reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś to leż i wypoczywaj :-) I Oskarek niech rośnie zdrowy :-)

U mnie ciepło jak nie wiem :-) Niedawno wróciłam ze spaceru, bo już glodna byłam, a Bianka nadal śpi :-) Chyba odreagowuje wczorajszego grilla :-)

No i mamy 3 miesiące :-) Marysiu jak tylko Bianka wstanie to zostanie utulona :-) I czekamy na fotkę :-)

Muszę po wyniki jechać... A tak mi się nie chce :-(

reklama
witajcie!!

Rozia - buziaki dla Bianki!!!

MałaMi - to odpoczywaj ile się da (na zapas),

U nas pogoda taka SE - pobudkę zrobił nam grad bębniący po szybach, a w ciągu dnia jest pełne słońce na zmianę z gradobiciem, z tym, że cały czas wieje silny i zimny wiatr. Kto zabrał wiosnę???????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
Paula- będzie synuś mamusi;-):-D a na imie bedzie miał Bartuś:-) termin mam na 08,08,2013. Choć tatus juz też nie może sie doczekać:tak: A mamusia coraz bardziej martwi sie jaki bedzie porod i czy po tym wszystkim damy sbie rade;-):-D

ewirut na pewno wszystko będzie w porządku :tak: jeszcze troszkę i będziecie tulić malca :-)
Bartłomiej, czy Bartosz? Pytam, bo spotkałam się z Bartusiami z obu wersji
;-)

Paula- u nas bedzie Bartosz jakos bardziej nam pasuje i bardzo juz bysmy chcieli tulic malca. na razie siedze na chorobowym ciazowy i dbam o siebie i o maluszka:tak: A Ty jak masz juz dzidzie czy jestes przed?

Paula- tez macie problemy tak jak i my? My staraliśmy sie 5 lat o to zeby nam sie wogole udalo zajsc w ciaze... Ja wierze , ze kazdemu sie uda :tak: tylko trzeba bardzo mocno w to wierzyc my mielismy 4% szan na naturalsa przechodzilismy wiele badan , proby inseminacji, aż wkoncu chcielismy sie zdecydowac na in vitro, ale nie cale 2miesiace przed rozpoczeciem in vitro okazałao sie , że nastapił cud naturalny i zaszlam w ciaze:-D to byl dla mnie i mojego meza wielki szok:szok: an poczatku trudno w to uwierzyc było , ale ta wiadomosc to była najwspanialszym wynagrodzeniem za przeplakane noce wylane łzy w poduszke i stracona mnustwo pieniedzy....

reklama
witam kochane

miała mnie być więcej a tu ciągle coś się dzieje, gdzieś wybywamy i dlatego tak mnie mało. jak wróce do pracy to wtedy zacznę się rozpisywać. na razie korzystam z pogody i ostanich tygodni w domu i spędzam dni z Olkiem na spacerkach. jutro wybywamy na zakupy bo w środę robię grilla urodzinowego

do tego jak już pisałam na bb net nam znowu nawala. o dziwo teraz śmiga więc szybko piszę bo za chwilę może znowu się rozłączyć.

nie nadgonię ostatnich wpisów jednak za co przepraszam. miłego wieczorku babulce

Do góry