Katrina duży buziak dla Alinki!Malami no ja też czekam na wieści po wizycie,widzę że mały piłkarz w brzuszku rośniea Ty LiLuu masz mała artystkę,no po takich mamusiach to same cudowne dzieci będa!Ada zdrowka zycze Kochana!Japaneczka witam,bo sie nie znamy,ale ja zawsze z doskoku,już tak mam. napisałam co zdołałam przeczytac,kiedy ja wreszcie czas znajdę,pojęcia nie mam,nastepny tydzien przeprowadzka,wiec pewnie całkiem zniknę,potem zanim mi internet podłączą na nowym mieszkaniu,ach...pewnie mnie macie za marude,chociaż przyznaję że jak ładna pogoda to po pracy n motor siadam bez obiadu nawet,no i mandat pierwszy zaliczyłam.ale to nie zmienia faktu że zawsze o Was myślę i uwielbiam wszystkie! miłego dnia życzę i proszę o wyrozumiałość!
reklama
Dzień dobry :-)
Malami my dziś własnie przez pogodę chyba w domu bedzimey siedzieć, chociaz u mnie jeszcze nie ppada...
Pamela jesteśmy wyrozumiałe :-) Powodzenia w przeprowadzce :-) Wiem czym to pachnie :-) Ale jak już się człowiekowi uda rozpakować, to jest bajka :-)
losiczko a co to za dietka znowu?? I dawaj focie ogrodu :-) Ja tez mam ogródek :-) Mały, bo mały, ale jest :-) i Bianka będzie miała sie gdzie bawić :-) Kupimy jej kiedyś małą piaskownicę i będzie git :-) I basenik bedzie można rozłożyć dla iej :-)
Ja wczoraj okno umyłam, ale tylko jedno, to w salonie, czyli wyjście na ogródek i się tak przy nim namęczyłam, że już nie miałam siły na okno u Bianki... I teraz muszę czekać na pogodę, żeby je umyć...
miłego dnia babeczki :*
edith...
A tu cos dla mam :-)
http://www.oczamimaluszka.pl/
i tu są obrazki, które można samemu wydrukować
http://www.brillkids.com/free-download/flashcard-A4.php
edithh 2 ...
Katrina wszystkiego najlepszego dla Alinki z okazji urodzin :-)
Malami my dziś własnie przez pogodę chyba w domu bedzimey siedzieć, chociaz u mnie jeszcze nie ppada...
Pamela jesteśmy wyrozumiałe :-) Powodzenia w przeprowadzce :-) Wiem czym to pachnie :-) Ale jak już się człowiekowi uda rozpakować, to jest bajka :-)
losiczko a co to za dietka znowu?? I dawaj focie ogrodu :-) Ja tez mam ogródek :-) Mały, bo mały, ale jest :-) i Bianka będzie miała sie gdzie bawić :-) Kupimy jej kiedyś małą piaskownicę i będzie git :-) I basenik bedzie można rozłożyć dla iej :-)
Ja wczoraj okno umyłam, ale tylko jedno, to w salonie, czyli wyjście na ogródek i się tak przy nim namęczyłam, że już nie miałam siły na okno u Bianki... I teraz muszę czekać na pogodę, żeby je umyć...
miłego dnia babeczki :*
edith...
A tu cos dla mam :-)
http://www.oczamimaluszka.pl/
i tu są obrazki, które można samemu wydrukować
http://www.brillkids.com/free-download/flashcard-A4.php
edithh 2 ...
Katrina wszystkiego najlepszego dla Alinki z okazji urodzin :-)
Ostatnia edycja:
truskafffka
Fanka BB :)
dzień dobry
ja mam nadzieję że się u nas nie rozpada, na 15 lecę po Matika z młodą...hmmm zobaczymy co to będzie
Losiczka rany bomba z męża rybak pełną gębą
Pamela ujć mandacik, oby ostatni
sprawnej przeprowadzki życzę, zaglądaj jak możesz..a my cierpliwe ..poczekamy
Marta teraz mały daje czadu, to może po porodzie będzie aniolkiem ;-)
Katrina Muuuułłłaaa Wielki Buziak Urodzinowy dla Alinki! :***
Liluu jak Lilunia?
Rozia ja młodemu na białej kartce rysowałam czarnym pisakiem różne wzory, lipił się jak zaczarowany
Całą resztę pozdrawiam
ja mam nadzieję że się u nas nie rozpada, na 15 lecę po Matika z młodą...hmmm zobaczymy co to będzie
Losiczka rany bomba z męża rybak pełną gębą
Pamela ujć mandacik, oby ostatni
sprawnej przeprowadzki życzę, zaglądaj jak możesz..a my cierpliwe ..poczekamy
Marta teraz mały daje czadu, to może po porodzie będzie aniolkiem ;-)
Katrina Muuuułłłaaa Wielki Buziak Urodzinowy dla Alinki! :***
Liluu jak Lilunia?
Rozia ja młodemu na białej kartce rysowałam czarnym pisakiem różne wzory, lipił się jak zaczarowany
Całą resztę pozdrawiam
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Roziu to taka dieta ze własnie wcinam babeczkę z jabłkami popijając ją herbatą czerwoną no nie mogłam sie oprzeć tej babeczce w piekarni mówiła do mnie kup mnie zjedz mnie jak popijesz herbatką to ci nie wejdę w biodra
Mąż dzwonił złowił dużego sandacza
Mąż dzwonił złowił dużego sandacza
My zaliczyłyśmy spacerek, bo u mnie słoneczko jeszcze świeci :-) popołudniu ma padać dopiero :-) A teraz udka się marynują w lodówce i jeszcze trzeba ziemniaki obrać :-)
martuś a może jednak będzie odwrotnie i po porodzie Oskarek będzie spokojny :-) Oby :-)
martuś a może jednak będzie odwrotnie i po porodzie Oskarek będzie spokojny :-) Oby :-)
losiczka72
losiczka72
sorki za post pod postem ale potrzebuje Waszej rady :-)
Na fb napisała mi dziewczyna pw że mam usunąć z moich aukcji na allegro tło jakie sobie robię opisując torebkę mnie sie to podoba zresztą nie razi jest delikatne choć nie w moim ulubionym kolorze bo nie lube różu :-) .Wytłumaczyła mi to tym że bardziej będę brana poważnie no tego to już wogóle nie kumam ostatnio wszyscy sie mnie czepiają o te allegro :-(
Co Wy o tym sądzicie ??? Na koniec powiedziała że jest zakochana w moich torebkach i napewno kupi tylko musi męża urobić .No i że za darmo może mi pomóc usunąć te tła może następna pani Piąteczka
Na fb napisała mi dziewczyna pw że mam usunąć z moich aukcji na allegro tło jakie sobie robię opisując torebkę mnie sie to podoba zresztą nie razi jest delikatne choć nie w moim ulubionym kolorze bo nie lube różu :-) .Wytłumaczyła mi to tym że bardziej będę brana poważnie no tego to już wogóle nie kumam ostatnio wszyscy sie mnie czepiają o te allegro :-(
Co Wy o tym sądzicie ??? Na koniec powiedziała że jest zakochana w moich torebkach i napewno kupi tylko musi męża urobić .No i że za darmo może mi pomóc usunąć te tła może następna pani Piąteczka
reklama
Podziel się: