reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Jane pisząc tak nie miałam na myśli tylko siebie bo chodziło mi też o inne dziewczyny.A czytając Twoje słowa że ja już mam dzieci a Ty nie masz nic jednak zrobiło mi sie przykro :-( bo walka o dziecko dla kobiety czy to o 1 dziecko czy o 5 jak dla mnie jest taka sama. Ty masz jeszcze czas walczyć ja już prawie go nie mam :-(

Martuś mam jedną torebke na zamówienie a potem robię sobie przerwę na sprzontanko do niedzieli napewno bo mi sie juz tydzień torebki snią :sorry2::sorry2::sorry2: to już chyba zmęczenie materiału :-) Mi takie super komplementy jak byłam w ciąży z Szymonkiem prawił Kuba typu : mama jaka Ty wielka jesteś :-D:-D:-D

Pamelko no wykresik fiu fiu ;-);-);-)trzymam kciuki jak zwykle na maksa :tak:

Wczoraj wieczorkiem chlapnęłam sobie drinka gin z tonikiem :-p:-p:-p pychota :-) potem mąż wykorzystał mój stan :-D;-):-D i spałam jak aniołek :-):-):-).

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

reklama
witam z rana

jane wiem jak ci ciężko ale wpadaj czasem chociaż dać znać co i jak. na enprze caly czas śledzę co się dzieje i trzymam nadal kciuki. wierzę że sie uda wam już wkrótce. w koncu nie siedzicie bezczynnie tylko działacie, leczycie się więc bedą efekty

co do córki to jeśli przez wakacje nie ruszy sie nic z pracą to biorę sie do pracy i staramy sie o córeczkę. Olek będzie miał juz prawie rok to mogę w ciąże zachodzić

lecę ogarnąć młodego bo płacze i na spacer wybywamy bo słoneczko cudnie świeci

żyję:)

łosiczka
wiedziałam, że może Ci być przykro ale to trochę jednak inna sytuacja bo Twoich dzieci nikt już Ci nigdy nie odbierze a ja nie mam pewności czy kiedykolwiek będę je mieć... oczywiście nadzieję mam ale jakby mi ktoś powiedział, że będę mieć takie problemy to bym nie uwierzyła:-(
ale oczywiście nie piszę tego żeby Ci przykrość sprawiać... mam cały czas nadzieję, że i Tobie się jeszcze uda:tak:

rozia taka śliczna pogoda... zazdroszczę spacerku

witam Was dzisiaj dziewczęta!

już PRAWIE weekend ^^... jeszcze tylko do pracy i fajnrant :)!!!

martuś swojemu menowi musisz chyba wytłumaczyć, że kobieta w ciąży mieści się we wszystko... co jest w odpowiednim rozmiarze oczywiście:-D

ja dziś zalatana, po nocy śni mi się już lekarz i usg... echhh...

miłego dnia lachonki!!!

DSC01290.jpg

zapraszam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC01290.jpg
    DSC01290.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry