reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada super,że wróciłaś :-) I gratuluję córeczki :-) Kolejnej :-)

Coś mi źle odlicza suwaczek Biankowy wiek...Bo według niego Bianka jutro będzie mieć 3 miesiące, ale to nieprawda... Bo tygodniowo, to we wtorek skończyła 3 miesiące, a co do daty, to za 4 dni... Coś jest nie halo...

reklama
dzień dobry

kiepska nocka za mną :( mała oki, spała i jadła jak zwykle, ale mnie kaszel strasznie męczył i spać nie mogłam :( czuję się dobrze, tylko ten kaszel:confused2:

Lor SUPER WIEŚCI :) bardzo się cieszę, niech Ola dalej tak grzecznie i zdrowo rośnie:-)
Losiczka ups...hihi to miał mężulo przygody :p
Marta sukienka bardzo ładna, cena atrakcyjna, nic tylko kupować:-p
Rozia ale ten Twój M uparty, normalnie gorzej jak z dzieckiem, fochy sobie wymyśla
i zrób faktycznie badania, bo to osłabienie nieciekawe. Oby Cię jakieś przeziębienie nie łapało
odśwież sobie suwaczek, czasem jakieś błędy wyskakują ;)
Ada dobrze że już w domu jesteś :) a ty na patologii na kopernika leżałaś?
gratuluję potwierdzonej córci, czekamy na maleńką :)

Witam ze słonecznej krainy ;-)

Martuś czytam już drugi tom
:-p a właściwie kończę i zabieram się za trzeci :-) Naściągałam książek jak głupia, to teraz muszę czytać :-D
Sukienka superowa, ja bym ją kupiła
:tak: w sumie cena bardzo przekonywująca :-)

Rozia ahh ten Twój mąż- niegrzeczny
:eek:
A Ty biegiem marsz na badania krwi
:tak:

Aduś jak dobrze, że się odezwałaś
:tak:
Mam nadzieję, że dobrze się już czujesz- czujecie? :*

Co do grupy na FB to ja kompletnie nie ogarniam takiego nawału informacji na raz
:sorry: chyba się starzeję :laugh2:

Dziś nad ranem wtargnęły mi do hotelu 2 owczarki niemieckie
:oo2: Nie chciały się cholery dać wygonić :unsure: Ich dwóch na mnie jedną- było wesoło :-p Piękne były, chyba komuś zwiały z ogrodu :tak:

Buziaki :*

Hej kobietki..mnie ostatnio malo bo pomagam rodzicom w porzadkach sklepu i biura..wpadam tylko obiadek zrobic po dzieci i znowu..teraz tez obiadzik wstawilam..i ok 14 znowu..sprobuje nadrobic was wieczorkiem tu i na fb
Widze sie rozkreciliscie..:-) nawet na fb ..:-)
Paula-napisz mi tytul tej ksiazki..pierwszej czesci..bo skleroza w tych latach..
Losiczko- dzis ci puszcze pszelew..a ja sie tak nie bawie :-)bo teraz fajniejsza torbe zrobilas..i chyba jest szersza??:-)
Reszty nie pamietam..milego dnia..

witajcie dziewczęta!!!

widzę, że tu konspiracje jakieś na FB ^^...

ada milo Cię widzieć! cieszę się że wszystko w porządku!!

pozdowienia dla wszystkich mamusiek i ciężarówek!!! :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~ edit

trochę podczytałam do tyłu i widziałam piękne zdjęcie usg dzidziusia - Lori gratuluję córeczki!!

martuś Tobie na pewno będzie we wszystkim ładnie a sukienka fajna :)))...BTW: wysłałam Ci już jakiś czas temu zaproszenie na FB ale nie odpowiedziałaś na nie do dziś ;///

Ostatnia edycja:
Valky:-:)-( naprawde przepraszam zaraz Cie szukam :*

Rozia i masz rację ,ja podjełam inicjatywe nie sprzatania po moich chłopakach a co!!!! rozbieraja sie do kąpania i sru ubrania na podłoge nosz cholera teraz biore i wkładam je do ich szafek albo kłade na biurko ,albo G na pufkę obok łózka hahahahha zobacza jak to jest cały czas sprzatac a niech spia w tych smrodach ja wytrzymam :-D:-D:-D:-D:-Di garnków i szkanek tez nie zmywam a huk!

Truskaweczko a w dzien nie mozesz odespac troszkę :-(bidulko

co do sukienki to kupię tylko kolor który a jak brzuch sie nie zmiesci to i dobra na lato będzie

Paula ja tez tam nic nie ogarniam hahahahhaah za szybko babule piszą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

i kupiłam małemu ubranka znowu :zawstydzona/y: zaraz fotkę dodam

o to one

IMG_2037.jpg

Załączniki

• IMG_2037.jpg
    IMG_2037.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry