reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

oj losiczko, zebys wiedziała:-D:-D:-D na szczescie poszedl do pracy i mam spokoj,bo nie wiem czy bym sie w koncu nie wkurzyla i nie przylozylabym w ten glupi leb :-D:-D:-D

dziewczynki jakie sa sposoby,zeby pomoc Biance zrobic kupe? biedna sie meczy i zrobic nie moze :-:)-:)-(

hej Paula :-) a myslalam dzis o Tobie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia czopki glicerynowe tylko !!zaden termometr nic takiego ja tak chciałam Lily pomoc i zaczęła krwawić a ani głęboko ani mocno nie zrobiłam a po czopku czasami od razu kupa a czasami po kilku minutach :-)

Witam :)

My od 5:30 na nogach czyli luzik hihi.

Rózia ja stosowałam WINDI,przy okazji dziecko się odpowietrzało, pomagało przy kolkach.

My całymi dniami siedzimy na dworze ( dowód na grupie ) taka pogoda trzeba korzystać, mały już opalony na buźce :)
Lubi się huśtać,ale u nas nie ma takich bujaczek dla maluchów jak w innych miastach, za to robią nam przed blokiem całkiem nowy duży plac zabaw,ogrodzony więc może psów nie będzie.
Antek już stoi bez trzymanki i potrafi zrobić 2 kroczki :) już pewnie niedługo pójdzie sobie sam, chociaż wcale mi się nie spieszy hehe jak widzę jak te małe szkraby uciekają. Mówi świadomie mama, tata, dzidzi, dada, baba, reszta słów przypadkowa :) No i potrafi zrobić papa,kosi kosi, przybić piątkę, taki kumaty się robi mój synek:)
Ja szukam ciągle pracy, to tyle u nas :)

Losiczka
torebki Twoje cudne wszystkie jak tylko zacznę pracować to na pewno coś zamówię,pewnie niebieską ciemną bo mi do butów by pasowała, chybż,że do czasu jak zacznę pracować buty nie wytrzymają hehe.

Ilonka
zaraz na pocztę idę wczoraj się nie wyrobiłam

Buziaki dla wszystkich

Hej Kochane :-)
Mnie wczoraj nie było bo głowa mi pękała normalnie :wściekła/y: a dzis zaczyna sie to samo :wściekła/y:
Oskar dalej wierci po pęcherzu ,ból nie do wytrzymania :-(

Rozia a co Ty znowu wymyśliłaś :sorry::eek:,a co do chłopa to brak słow u mnie to samo teraz wymyslił przed samą Komunią ze na majówke sobie pojedziemy :szok:,pogieło go ja nigdzie sie nie wybieram nie mam kasy niech spada :cool2:

Losiczko no Ty to tworzysz :-) super ta torebka :tak:,a co do m to ....faceci sa z innej planety:-D:-D:-D

Ilonko a Ty odpocznij a nie tak z porzadkami szalejesz ;-)

Liluu... ta sukienka nie dobra ,mowie Cii ze okropnie wyglądam jestem prosta jak pień!!:-:)-(

Paulus a Ty co tak długo nas nie odwiedzalas co???dac po dupsku????:-D

ide po kawke i sniadanko bo mnie zaciska z głodu grrr

Dziendoberek :-):-):-)

Roziu wiem co czujesz kochana :-) ja mojego to bym czasami w łyżce wody utopiła :-D ja chłopakom robiłam malutkiego czopka z mydełka tyle że teraz to większość z nas używa mydła w płynie :-)

Violu zamawiaj jak co :-) żeby sie buty nie zepsuły he he a zapłacisz jak będziesz miała :-)

Martuś mi wieczorem tak czacha dymiła ze szok :-( ale na szczęscie obyło sie bez proszka . Rośnij rosnij kochanienka :-D:-D:-D zgubisz po porodzie :-)

A wiecie gdzie mój mąż jest ????? Pojechał za Poznań do swojego szefa chyba mu mordę obić :eek: bo od 2 tyg nie odbiera tel a kasę nadal wisi tzn reszte :crazy: żebym czasami z aresztu go nie odbierała bo kasy na kaucję nie mam jakby co :-D:-D:-D

Miłego dnia babeczki :-):-):-) szuranka cd dzisiaj :-):-):-)

Losiczko oooooooooooo to m wreszcie sie ruszył po zaległą wypłate :tak::tak: no i dobrze przeciez to mu sie nalezy a jak mu powie do słuchu troche to i tak nie dotrze :eek: niestety

Witam :-)

Dałam jej w nocy 1/3 czopka glicerynowego i od razu ruszyło :-) także dzięki Liluu za przypomnienie o czopkach:-) i reszcie za rady :-) Violu no już myślała,że to windi bede dzis kupowacv,ale chcialam jej jak najszybciej ulzyc :-) aczkolwiek nie wiem, czy jednak nie zakupie,bo chyba nie zrobila wszystkiego i jeszcze ja cos gniecie... no nic,zobaczymy co bedzie dalej :-)

losiczko ale jak nie masz kasy na kaucje,to bedziesz miec spokoj przez jakis czas :-D;-):-D

Martus mam witaminki d+k i samo k dla dzieciaczka,a mamy juz tylko d brac,to Ci wysle,bo sporo mi zostało :-)

ja dzis na rynek jade,bo sie na kawke zkumpela umowiłam:-):-):-) dobrze,bo m ma dzis wolne i w domu jest, a tym sposobem nie bedzie mi dzialal na nerwy swoim wido9kiem :-):-):-)

miłego dnia :-)

reklama
Do góry