reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-) :-) :-)

Luluu jezdem jezdem :-D musiałam ogarnąć paczuszki i na poczcie troche postać :baffled:.Ja też jestem tego zdania co Ty odnosnie alkoholu :tak: to są uroczystości dzieci a jak mają sie ochote napić to do baru niech se idą :-D Jak tam malutki aniołeczek ;-) daje czadu :-D

Martuś no własnie miałam pisać :-)

Ady trochę nie będzie bo gin wysłał ją do szpitala bo ma złe wyniki moczu :-( prosiła żeby Wam przekazać :tak:

Ilonko :-)

Dziergam dzisiaj dalej :-) o sorki to Ilonka dzierga :-D ja szuram :-D

Z mężem nie gadam chyba już do konca życia :crazy: dupa nie chłop tyle Wam powiem :crazy:

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Losiczko co sie stało ? Mów mi tu szybko kochana

lily nawet dobrze ;) czasami pomarudzi No ale przeciez musi to tak jakby rozmawiała.
Teraz jak jej nie poświęcam uwagi to krzyczy piszczaco :-D No i teraz jak jest zmęczona to zamian zasnie płacze :( zmienia jej sie co chwila :-) Tatuś mówi że jest jak mamusia :-D No i siedzieć tylko chce więc płacz dodatkowy z tym związany ,jak leże na poduszce to tak głowę do góry zadziera ze masakra ;)

Witajcie dziewczyny
biggrin.gif

Wpadłam z pozdrowieniami dla wszystkich:)

Hejka Laski :-)

Ilonko a Pawełek uśmiechnięty jak zawsze- proszę ucałować od ciotki!
:tak:
Kciuki za Jasia oczywiście ściskam
:cool2:
A jak z siostrą- wszystko OK?
:confused:

Joasiu ja właśnie jestem w trakcie czytania i puki co mogę polecić
Robiłam też dzisiaj ten peeling z kawy i również polecam
:-) Skóra wydaje się dużo gładsza- chyba, że to moja autosugestia :-p W połączeniu z masażem bańką chińską to dopiero REWELACJA!!! :-):-):-)

Violu mam nadzieję, że choroby Was już opuściły?

Martuś nie denerwuj się :* to tylko chłop
;-)

Losiczko dziękujemy za info od Ady :*
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
Co Ci mąż zaserwował, że się tak zawzięłaś na Niego?
:-p

Agnieszka.kk witaj
;-) My to się chyba jeszcze nie znamy, więc witam się pięknie :-)

U mnie dzisiaj pochmurno, ale w sumie + 17’C jest więc nie jest źle

Buziaczki dla wszystkich i dla dzieciątek :*

No kuźwa, upisałam się jak głupia, każdej z was odpisałam i mi sie wyłączył komputer, bo batreia siadła, a ja nie zauważyłam i wszystko mi zjadło :-( Nie piszę drugi raz, sorki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my wczoraj wrócilismy :-) najgorsze,ze jak wyjechalismy,to tesciowie poszli do lekarza,bo sie zle czuli i tesciowa ma zapalenie oskrzeli, a tesc grype....mam nadzieje,ze nas niev zarazili...

ja mamdzis dzien lenia...

molego dnia

Kurcze nie wiem jak ja czytałam post Losiczki ze ne zauważyłam wpisu o Adzie:crazy:

Ada zdrowka zycze i szybkiego powrotu do domku :tak:

Moja Olka śpi ja korzystam i pracuję i zaglądam tu :) Ale jak się obudzi to jedziemy na zakupy po buciki bo malucha nie ma w czym chodzić nagle tak ciepło się zrobiło, że nie miałam kiedy jej butków kupić a i przy okazji może dla siebie jakieś butki uskrobię :):)

reklama
hejka

ja w locie, dziś była u mnie moja przyjaciółka :D posiedziałyśmy, pospacerowałyśmy, wygadałyśmy się...ach jak przyjemnie :)
potem odebrałam Matika, spacer, z koleżanką i jej 3miesięczną córcią...i wreszcie dotarliśmy do domu ;p nogi mi do tyłka wchodzą :p mała dosypia a ja szybko do was zaglądam ;)

lece doczytać i pozdrawiam wszystkie :*

Do góry