reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

melduje się po wizycie połówkowej u mojego gina ... wszystko dobrze :-) ... malutka waży 350 gr i jest spokojniutka ... całą wizyte przespała z rączką na głowie :-) wyglądała tak słodko że aż sie chciało juz przytulać :sorry:
z przkrych rzeczy to zastrzyki mam brać aż do 34 tygodnia a ja myslalam że do 24 :-( ... no ale czego to sie nie zrobi dla tego mojego bąbelka :-p

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Lori super wieści :-) Gratuluję udanej wizyty :-) A Olusia przesłodka :-) rzeczywiście do przytulania :-)

Losiczko to ja dorzucę mojego m i niech Go ten twój podtopi, to może się odblokuje :-)

Bianka mi dzis padła jak kawka :-) Za wcześnie wstała z ostatniej drzemki i była marudna :-( A ja w trakcie sprzątania łazienki :-) Tak więc łazienka wygląda jakby tajfun przez nią przeszedł :-) natomiast Biance sie podobało w chuście i udało nam się odkurzyć mieszkanie razem :-)

Idę zaraz dokończyć łazienkę i dziś na winko zasłużyłam :-)

Może wpadnę jeszcze później, ale jeśli nie, to wszystkim życzę miłej nocki :-)

Losiczko ja zrobię tak samo z K jak będę u Niego :-D Bo to jest ciekawe zjawisko, że jak jest u mnie to potrafi nie odpalać lapka, ale jak ja jestem u Niego, to gra i gra :-(

Lori śliczna ta Twoja córa :-)

Heloł

Wiola popatrz u mnie na fb mam tez inne grupy i spróbuj wejsc tam i zobaczyc hehe ,ty widzisz u siebie bo to Twój profil;-)

Rozia heh no niezle ten twoj m sie stara ,kopniaka chyba trza mu zapodac na przebudzenie ,bo to juz nie zima i niedzwiedzie to juz dawno wstały :cool2:

Losiczko hehe dobry dobry ten twój chłop a jajka mu nie zmarzły???? a co do auta szefa to powinien tak zrobic i niech duren sie nauczy ,patafian jeden !!

ja wczoraj zobaczyłam wielkiego pająka i tak sie zaczełam drzec ze G mało zawału nie dostał bo myslał ze mi cos sie dzieje

a i nasikałam w pojemnik ale moge zaniesc za godzinkę ????:eek:

jade dzis cos znowu małemu kupić ech......:sorry:

Lori no córa w całej okazałosci :-Dsuper fotka a z zastrzykami dasz radę :tak:

Ilonko a Tyyyyyyyyyyyy gdzie łobuziaku ???

Liluu a co dzis Lily podjada :-D

Paula heloł jak książka ???bo ja jakos zacząć nie mogę :zawstydzona/y:
ja zaczynam sie poruszac juz jak słon w składzie porcelany :szok:

reklama
Martuś ja nie ogarniam jeszcze do końca tego fb. Żeby zobaczyć posty z grupy czerwcowej muszę wejść w zakładkę grupy, a z tej grupy widzę większość postów na stronie głównej, dlatego myślałam,że coś nie tak.
Sukienka ładna i taka uniwersalna możesz n no i nie droga :)awet później na spacer założyć

Do góry