reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko piękna rybka i przystojniak z nia :tak:

A co do tych uwag na all to daj sobie spokój serio , co kogo obchodzi tło :eek::szok: Nie maja sie juz czego czepiać czy co za chwile ci każą cenę obniżyć bo za wysoka moim zdaniem to absolutnie nie ma znaczenia.

ja tez mam problem na ebayu :crazy: Ktoś ( prawdopodobnie sprzedawca) wykupuje moj wozek i nie płaci za niego a ja musże czekać kolejne dwa dni zanim moge go ponownie sprzedać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szlak mnie trafia juz bo kasy nie mam ,wozek stoi bez użyteczny tylko zagraca mi pokój

my dziś bez spacerku bo Lilka była tak zmierzła ze nawet na rekach jej złe było więc do wozka nawet jej nie wsadzalam teraz zasnęła zobaczymy na jak długo

reklama
Mam cos lepszego :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 26
Liluuu całkiem apetycznie, ale dzis jednak przemawia do mnie propozycja losiczki :-) No może jakby dodatki były dopracowane jak losiczka mówi :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki jutro m zabiera mnie na kolacje :-) Bianka zostaje z chrzestną :-) Mam nadzieję,że nie odstawi żadnej akcji i pozwoli rodzicom wybrać się na randkę :-)

Oglądam zmierzch :-)

Witam :)

losiczko ja wiem o co chodzi z tym tłem, wystawiasz aukcje na szablonach allegro a jak wystawia się aukcje na szablonach za pomocą innych programów np: allepomocnik, aukcje wyglądają ładniej i poważniej, mają lepsze wzięcie ,że tak powiem,ale co to kogo powinno obchodzić jak ty wystawiasz aukcje. Najważniejsze,że Tobie się podoba i nie wdawaj się z tą babką w dyskusje bo może ona chce ci jakiś program opchnąć hehe
Ja też miałam ci powiedzieć,że jak masz w opisie " Torebki Losiczki" i ktoś szuka sobie torebki i wpisze w przeglądarkę torebka to jemu twoje się w ogóle nie wyświetlą. Dlatego ja bym wpisała np: Torebki Losiczki i dalej jak zmieścisz torebka , torba, ekoskóra ,itd, ale właśnie nie chciałam się wtrącać :)

Dziś skończyłam Ilonki lambrekin w poniedziałek wyślę :)
[h=5]Ja wczoraj w rossmannie spotkałam koleżankę,którą poznałam w szpitalu,leżałyśmy razem na patologii 2 tyg i ona urodziła dzień przede mną, pogadałyśmy troszkę i powspominałyśmy,niestety ona była sama bez synka,ale wymieniliśmy się telefonami i umówiłyśmy na spacerek za tydzień. po południu wybrałam się z młodym do bobasa na zakupy i kogo spotkałam? Tą samą koleżankę hehe z synkiem :) Taki zbieg okoliczności, spotkać się 2 razy jednego dnia :) Chodziłyśmy z chłopakami prawie 3 godziny, nie mogłyśmy się nagadać. A Antek zachwycony kolegą,śmiał się wyciągał rączkę do niego i wołał dzidzi :)
Najlepsze jest to,że w szpitalu tak narzekałyśmy a teraz wspominamy ten czas z takim sentymentem :)
[/h]

Dziendoberek :-):-):-)

Rozia kciuki za udaną randkę ;-)

Violu ja Wam ciągle piszę że ucze sie tego allegro więc pomoc Wasza jest dla mnie ważna :-).Bardzo dużo pomaga mi Ilonka :-) mi nie ma kto pokazac jak to sie robi a allegro zakładała mi sąsiadka Agatka i to własnie ona wymyśliła że może być tło. Mąż ma zapytać swojego kolegi czy mi pomoże założyć fajną stronkę bo facet takie rzeczy robi .A ja najwyżej uszyje mu torebkę :-D w podziękowaniu he he .

Jeżeli mi ktos zwróci uwagę to sie nie obrażam tylko wyciągam wnioski :-) więc porady , pomysły mile widziane :-)

Miłego dnia :-):-):-)

Violu jeszcze raz dzięki :tak: po zmieniałam :-)

Ostatnia edycja:
losiczko ja wystawiam aukcje za pomocą programu allepomocnik, on jest płatny jakieś 4 zł na miesiąc jak od razu kupujesz na dłużej to taniej wychodzi.

reklama
Do góry