reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry :)

niunia śpi na brzuszku koło mnie :) czuwam żeby nie spadła z łóżka mała wiercipiętka :p
a ja z kawką zbożową i ciachem do was zaglądam :)

D dziś umył okna iiiii...nastąpiła jasność :-D wreszcie widać świat na zewnątrz haha a teraz pojechał do swojej mamy pomóc bratu przy remoncie, ale obiecał że szybko się uwinie..więc trzymam go za słowo :p

i świętujemy !!!!! Amelka kończy dziś MIESIĄC!!!! moja duża pannica:-D


Agnes Katrina i kolejny powód do imprezy fiu fiuuuu hehe
Wszystkiego Naj Dziewczyny, niech Wam się zdrowo, wesoło, bogato żyje!!!


Miłego weekendu ;)
 
reklama
Roziu ryby można na wiele sposobów zrobić.Ja uwielbiam z warzywami .Możesz upiec w piekarniku w żaroodpornym naczyniu albo w złotku czyli tej metalowej foli. Ja nawet cioci do ryby po grecku na parze robiłam w tej siatce do pyz:-).Ale powiem Ci że ja ryb mało jadam bo nie cierpie ości :baffled: chłopakom mąż skubie ryby złowione a ja jak co to kupuje filety :-p

Truskaweczko no te wasze suwaczki zapierniczają :-D czy to ciążowe czy urodzinowe :-D;-):-D
 
Losiczko jak robisz w żaroodpornym naczyniu, bo właśnie się przymierzam i nie wiem jak:rofl2: tylko nie w sosie śmietanowym, najlepiej z warzywami
ile się piecze, na ilu stopniach, jak się doprawia ..i co z warzywami, wszystko razem piec? warzywa mrożone czy normalne? ..hehe sto pytań do :-D
 
losiczko no nie sztuka wrzucić do piekarnika ( bo tak robiłam :-) ), tylko jak to zrobic,żeby dobre było :-) Jak doprawić itp. :-) Ja mało ryb jem, bo właśnie takie bez smaku mi wychodzą jeśli robię inaczej niż smażone.... Tzn. takie rybne bardzo... Nie czuc przypraw ani nic... nawet jak dużo czosnku dałam, to nie dało rady :-(
 
Dziewczynki mąż podzielił szczupaczka choc może to byc obojetnie jaka ryba.Ale napewno nie zamrożona :-p.Ponieważ ja i mąż to jak woda i ogień robimy nasze potrawy w 2 naczyniach :-D.Mąż swoja tylko po solił i po pieprzył ( pewnie z cenzuruje he he )

ułożył w plaserki sparzone ziemniaki na to rybę pod koniec pieczenia po 45 min w 180st polał to gęstą śmietaną i piekł jeszcze z 15 min.

Moja wersja była lepsza:-D;-):-D uwielbiam mrożone warzywa te co sie robi na patelni .Tu była wersja z brokułami, kukurydzą , marchewka i cosik tam jeszcze :-D położyłam warzywa na spód naczynia na to rybkę i posypałam wegetą tyle że wersja z koperkiem i szczypiorkiem i na to jeszcze troszkę cury .Mówię wam pychotka.Rybka mięciutka warzywa przepyszne chyba bardziej niż rybka ;-).

Ja to wogólę przyprawiam a raczej kombinuje smaki przypraw .
 
No to muszę spróbować, bo mnie nic nie wychodzi jak ryby robię :-) Ale mam przepis na makaron z lososiem od znajomej i spróbuję :-) Może to mi się uda i będzie pyszne :-) Dam znać :-)

Bianka mnie dziś kupa ustrzeliła :-D:-D:-D Przewiałam ją i tak lekko popuściła, ale myślałam,że to o tak, bo jej się zdarza i ja sięgam po chusteczkę a ta w tym czasie jak nie strzeli :-D:-D:-D Bluzke i spodenki mi załatwiła i przewijak i podłogę :-D:-D:-D:-DMamy z m remis 1:1 :-D:-D:-D
 
reklama
Losiczko ja lubię nawet łowić :-p tzn. może nie tyle łowić, co patrzeć jak ktoś to robi :-D
Ale jakoś smak ryb mi nie podchodzi :baffled: i sama nie wiem dlaczego, bo jako dziecko szamałam, aż się uszy trzęsły
:-D
 
Do góry