reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziamuś ja na hormnonach sie za bardzo nie znam :-( ale dziewczyny robią chyba w 3 dc .W internecie poszukaj jest fajnie opisany cykl hormonalny i w jakim dniu wykonuje sie badania.A u mnie za jeden hormon płaci sie 35 zł i raczej nie dostaniesz na to skierowania tzn dostaniesz tyle że te hormony robi sie wszystkie płatne :-( a po co sie badasz jak przecież w ciąży jesteś :-D;-):-D

reklama
Dziama jesli chcesz na własna rękę to tak bedziesz płacić

zeby zrobic je za darmo musisz miec skierowanie od giną z przychodni jesli chodzisz prywatnie to i tak bedziesz płacić za badania. Koszt z tego co pamietam jak dziewczyny robiły to ok 200- 250 zł za komplet ;)

Losiczko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dziś jestem a jutro wiesz co innego może mnie dopaść :) wedle uznania jęzorów ludzkich
lilu- dziękuję

hmmm czyli skierowanie tylko od gin??? a od rodzinnego nie da rady??? co do dc to u mnie nie ma na to szans bo ja mam cykle nierealnienie a w zasadzie wcale ich nie mam w pewnym sensie

Dziama expertem nie jestem bo mieszkam gdzie indziej ;-) Ale z tego co czytam inne fora to wiem ze rodzinny ci nie wpisze bo nie może zlecić tego typu badań ale ńiech sie jeszcze wypowiedzą dziewczynki nasze ;)

jedne badania robi sie na początku cyklu 3dzien a sa tez hormony fazy lutealnej około 21 dc tyle wiem ;)

Dzień dobry :-)

Grill był, ale siedzielismy w domu, a kumpel biegał na zewnątrz pilnować jedzonka... Także niby sezon rozpoczęty, ale nie do końca :-(

Jane a jak się czujesz po tym hsg?? Masz jakieś dolegliwości, czy już jest luz??

U mnie dziś słonko :-) Tylko nie wiem jaka temperatura, ale i tak jest super :-)

Miłego, słonecznego dnia :-)

Witam Kochane panie,u mnie przeprowadzka w toku,a od środy na nowym mieszkanku,tyle że bez neta,zanim podłączą trochę potrwa...więc odezwę sie jak tylko będę mogła,zyczę miłego dnia i buziaki dla Wszystkich! 10945s.jpg

Załączniki

• 10945s.jpg
    10945s.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 47
Hej Lachonki Moje :-D
ja dzis tylko o sobie :-:)-( napisze bo kiepsko sie czuje

a wiec byłam na wizycie i ..............iii Oskar nadal jes Oskarkiem :-D waży już 1200 i nareszcie głową w dół leży ,ale za to tak nisko ze mam wiecej lezec niz chodzic ech.....szyjka zaczyna sie skracac troszkę i teraz po badaniu brzuch mnie rozbolał i jakies bladorozowe plamienie :-:)-( no i dostałam aspargin na skurcze łydek
z usg idealnie 28 tydz i 2 dni i mam nie przytyc znowu 3 kg do nastepnej wizyty bo waze juz 62 :baffled:i ograniczyc słodkosci ,no i po porodzie usg wątroby i woreczka bo mam chyba piasek :crazy:

Pogoda u mnie do dupy 7 stopni i kuzwa deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak od soboty jest !!!!!

a i zdjęcia nie mam bo znowu rece na buzi były grrrr

buziaki dla Was ;*:* ide lezec i wezme nospe

MARTUS - odpoczywaj wiec ile sie da, pociesze sie Cie ze ja slodkosci odkad karmie prawie w ustach nie mialam bo prawie wszedzie jest mleko, serwatka itp,
ROZIA - malenstwo juz ma 3 miesiace wow - tulinki od e-cioci
PAMELA - szybkiej przeprowadzki zycze
a my dzis wreszcie odbierzemy okularki dla myszki wiec wieczorkiem jakas fotke zapodam z naszym zezowatym szczesciem :-D
milego poczatku tygodnia wszystkim

reklama
Do góry