reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczko kuzwa ludzie to kur.wa nie wiem gdzie zyją no masakra jakas !!!! Jak tak można :wściekła/y: nerwy mnie biora na takich nieudaczników :wściekła/y:,noo teraz to sie zdenerwowałam
ale na poprawe humoru :

images

:-):-D:-):-D:-) pyyyyyyyyyyyyyszota :tak::tak::tak:

ok Lachonki moje ja zmykam bede pozniej bo chatka wzywa ,pranko ,obiad i prasowano a pozniej padne na ryjek hehe

Ostatnia edycja:
Witam

dziewczynki to chodzcie i wyślemy naszych emkow na bezludna wyspę :-D

Rozia raczej po czopku wszystko wyszło tylko może brzuszek ja boli,my tak mamy po kupie :( jeden dzionek brzusiu męczy chociaz od tygodnia juz spokój mamy a nie zapominaj ze karmiąc piersią musisz uważać co jesz ja powolutku wprowadzam sobie inne jedzenie i Lilunia od kilku dni jabluszko wcina a wczoraj to jadła tak dużo ze aż sie wystarczyłam :szok: Bo ciagle krzyczała w końcu dosypalam jej kleik ryzowy i po 2 lyzeczkach miała juz dość :)

paula co to za dołek :crazy: Cio?

Pozdrawiam was wszystkie

LiLuu ta kula u nogi, która co jakiś czas daje o sobie znać :dry: z tym, że teraz ze zdwojoną siłą- trochę opisałam na enpr...
na szczęście suwaczek odlicza w miarę szybko ;-)

Dzień dobry

przeziębiona jestem :confused2: do tego D też pociągający :confused2: więc czekamy aż nam przejdzie, oczywiście przy karmieniu nic konkretnego wziąć nie mogę ehhh
wczoraj wypiłam mleko z czosnkiem i masłem(bez miodu bo może uczulać) a dziś mała wierci się przy cycku..ponoć czosnek może zmieniać smak mleka, pewnie pannie cosik nie pasuje :-p

Viola brawa dla Syneczka :D :D :D bystrzak z niego i odważny facet na dwóch nogach :tak: :-)
za pracę nieustannie zaciskam kciuki ;)
Rozia dobrze że małej czopek pomógł, miłego dnia dzisiaj :)
Losiczka dawaj znać co z tym aresztem :-D:-D
a poważnie trzymam kciuki za odebranie wypłaty
Marta daje ci w d... ciąża, te bóle głowy...no ale już bliżej niż dalej do porodu ;)
Liluu pięknie zleciało, u was już rozszerzanie diety malutkiej :)
Paula wenooo wróć ;)

ide machnąć trochę żelazkiem :p

Truskawko wrócił m :-(;-):-( :-D szef był w domu :szok: pokazał mu ostatni przelew :sorry: a mąż powiedział że jak do piątku reszty siana nie będzie to mu samochód weżmie :sorry::cool2::sorry: no już go widzę jak go bierze :-D:-D:-D

Faktycznie czosnek może pannie nie smakować :-) a swoją drogą jakie wybredne te dzieci od małego he he :-D;-):-D

W lodówce światełko :-( mąż poszedł na łowy :-) tzn połowy :-D co by było cosik na kolaciję :-p:-p:-p

A jak tak myślę o moim m to zaraz przypomina mi sie piosenka " zamienię go na młodszy model ":-D

Pauluś dolinka w tak piękna pogodę :sorry: no co Ty córuś :-D

ufff wyłaziłam się z małą, teraz chłopaki na podwórku grają w piłkę a mała dosypia wśród ich okrzyków:-p

Losiczko normalnie nóż się w kieszeni otwiera, żeby człowiek tak się musiał męczyć żeby dostać pieniądze które uczciwie zarobił...

reklama
My też dzis pospacerowałyśmy :-) Treaz w domku już jesteśmy, bo chciałam małą na ogródek wystawić, a ja zająć sie domem (bo Jaśnie Pan ma focha i nic w domu nie zrobił,a cały dzień siedział), ale pies ją obudizł i teraz w swoim łóżeczku dosypia :-) A ja zaraz za sprzątanie się biorę i obiad sobie na jutro zrobię :-)

Do góry