reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ŻÓŁTE PARASOLKI DO WÓZKÓW Z FILTREM UV -WYPRZEDAŻ (3162504195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziewczynki jeśli któraś jest chętna to jest wyprzedaż na parasolki do wózeczków , kolor zółty tylko ale cena bardzo zachęca :tak::tak::tak:
Ja kupiłam pare dni temu i teraz oczekuję :tak: mam nadzieje ze dziś dojdzie:-)
MIałam taką śliczną turkusową po Jasiu to na wakacjach ją zapodziałam.. wsiąkła jednym słowem w górach :-( a tak by pasowała do tego wózka ... no ale bedzie zółta w takim razie :D

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko pawik no no no ;-);-);-)

Piękna pogoda to nadrabiamy spacerki po zimie :-):-):-) ale masz rację chwała za fb :-D tyle że Liluu napewno nie ma fb :-( i pewnie ktos jeszcze :-(

Joanno biorę sie za Twoje zamówienia :-);-):-)

Płodzę dziewczynki torebeczki :-) czasu mało , dzień krótki a do tego mam troche latania po nauczycielach :-( .

Z mężem nie gadam ( znowu) :-( nie umie sobie facet poukładać w głowie ze pewne rzeczy są ważniejsze niż bujanie w obłokach i granie :-(. No nic zobaczymy co będzie dalej ale szlaban na moją dupcie ma już 14 dni :-D;-):-D kara musi być :-)

Miłego dnia uciekam :-):-):-)

Nie mam konta na fb :(

witam was moje drogie

Ilonko :confused: A może jednak cos sie zasialo ?

losiczko ha te chłopy :cool:

Marysiu czekamy na ciebie :tak:

Roza gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrra

malami nie martw sie cos jeszcze kupisz na pewno a zle wygladalas bo sukienki takie były :-)

Wiecej nie pamietam :(. Ale wszystkie mocno całuje :*

cos na g napisze;-)

Losiczka to ma niezłą karę mąż hihihi :-D:-D:-D:-D:-D ale jak nadejdą dni płodne to chyba mu odpuścisz co ???????????? :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-) nie bądż taka :-p:-p
Jak tam moje zawieszki do wózeczka ????????? :-p:-p
Marysia wszystkiego najlepszego dla tatulka :-):-):-)

Liluu załóż sobie konto na FB PROSZĘ :D :-):-):-):-):-)
U mnie sie nic nie zasiało bo jajeczko coś nie chce dorosnąć :-p

My po spacerku ale krótkim bo dzadzwoniła Pani ze chce odebrać swoje zamówienie wiec szybko do domu, ale potem sie jeszcze wyjdzie :)

Okna pomyłam i idę teraz ogarniać dalej pokój chłopaków :-)

Jestem kobitki :biggrin2:

Binka płakała troszkę już na badaniu,ale to dlatego,ze była lekka obsuwka, a ona juz spiaca byla :-( no ale juz to mamy za soba :biggrin2: nastepne w czerwcu:-(

ja tez nie mam fb... chcielismy zalozyc Biance,ale jak przeczytalam jakie info zbieraja,to wymieklam...

martus wyslij mi jeszcze raz Twój adres

milego dnia,bo my na spacerek zaraz zmykamy :biggrin2:

Ilonko się robią ;-):-);-)

A to torebeczka Joanny :-)

DSC01280.jpgDSC01281.jpg

Liluu to zakładaj fb ;-)

Załączniki

• DSC01280.jpg
    DSC01280.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01281.jpg
    DSC01281.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hej laski ;-)

Melduję, że żyję :tak: jeżeli którąś by to interesowało :-D
Jestem na bieżąco, bo Was czytam, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie :sorry:
U mnie ch**owo, ale stabilnie :tak:
Prywatnie oczywiście same plusy, ale jeżeli chodzi o pracę to... ehhh szkoda gadać, ale w dupce to mam, nie mam zamiaru się już wkurzać!!! :cool2: W końcu bliżej niż dalej
:-p

Dzisiaj przyszła do mnie pierwsza lekka wiosenna burza i deszczyk, ale jest cieplutko ;-)

Buziaki dla Wszystkich :*:*:* Ściskam Was mocno
:-)

Do góry