reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Padam na pyszczek :baffled: pokaże Wam jutro popołudniu jaką babeczka zamówiła torebkę :baffled: powiedziała że nikt takiej nie będzie miał i napewno będzie miała rację :-D

A do tego własnie babka mi napisała maila przez allegro że moje torebki są piekne ale mam poprawić błąd bo napisałam klijenki a pisze sie klientka :baffled::baffled::baffled: a ja myślałam że ja sprzedaje torebki ;-) a nie wykładam na uniwersytecie ortografię :-D odpisałam grzecznie ze dziekuję :-)zaraz poprawię :-) ( choc nie mogę już zmienić bo sprzedałam jedną z tych torebek jednej klientce :-D) i że zapraszam do kupna :-D

Ludzie sie naprawdę nudzą wyszukując u innych błędy :baffled:

Miłego wieczorku :-)

Jupiiiiiiiiiiii jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie za oknem już 12 stopni i duuuzo słonca hehe ale radocha :-)

Losiczko hehe no niezle ,popraw błąd :-D:-D:-D, dzisiaj też szurasz?????

Rozia heloł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Luluu no brawa dla małej gwiazdy :-):-)

Pauluś a Ty jak ????co u Ciebie dziś????

Cholercia od poniedziałku boli żołądek :no: a dziś już czwartek grrrrrrrrrrrrr
wczoraj bylismy na spacerku o rany ale mi ciężko ,a najgorsze ze mały tak nisko w brzuchu leży i daje czadu po szyjce i pecherzu :-:)-:)-( a jak dłuzej pochodze to sie napina ze hohoh:szok: ciekawe jak po wizycie bedzie :eek:

Dzień dobry :-)

Mała wstała o 7, zjadła i poszła spac, a ja jakoś już nie mogę zasnąć....

Małami helołłł :-D:-D:-D A kiedy masz teraz wizytę?? To nie przemęczaj się za bardzo :*

Kurczę będę musiała pochodzić za jakimś ciuchem na chrzciny, ale zupełnie nie mam pomysłu...

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Szuram szuram Martuś oj nie narzekaj kochana :-p chciałas to masz :-D mnie już nigdy nikt nie będzie kopał po szyjce :-( od środka ;-)

Pogoda piekna a ja cosik nie mam humorku dzisiaj :-( wczoraj przyszedł nowy materiał na wiosenne torebki i nie jestem zabardzo zadowolona bo kolory ciemniejsze niż na zdjęciach a do tego jeden kolor mam cały w błędach :crazy: napisałam komentarz i wogóle allegro mnie wkurza :sorry:

Miłego dnia :-)

Rozia ja sie nie przemęczam wcale kurcze wiecej leże niż chodzę

Losiczko ja wiem ze kopanie to przyjemność ale :-( to mi sprawia duży ból i brzuch sie napina bardzo przez to ...juz kilka dni na nospie jadę :-(

a wizyta 29.04 na 8 rano

Dzień dobry :)

pogoda znów nas rozpieszcza, pospacerujemy potem :)
a teraz rrreeelaks, czyli to co tygryski lubią najbardziej:-p

Marta moja mała też dawała czadu po pęcherzu, znam ten ból...a czasem tak na coś uciskała, że każdy krok sprawiał ból:eek: takie dowcipne małe stworki brzuszne,...:-p
trzymaj się, mam nadzieję że będzie Ci lepiej...
Rozia hehe ja niby mam zasadę, że nie wstaję wcześniej niż młoda, ale jak raz spała do 10, to się poddałam i wstałam wcześniej hahaha
dziś pobudka o 8:30 :)
Losiczka a może jeszcze zostaniesz skopana od wewnatrz ;) trzymam kciuki na nowy cykl ;)
a dziś kawka i coś słodkiego na dobry humorek :)

Miłego dnia :)

reklama
Do góry