reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama przeczytałam na FB i tutaj :tak: Cieszę się, że dzień Waszego ślubu był taki jaki sobie wymarzyliście :-)
Pooglądałam też zdjęcia, które koleżanka dodała na FB
:sorry2::zawstydzona/y: pięknie wyglądaliście!!! :-)

Katy
co u Ciebie? Jak zdrówko tatki?
:confused: :*

reklama
witajcie babulce. wczoraj w pracy tylko podczytywałam bo nie miałam jak pisać. ale dzisiaj juz jestem

małami my mamy taki sam bujaczek jak truskaffka ale inny wzór i super się sprawdza. ja polecam.

truskaffka ale czas zasuwa. juz 2 miesiace. buziaczki dla gwiazdy

co do Greya to juz kiedys pisałam ze pochłonełam 3 tomy nawet nie wiem kiedy. Olek miał chyba z 2 miesiace i jak się cycusiowaliśmy to mama czytała. a on długo lubił przy piersi siedziec więc pochłonełam w tydzień

rozia
, dziama ja chce fotek z waszych uroczystości.

a u mnie wczoraj @ zawitała. po półtora roku przylazła. a było tak fajnie. no ale jak chce się druga dzidzie to niech juz będzie. za jakis czas pożegnam ja znowu

Hejka :-D
i ja sie deszczowo witam i tylko brrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12 stopni :wściekła/y:

Dziama ja tez juz pisałam na FB ale GRATULACJE raz jeszcze :-):tak::-)

Paulus ty pracusiu hihi no Oskar gigant rosnie hehehehe

Agnes hmmm czyli niedługo staranka wznawiasz :szok::-D:-) hihihi fajnie ,a bujaczek no własnie skoro Wy go polecacie wszystkie :tak:;-)

Ja w sobote i niedziele wątróbkę z buraczkami wcinałam ,wczoraj i dziś botwinkę a jutro będą bitki wołowe z kaszą gryczana i moje ulubione leniwe mmmmmmmmmmmm z bułeczką na masełku mmmmmmmmmmmm ale sobie dogadzam hahahahahah
Oskar chyba zadowolony bo ćwiczy kopniaki ;-) ,a sok z buraków chyba sie nie sprawdzi tez u mnie bo mi mega niedobrze jest po nim

dzis znowu leze bo brzuch sie spina :wściekła/y:

Martuś jesz wątróbkę w ciąży? Mi i wielu czerwcówkom lekarz mówił,że w ciąży nie można wątróbki .
Wątróbka a ciąża

Ja jutro robię gołąbki.
Antek miał 2 dni temperaturę,ale tylko to i kilka rzadszych kupek więc obstawiam ząbki.
A o jakiej książce piszecie? bo się nie doczytałam nie mogę znaleźć.

Agnes to trzymam kciuki,żeby znowu na półtora roku sobie @ polazła do diabła.

Dziama jeszcze raz wszystkiego naj naj naj.

WITAM KOBIETKI:-)

JUZ OD JUTRA BEDE Z WAMI NA BIŻĄCO, ALE DZIS TAK W SKRÓCIE POWIEM CO U MNIE Z GÓRY ZA TO PRZEPRASZAM :tak:

WLASNIE WRÓCIŁAM OD LEKARZA CUKRZYCY NIE MA:-D WSZYSTKIE WYMIKI OK:-)
DZIDZIA ROSNIE JA NA DROZDZACH WAZY JUZ 1500GR:-):tak: LEKARZ MÓWI ZE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO BEDZIE Z NIEGO NIE ZŁY KLOCEK:szok::-D

MIŁEGO WIECZORKU DZIEWCZYNKI:-);-)

Viola - piszemy o trylogii Greya (50 twarzy Greya, Ciemniejsza strona Greya i Nowe oblicze Greya),

Joasia - no i wczoraj znowu nie zaczęłam czytać.... może dziś się uda.

Witam
Dziama- super ze wszystko ok..wazne ze sie udalo wesele..jeszcze raz wszystkiego co najlepsze

Katrina-czyzby znowu mezus przeszkodzil:-)

Ewirut- fajnie ze wszystko ok..i niech dzidzia zdrowo rosnie..

Ja zaraz mykam po corki a pozniej chyba za okna sie wezme..no i trawe przydalo by sie skosic.bo juz krzaczkow nie widac :-):-):-)

DZień dobry :-)

My juz spacerek zaliczyłyśmy, a młoda w sumie to dalej śpi na ogródku :-) A ja za obiad sie wziełam, bo już czas :-)

Miłego dnia babeczki :-)

Ps. Ja wczoraj chciałam zabrać się za czytanie, to tablet mi padł :baffled: Dziś mi może znowu m przeszkodzić tak jak ostatnio katrinie przeszkadza :-) Ale spróbuję cos zacząć :-)

Hejka :-)

Viola no jem ta wątróbkę ;-)
ewirut super waga synusia :tak:

Rozia ja tez dzis wybyłam no i znowu poszalałam w sklepach bo promocje znalazłam hiiiiiii G mnie udusi normalnie
a to moje łowy

476044_F_02.png
0222827714612_F_02.png
417394_F_02.png
cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-68-m-iext21250912.jpg

reklama
Mamami no łowy świetne :-) My mamy zaraz ruszyć w teren, bo muszę Biance kupić kilka rzeczy :-)

Kurczę nie wiem jak wprowadzić ten gluten, bo do tej pory widziałam same kaszki z mlekiem modyfikowanym :-( No i w mojej magicznej książeczce jest napisane,żeby zagęścić kaszka warzywa i na 100ml trzeba dać 2-3g, czyli łyżeczkę kaszki, ale problem w tym,że mi Bianka nie zjada takiej ilości marchewki i nie wiem jak zagęścić :baffled: Jak Wy wprowadzałyście gluten??

Do góry