reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejooo

pozbyliśmy się jednego dziecka-pojechało do babci na nockę:-pdrugie śpi:-p a my...hihi wieczorek dla siebie mamy:-p

Dziama dziś jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu...pamiętajcie o nim każdego dnia, życzę wam miłości, motylków w brzuchu, dobrego wspólnego humoru, pięknej przyjaźni, akrobacji w łóżku..Wszystkiego Naj na Nowej Wspólnej Drodze życia :)

Roszpunka zdrówka dla Maksia

Rozia pięknie śpi myszka :)
ja nie zapeszam tfu tfu, ale Melka też mi przesypia nocki :) pobudka na jedzenie jest koło 5-6, i dosypiamy jeszcze do 8-9 :)

reklama
Roszpunka - zdrówka dla synusia, no ja już niestety nie posiedzę, bo Kuba wstaje przy wszystkim przy czym się da, więc trzeba miec oczy wkoło głowy,

Dziama - wszystkiego co najlepsze, duzo miłości i zrozumienia na wspólnej drodze, sto lat!!

Katy - witaj Jarząbku!!! Co u Ciebie??

WiTam

a co tu tak cicho :szok::szok::szok: Zeby o tej porze nikogo nie było to sie jeszcze nie zdarzyło

no ale wy dziś macie swoje święto to pewnie swietujecie na całego

wszystkim mamusiom zycze dużo zdrowka i pociechy z dzieciaczkow :tak:

Milej niedzieli

Dobry wieczór :-)

My już po chrzcinach :-) Oboje z m padamy, ale Bianka była grzeczna całą mszę :-) W ogóle nie płakała ani nic :-) Raz tylko się skrzywiła, bo sie wystraszyła jak ksiądz nagle zaczął mówić, ale dałam jej smoczka i było ok:-) Patrzyła na wszystko zaciekawiona :-)

truskaffka no to Amelka śpi tak jak Bianka :-) No to pięknie :-)

Aniu a Twój nie ?? Tobie też życzymy w tym dniu wszystkiego najlepszego i żeby Lili dała troszkę odpocząć mamusi :-)

Roszpunko zdrówka do Maksia !!!

Katrina no to rzeczywiście zaczyna Ci się ciężki okres z Kubusiem :-) Siły i cierpliwości życzę :-)

Kolorowych snów :-)

Marysiu Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin :*

bo164-xl.jpg

Załączniki

• bo164-xl.jpg
    bo164-xl.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry