reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Amelka kończy dziś 2 miesiące :-):-):-)

a w ogóle to dzień dobry :))

ja z kawką i sernikiem od teściowej...matkooo jakie ona robi pyszne serniki, w tyłek mi pójdzie hehehe

Rozia super że imprezka za wami udana, czekam teraz na fotki :)
Marysia STO LAT !!! Niech dzieciaczki zdrowo i wesoło się chowają, mąż kocha i rozpieszcza, zdrówko dopisuje i kasiory nie brakuje:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-D

Truskaffka wow ale focie superasne ,mała rośnie jak na drożdzach :-) cudna jest i syncio tez :tak::tak::tak:

Rozia czyli chrzciny udane ?????Fajnie i tez o fotki pleas :-D

Mi od wczoraj głowa znowu pęka ,byłam dziś na wizycie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i Oskar ma idealnie tydzien taki z usg jak z terminu OM czyli konczymy 32 a wchodzimy w 33 tydzień :-D no i waży 1680 gr...normalnie gigant hehehehehe, dziś podgryzał pępowinę sobie ...smiesznie to wyglądało :szok: ,ja przytyłam 2kg i waże już 64 :confused2:,mam leżeć i nospa forte co 8h no iiiiiiiiiiii ze względu na to ze zelaza brac w tabsach nie mogę to : buraki ,pietrucha itp grrrrrrrrrrrrrrrrr a ja tylko miód ,dzem,serek ,płateczki i owocki :sorry:.Następna wizyta już za 3 tygodnie i posiew muszę tez na nią juz mieć hmmmm wiec zostało końcowe odliczanie hihi,no i jak narazie rodzimy SN bo nie chce ciąć mnie 5 raz :szok: no chyba ze będą jakies komplikacje :zawstydzona/y:

Padam na twarz :wściekła/y:i mega zmeczona jestem

a i pytanko jaki leżaczek polecacie dla małego:sorry:

Witam sie i ja.. Jak zawsze zabiegana :-) brzuch mnie boli..wiec pewno malpa :-)@ sie zjawi :-(
Truskaffka-super fotki a dzieci przesliczne..
Rozia-super ze chrzciny udane..prosimy fotki..
Madzia -jak tam po weselu:-)
Paula-przeczytalam pierwsza czesc Greya..przez 2 dni ja meczylam bo nie moglam sie oderwac..:-)
Malami- to odpoczywaj kobietko :-)
Reszty nie pamietam..

dziękuję :sorry:

MałaMi ja polecam leżaczek z fp taki co mamy:-D FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18kg (3246970814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
on długo maluchowi służy :) nawet mojej przyjaciółki córa-2,5 lata- jak u nas jest to w leżaku ląduje, bardzo go lubi :) przy Matiku miałam ten sam model tylko wzór inny :)
są wytrzymałe, służą jako leżaki, krzesełka, lekkie, łatwe w transporcie, mała go uwielbia:tak:
tanie nie są, ale można polować na używane :) mnie udało się kupić za 120zł w super stanie:tak:

Marysiu czekam na efekt Twojego szycia :-)

Truskafffka wszystkiego co najlepsze dla Amelki :*
Jesteście świetną rodzinką, aż mił popatrzeć na takie fotki
:tak:

Rozia ja również dołączam się do prośby o fotki z chrzcin
:-p

Dziama czekam na relację z weseliska i fotki oczywiście też w miarę możliwości
;-)

Martuś ale klocuś z Oskarka
:-)

Joanna cieszę się, że się podobała
:tak: Wiesz jak mi nocki w pracy szybko leciały przy całej serii? :laugh2: Kolejne też są głównie o tych ich sado maso :rofl2: dlatego niektórych może to znudzić, ale ja ostro czytałam, bo przede wszystkim byłam ciekawa jak potoczą się losy głównych bohaterów.
Teraz czytam "Arabską córkę"- też OK., ale mam okrojoną wersję, nigdzie nie mogę znaleźć kompletnego e-booka
:-( Pierwsza część, czyli "Arabska żona" też fajna.
Chociaż jak czytałam Grey'a też miałam wrażenie, że były braki w tekście
:eek:

Witam po komunijnie:-)
Było super, jedzonko pyszne impreza udana bratanica zadowolona z prezentów:tak::-D Tylko pogoda troche nam nie dopisała, nie bylo sloneczka :crazy:
Ale juz bardzo sie ciesze , że jestem w domu nie ma to jak u siebie:tak: Teraz marze tylko any poleżec i odpoczac:tak:
Pozdrawiam wszystkich :tak:

Miłego dnia kobietki:-D

DZiewczynki zdjecia bedą jak je dostane od siostry, bo jej aparatem były robione:-)

Martuś ja mam taki ( to chyba starsza wersja tego co Truskaffka ma)) Fisher Price Fotelik Bujaczek Leżaczek do 18 kg (3247675356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wzięłam go dlatego,że właśnie na dłużej będzie :-) Ja w sumie też używany kupilam za dobrą cenę :-)

Truskafffka sto lat dla Amelki z okazji 2 miesięcy :-)

Musiałam dzis kupić mojej pannicy nowe pajace bawełniane do spania, bo mi Gwiazda wyrosła :-)

reklama
Paula-no ja tez z tych ciekawych..no nie moglam sie od niej oderwac..caly weekend z ksiazka..az sie rodzinka smiala.
.ja kupilam ksiazke i nie patrzylam na e- boki wiec nie powiem czy okrojona..wlasnie szukam kolejnych..i zamowie dwie naraz co by sie nie odrywac..:-):-)

Ewirut-witaj..bo chyba nie mielismy okazji..

Truskaffka-najlepszego dla corci..

Do góry