reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzięki dziewczynki ;*

łosiczka wiem, że nie każdej się udało ale jednak jest różnica kiedy nie uda ci się za 5 razem a nie udaje ci się wcale...pewnie ból jest taki sam ale przynajmniej masz swoje pociechy które ci go łagodzą... a ja mam tylko... no właśnie nic... tylko coraz dziwniejsze problemy do pokonania... mam nadzieję, że nie będzie ci przykro, że tak napisałam ale tak po prostu myślę.
Nie jest żadną tajemnicą, że udzielam się na wątku IUI ale jest tam dużo dziewczyn, które mają takie problemy jak ja i dużo się dowiaduję na ten temat a jak widzicie wszystko wskazuje na to że tak skończymy:-( bardzo chciałam tego uniknąć ale jeżeli to jest dla nas droga do celu to nią pójdziemy.

czy dobrze doczytałam że agnes myślisz o córci :-) i ilonka?? mąż cię namówił jednak;-)

i tak na zawsze was zapamiętam i ciepło o was myślę ... mimo, że się nie odzywam...

reklama
Jane nikt nie ma do Ciebie pretensji, bo wszystkie wiemy jak jest :-) Ale wpadnij od czasu do czasu, skrobnij cos, bo ja z tym enpr tak różnie mam... raz jestem, a raz zapominam, a tak wiem,że żyjesz ;-) I wierzę,że Tobie też się uda :-)

Marysia może przesilenie wiosenne miała ;-) U nas Bianka wczoraj dała mały koncert wieczorem, ale udało się uspokoić w końcu :-)

rozia wiem że nie macie pretensji ale głupio mi tak wpadać .... i tylko o sobie pisać... ale jak zwykle postaram się częściej:)

a Twoja kruszynka ma już prawie 3 miesiące... wow ale czas leci:tak:

A tam głupoty opowiadasz :-);-):-)

No czas leci jak nie wiem :-) Wręcz zapiernicza :-:)-:)-(

A my z m nadal w ciszy żyjemy :-D:-D:-D No zobaczymy kto pierwszy pęknie :-) Ale tym razem się zawzięłam :-)

wychodzę z siebie...opisałam i na koniec cosik kliknęłam i mi post zniknął no żesz w morde......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teraz na szybko...

Marta dzięki, w dzień spać mi się nie chciało, za to teraz się już kładę ;) mam nadzieję że dziś kaszel tak nie będzie męczyć..ehhh co nas nie zabije to nas wzmocni, za parę dni będzie lepiej
Agnes tu masz linka, poczytaj sobie Planowanie plci
my skupiliśmy się przede wszystkim na diecie, niezbyt rygorystycznie, po prostu unikaliśmy potasu i sodu, a objadaliśmy się produktami bogatymi w wapno i magnez ;)
do tego suplementy - magnez, wapno, żurawina, witamina C
nie zwracaliśmy uwagi na odległość od owulacji, bo ja nawet blisko owulki miałam niskie ph śluzu i nie miałam typowo płodnego jak bj śluzu.
A podczas stosunków używaliśmy Sylk- taki naturalny lubrykant, obniżający ph (ale trzeba na sobie sprawdzić, bo niektórym podnosi ph ) aaaa no i się poświęcałam, akcje bez mojego orgazmu były:-p
Jane dziękuję że dałaś znać co u was
nieustannie trzymam kciuki za waszą misję i małe kochane szczęście :)
Marysia hihi mała gwiazda chyba sprawdzała na co sobie może pozwolić :p

zmykam do łoża paaaaa

Jane no niestety do mojego m nie dociera to co mówię i czasami mam wrażenie,że nie zdaję sobie sprawy,że ma dziecko .... eh... szkoda gadać... Zobaczymy co z tego wyniknie :-)

Zmykam spać dziewczynki, więc kolorowych snów wszystkim życzę :-)

Jane lepiej wpadaj napisac ze żyjesz niż wogóle tu nie zaglądać :( może i nie znamy sie osobiście ale uwierz ze bardzo mi na was wszystkich zależy :tak: I martwie sie jak za długo sie nie odzywacie z Katy chociaz mam kontakt telefoniczny a z tobą juz ńie i pomprostu sie martwię. Buziaki dla ciebie i i nadal mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&plus Lily &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to ja pierwsza z rana,Kochane miłego dnia życzę,u mnie spokój i cisza powoli sie pakuję i przenoszę na nowe mieszkanko,więć mnie będzie mniej niż zwykle,a że mnie wogle jest mało,to postaram się być wiecej!:-) ale namieszałam!! miłego dnia!!! 12091s.jpg

Załączniki

• 12091s.jpg
    12091s.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Jane dziewczyny mają rację :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: tesknimy za Tobą i nie jesteś sama :D masz nas i jak są wieksze lub mniejsze problemy to Lachonki zawsze troszkę pomogą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:,a ja wierze i sie za was wszystkie modle zeby Wam sie udało ...Tobie ,Losiczce ,Katy,Pamci....i całej reszcie której nie wymieniłam a jest juz z nami długi czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Rozia hehe no zobaczymy ile dasz rade ale chłopa trzeba rozumu nauczyć :-D

Losiczko szuranko dzis tez??????:-)

Pamcia wpadam do Ciebie do pomocy hehehehe

eee i wiecie co G powiedział ze sie w ta sukienke nie zmieszcze :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( durnota !

Do góry