reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej. witam z pracy. dzisiaj do 19 koczuje. jakos idzie ale ciężko tak po 15 miesiącach w domu. no ale coż. młody w domu z tata i babcia i niby nie tęskni. a ja bardzo. jakoś chyba damy radę

lori tak wróciłam dzisiaj do apteki. pracuję od czerwca na 6 godzin więc jakos pójdzie. ale cały czas szukam innej pracy bo tutaj nie ciekawie i nie wiem czy nie będą zamykać.
a jak u ciebie samopoczucie. młoda daje popalic czy spokojna? imię fajnusie. co do wózka to ja ostatnio widziałam fajne na jednym blogu jak mama polecała. zaraz ci poszukam linka i wkleję

reklama
Lori- ja bardzo dużo dostałam od siostry :tak: A mam juz wszystko gotowe bo obawialam sie , ze bede sie żle czuc w tych ostatnich miesiacach i chyba sobie wykrakałam:szok: teraz gdy kilka dni ciepla nogi mi puchną i cos po bolewaja:crazy:
Dasz rade i zdażysz wszytsko kupić:tak:

Ja juz nie mogłam sie doczekac kiedy bede to wszystko szykowac, a gdy juz zaczęłam ogarnął mnie stres przed porodowy :szok::shocked2:
Doszło do mnie wtedy , że już nie duzo czasu mi zostało:tak:
Jezeli chodzi o wózek to wiele osób poleca z firmy tako:tak: świetnie sie prowadzi nawet na pusto ;-)

Ostatnia edycja:
ewiru - jeśli chodzi o wózek to ja mam dosyć konkretny ogranicznik w wyborze a mianowicie pojemność bagażnika w matizie :-D ... no i chce taki do max 13 kg juz ze wszystkim...stelaż i gondola lub siedzisko ze spacerówki. Wprawdzie mam windę w klatce, ale pamiętam że sytuacji do podnoszenia było dużo i się z x landerem mordowałam.

no i co ... no i nie wytrzymałam ... piekarnik na bagietkę już sie grzeje :sorry:

nie no x lander chyba z 14 kg miał :-)

jeśli chodzi o opuchnięte nogi to łączę się z tobą w bólu. Wystarczy że troche przesadze i juz całe nogi od stóp po kolana spuchnietę i moczenie nie pomaga. Chciałam kupić żel chłodzący ale przy problemach z krzepliwością podobno nie jest wskazany. W poniedziałek mam wizyte u gina to zobacze co on mi doradzi.

Lori - ja mam wizyte we wtorek 28,05:-) zobaczymy jak duzo urosły nasze maleństwa;-)
Wiem ,że którys z tej firmy jak oglądałam na allegro mial ponad 20 ale nie bylam pewna czy to akurta ten o , ktorym mówisz;-)

Tak gólnie to nic mi za bardzo nie dolega dobrze sie czuje praktycznie od poczatku ciazy, nie moge narzekac:tak:

agnes - no właśnie na mutsy evo jestem zdecydowana tak na 90 % :) ... jedyna rzecz której się obawiam to buda w spacerówce. Mogła by byc ciut dłuższa.

opowiadaj co tam u ciebie słychać? ... jak tam sprawy po macierzyńskim? jak Oluś?

ewiru - ja się czuje zależnie od pogody. Mała tez widać homeopatka mi rośnie.

reklama
lori u mnie dzisiaj pierwszy dzien w pracy. ale jak juz pisałam kiepsko jest. wróciłam na 3/4 etatu. no i perspektywa że moze zamknąć aptekę i zostanę na lodzie. dlatego szukam innej pracy. ale z tym tez kiepsko. jak przez wakacje nic nie znajdę to zabieram się za robienie córeczki :-D

Do góry