale chyb anici z tego grilla bo za zimmo:tak: Więc raczej po siedzimy w u nich w domku wypijemy kawusie i pojedziemy do domku....
Wczoraj poł dnia czekałam , az zrobią przelew z pracy a tu dupa przelewu nie bylo:no: , bedzie dopiero jutro po połudiu:wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam wszytskich cieplutko i życze miłego dnia kobietki:-);-)

reklama
hejka :)

Melka dziś spała do 6 :D pojadła i dalej spała do 9 :D
rozpieścił mnie maluch, pewnie teraz dla równowagi da popalić:-D

zwinęliśmy dzieciarnie do kościoła i na procesję, ale w połowie zwialiśmy, bo się żmijka obudziła, wyduldała picie i ajwaj urządziła o jedzenie, więc trzeba było zmykać... w domu dojadła jak smok :p i padła :)

byczymy się, pogoda taka sobie..rano lało strasznie, teraz się przejaśniło i dość ciepło jest..trudno wyczuć co będzie dalej :-D

miłego dnia :*

Hello..
Katrina ty skonczylas a do mnie nie dotarly jeszcze ..chyba e-booka zaczne czytac..bo mnie ciekawosc zzera.:-):-)
Grzeczny mezus jak dal ksiazke doczytac..:-):-)

Mnie sie dzis udało uruchomic nową aplikację, która czyta mi pdf'y i zaczęłąm czytać :-) Aczkolwiek pwiem Wam,że poczatek jest bardzo podobny do harleqin'ów :-) Moja mam czyta je namietnie i jak w domu jestem, to czasami cos jej podkradne do snu i póki co, to jakbym jednego z nich czytała :-) Ale jestem dopiero na początku :-)

Także dobranoc moje Panie, bo chcę jeszcze poczytac nim m wróci z łazienki :-)

witam i ja. wpadne na dłuzej po południu jak będę w pracy

rozia ja gluten wprowadzałam właśnie w postaci kaszki na mleku modyfikowanym. jak Olek skończył 4 miesiace do zaczął na śniadanie dostawac kaszkę. a potem na to cycuś. do tej pory je kaszkę na sniadanie. ja kupowałam kaszki bezglutenowe i do tego kaszkę manna glutenowa z Bobovity. i taka mieszankę jadł.
a jak dawał mu zwykła kaszkę manna błyskawiczna to nie chciał jeść. a do tego z niej się takie grudki robiły i potem jak juz zjadł do męczył go brzuch. a po tych dla dzieci nic.

Hello :-)

Melduję, że żyję :-p

Rozia ja nigdy nie czytałam żadnego harlekina, więc nie mam porównania :no: ale skoro tak mówisz to może coś w tym jest :-D

Buziaki dla Wszystkich :*

Dzień dobry :-)

Agnes ja gotuję zwykłą mannę na wodzie i dodaję do słoiczka :-) Mnie się żadne grudki nie robią ;-)

Paula no teraz powoli przestaje przypominać harleqina, ale dośc długo przypominał :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Witam wieczorkiem co tam u Was ?

Cos tu cisza jak makiem zasiał:baffled:

U nas na wieczor pogoda zaczeła dopisywac i wkoncu sie wypogodziło:tak: Już dosc tego deszczu , wczoraj to normalnie przez cały dzień lalo i to tak jakby było jakies oberwanie chmury:angry:

Miłego wieczorku kobietki :-)

Do góry