reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pauluś gratuluję 1000 posta :-);-):-) ja za dzieciaka to też uwielbiałam łowić ryby z tatą i wujkiem ( tym od mojej cioci ) wieczorem bralismy łopaty , latarki i chodzilismy na wielgaśne robaki :-) takie 20 cm dł grubosci 1 cm :-) tzw rasówy :-D oj fajne to były czasy.Teraz mąż mnie namawia żeby z nim chodzić tyle że on by moczył kija ;-) a ja bym latała za dzieciakami :baffled: oj nie :sorry:dziękuję niech sobie sam jeżdzi rowerkiem :-)

reklama
Dzień dobry niedzielnie :*:* Miłedo dnia!!!
u mnie też pada a ja w pracy ;/ nie lubię jak jest deszczowo kiedy tu jestem;/ ale jest tego plus szybciej się wszystko zazieleni:) jupi

edit' Kochana edzis mija rok odkąd jestem z Wami :* dziękuję że jesteście serce_z_kwiatw5.jpg

Załączniki

• serce_z_kwiatw5.jpg
    serce_z_kwiatw5.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
hejka

pogodowo u mnie podobnie :/

Losiczka a napisz mi jeszcze proszę jak długo i w ilu stopniach pieczesz rybkę?
Rozia mnie córa też już zdążyła tak załatwić:-D spodnie mi załatwiła i ..oczka niewiniątka oczywiście, że ona niiiic:-D
i dwa raz się już tak załatwiła że musiałam ją do wanny brać, bo na plecach nawet była uwalona..księżniczka buhahaha
Dziama :-):-):-):-):-) rany bomba wy już za chwile będziecie sobie przysięgać :-):-):-):-):-):-):-)
Jane no to trzymam kciuki zeby się u was nieco wypogodziło ;)

miłego dnia :*

reklama
Do góry