reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hello

MałaMi - ja też mam taki bujaczek jak Rozia i polecam, bo dłużej posłuży, najpierw jako bujaczek, potem jako fotelik (do 3 czy 4 lat jest),

Rozia - ja sobie życzę jeszcze refleksu,

Joanna - ja właśnie wczoraj też skończyłam pierwszą część, juz miałam się brać za drugą, gdy mąż wyskoczył z propozycja nie do odrzucenia, więc jej nie odrzuciłam i dziś zacznę chyba drugi tomik.

Wczoraj bylismy cały dzień u znajomych, fajnie było, a dziś znów szara rzeczywistość, na szczęście nie taka szara, bo słoneczko świeci.

reklama
Joasiu ja tak pochłaniam książki na nockach w pracy, że nie wydoliła bym z kasą kupując książki, dlatego muszę zadowolić się e-bookami :-p

Katrina bierz się za drugi tom- polecam
:-)

Paula - ja dostałem tę trylogię od córki na urodziny, przywiozła mi ją z Polandii jak była na święta. Jak byliśmy w Polsce samochodem, to przywiozłam sobie trochę książek (mam koleżankę, która pracuje w MPiK-u)i zamawiałam sobie wcześniej, żeby były i moja psiapsiólka wzięłam na swoją kartę, więc jeszcze załapałam się na rabacik.
Resztę odkupiłam od koleżanki, która często lata do Polski i kupuje je w taniej księgarni i ma tam kartę klienta.
Teraz mam juz mniej czasu, ale przedtem wieczorami przy książeczce spędzałam zimowe wieczory (dłuuuugie i zimne).
Jeśli mąż nie złoży mi znowu takiej propozycji, to na pewno zacznę II tom.

Katrina widze ze ciebie tez pochlonela lektura.:-) ciekawe dlaczego :-):-):-) przeczytaj fragmenciki mezusiowi to szybko nie wezmiesz sie za druga czesc :-):-):-)
ja czekam na 2 i 3 czesc bo wlasnie zamowilam:-):-) i juz sie nie moge doczekac..ja jestem z tych co Empik omijaja duzym lukiem..bo kiedy nie wejde zawsze cos znajde dla siebie..
Paula- to dobrze ze masz sobie czym czas umilic..
Ja zmykam spac..milego wieczorku i ''owocnej ''nocy..

joasia - powiem Ci szczerze, że na innym wątku dziewczyny juz kiedyś pisały o tych książkach, czytało mi się dobrze, aczkolwiek spodziewałam się czegoś więcej (wiesz o co chodzi) - a myślisz, że co to była za propozycja nie do odrzucenia, która mi mąż złożył????? hihi I to bez czytania mu fragmentów - po prostu miał ochotę, więc szybciutko to wykorzystałam.
Mieliśmy ostatnio czerwone światło (przez prawie 3 tyg.), to az się chciało.

Nie ma to jak "normalna" książka :tak: ale niestety nie mam nigdzie żadnych zniżek :-(

Kurcze ziewa mi się niemiłosiernie, a tu trzeba wytrzymać na posterunku do 8:00 :szok:

dla tych które nie maja fb wklejam tutaj i przepraszam że o sobie tylko ale mam spore zaległości i nie wiem co u was ;/
[h=5]Witajcie kochane :) pozwalam sobie dodać nowy post bo reszty nie ogarnęłam jeszcze. Pogoda dziś masakryczna!!! zasypiam nad biurkiem ;/ w sob pogodę mieliśmy idealną było chłodnawo ale świeciło słonko i nie padało więc na weselicho idealnie. Co do stresu to jestem w meeeeeeeeeega szoku bo był pełen luz- sama sobie się dziwię byłam przekonana że na błogosławieństwie i podziękowaniu rodzicom będę wyć na bank a tu zupełnie nic :) nawet przemowę w Kościele walnełam w ramach podziękowań dla Wszystkich za co potem zebrałam od prawie wszysttkich słowo uznania że byłam w stanie w ogóle przemawiać i to niby tak pięknie (mój boże nie pamietam co powiedziałam ;/ dobrze że koleżanka nagrała to obejrzę) jedno jest pewne 90% kościoła ryczało heheheh Oj sama nie wiem co Wam opowiadać było bajecznie tak jak nawet sobie nie wymarzyłam. W sob miałam nerwa bo kilkoro gości od Marcina strony poleciało w ciula na ostatnią chwilę i nie było ich i byłam zła ze mozna byc tak nieodpowiedzialnym- rozumiem losowe przypadki bo takie 2 nam się przytrafiły i w mojej i jego rodzinie ale reszta to przegięcie....potem jednak cudowność pozostałych gości wszystko zrekompensowała potrójnie :) Świadkowie - marzenie lepszych mieć nie mogliśmy myśleli i wszystkim za nas! Sala i babeczka właścicielka marzenie :) Bożena była od wszystkiego i wiele serca włożyła. Zespól rewelka.... jestem bardzo zadowolona- goście z tego co słyszę również :) - ale wiadomo co im nie pasiło do mnie dojdzie z opóźnieniem albo wcale hehhhe Oczywiście nie było momentów że mną targało z nerwów ale to takie pierdoły były i to głównie za sprawą teściowej i szwagierki to są mega dobre babki obie ale bardzo nerwówę i zament czasem wprowadzają a mnie to męczy ja bardziej z tych wyciszonych co to na spokojnie powoli wszystko zaplanowane a tu nagle nalot i bóg wie o co kman....ja jak ja miałam to trochę w dupie w pt jakoś przetrzymałam a w sob w sumie juz sie z nimi nie widziałam ale widziałam że Marcina mi rozwalają nerwowo a tego nie chciałam... hmmmmmmmmmmmmm nie wiem co jeszcze miałabym napisać jak coś czekam na pytania :) i BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE I CIEPLE SŁOWA!!!! :* terz do końca dniówki postaram sie nadrobic troszkę zaległosc[/h]

dziama - my już w dniu Twojego ślubu gratulowałyśmy Ci, ale napiszę jeszcze raz - wszystkiego dobrego na Waszwj wspólnej, nowej drodze!!!!!!! WKLEJ FOTKI

reklama
poki co nie mam zdj fotograf ma kilka na meila przesłać kol póki co dodała na fejsa w wolnej chwili cos podkradnę i dodam na grupę

Do góry