reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)

Pogoda marzenie w cieniu + 22’C a w słońcu …… TA DAAAAAMMM + 35’C
:szok::-):-):-) aż sama się japa cieszy ;-)

Japaneczka jak zakupy?
:-p

Martuś a ja po nocce
:dry: Troszkę tylko odespałam, bo nie da się spać jak taka piękna pogoda :no: Ciekawe jak długo tak pociągnę :eek: Tzn. no byle do końca września :-D
Nie mogę doczekać się Twojej wizyty
:tak: Będzie fota? :-)

Marysiu czekamy na Ciebie cierpliwie
:tak:

Ma któraś jakieś info od Katy? Martwię się….
:-(

Słonecznego Dnia :* Mam nadzieję, że dzisiaj żadnej nie brakuje słoneczka?

reklama
I znowu padam na pyszczek :-) ale mnie wymęczyła ta torebka :sorry:

DSC01254.jpgDSC01255.jpgDSC01257.jpg

Załączniki

• DSC01254.jpg
    DSC01254.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01255.jpg
    DSC01255.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01257.jpg
    DSC01257.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Witam i ja

u nas popsuła sie pogoda niech ja ktoś naprawi :eek:

Losiczko torebka cudo !

Rozia od dawna o tym wiadomo niestety dlatego ja swoją córkę na golebiach chowalam bo jej piersi rosły w wieku chyba 7 miesiecy ;(

syn był sloikowy

a teraz mam dostęp do dobrych sloiczkow tutaj więc nie mam z tym problemów

paula wyśpij sie w końcu dziecko bo padniesz :(

o Katy sie nie martwcie pisałam z nia ostatńio ;)

Dobrywieczór :-D

JA po zebraniu :-) potem szybki dywanik :-D u pani i hejka na pocztę :-p,

Dziewczyny jak zobaczyłam mamę Kolegi Kuby to zrobiłam tak :szok: :szok: :szok: od początku moich starań o bąbla czyli od sierpnia 2011 :-( ona za chwile urodzi 3 dziecko. Brzuch po same cycki .Nie byłoby w tym nic dziwnego żeby to nie było jej 9 dziecko :szok: a najstarsze bliżniki mają po 8 lat a do klasy chodzą jeszcze z siostrą która urodziła sie w tym samym roku.

Oj trochę zabolało :-(

Facet mnie :wściekła/y: co kupowałam materiał u niego.Nie dość że kolory inne niż na zdjęciu to jeszcze ecru ( nie ecri :-D) cały w błędach :wściekła/y: wystawiłam mu neutralny komentarz a w sumie to sie pomyliłam :-p i mi sie sapie w mailach :eek: czubek jakiś wogóle życzliwości a miałam prawo napisać tak jak jest .

Przyszły piękniusie kwiatuszki od naszej Ilonki przez wekend będę tworzyła torebusię:-p

Mąż jutro ma wolne :angry::angry::angry: ale jedzie na ryby :-) mówię Wam i bardzo dobrze zrobi :-D:-D:-D

Miłego wieczorku :-):-):-)

po dzisiejszym stresującym dniu pochłonęłabym taki pucharek :-p a nawet dwa :-p

Ostatnia edycja:
bry wieczór

Dzień był bardzo intensywny. Dziś urodzinki Alinki i byliśmy z nią po prezent. Party w sobotę.

Losiczko - oj zjadłoby sie taki pucharek.... narobiłaś smaku.

Dziendoberek :-):-):-)

Oj jakie miałam dzisiaj piekne plany :sorry: mężulo na ryby :-) ja pranie na ogródek miałam wystawić :-)a tu dupa :dry:będzie padać :crazy:

Kubula obudził sie z jęczmieniami na oczach :-( biedactwo moje :-( jego to sie wszystko chwyta :-( dobrze że jutro ma wolne .

Liluu kochana moja ja sama się gnębię taki deserami :-p bo jestem na diecie :-p tzn bez cukrowej ;-) piję herbatkę czerwoną a oczka chociaż nacieszę widokiem takich pyszności :-p

W planie dzisiaj jedna torebka na zamówienie :-) ale już normalna;-)nie taka wymyślna ;-)Wekend też szurankowy oby była pogoda żeby dzieciaki mogły latać po ogrodzie .Muszę Wam zdjęcia zrobić jaki mam fajny ogród za kamienicą w centrum Poznania :-p

Miłego dnia :-) narazinko :-)

Hejka
witam się deszczowo buuuuuuuuuuuuuuu :wściekła/y: i głowa boli bo cisnienie skacze jak cholera

Losiczko ja to wiem jak Ty tam masz pięknie na podwórku :-D,co do komentarza na allegro to normalne ze wystawiłąs to co myslałaś ,a niech koles nie marudzi jak jest daltonistą :-D:-D:-D

Pauluś odespij troche bo padniesz :tak:,chociaz sama tak mowie a spac nie mogę :confused2: no i zołądek dzień 5 boli :-(

Ilonko ???????????????????????????????????????????????????????????

Rozia a co dziś u Was???

lol i Losiczko takie smakołyki mmm a ja ograniczam sie własnie ze słodkim :rofl2: no ale tez popatrzec mogę :-D

wczoraj mały rozrabiaka tak mi dał znowu popalic ze w ciagu 10 min 5 razy siusiu byłam grrrrrrrr normalnie za te bolące kopniaki od niego to wrrrrrrrrrr boli jak hoho

Paula ma byc usg teraz i mam nadzieje ze i foteczka :-D:-D:cool2:

reklama
Do góry