reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
aaaa i jeszcze mam prośbę :-D:-D
Potrzebujemy DUUUUUUUUUUUUŻO KCIUKÓW ....... a raczej Jaś ;-)
po długim weekendzie bedzie lista dzieci które dostały sie do przedszkola.... mam nadzieje ze Jaś bedzie na niej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo przedszkole pod blokiem wiec było by cudnie jakby sie dostał ....
co prawda w deklaracji zaznaczyłam 5 godzin pobytu w przedszkolu ale Pani doradziła ze jak da rade to lepiej jak dziecko bedzie dłużej wtedy ma większe szanse na dostanie sie ( w sumie racja, im dłużej tym lepiej, widać ze rodzice pracują itd) takze jak coś bedzie na 7 godzin chodzić :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Witam
Ja ostatnio też nie mam na nic czasu,najpierw choroba a teraz zaległości w ogarnięciu domu i dzieci.Pogoda super, trzeba korzystać, musimy pochodzić po osiedlu i poszukać jakiejś fajnej huśtawki.
Myślę nad roczkiem, nie wiem jak dużą imprezę robić.
Sylwia u nas nie było alkoholu na chrzcinach i na roczku też nie będzie. Wszyscy przyjeżdzają samochodami .
Ilonka jutri idę szyć lambrekin :)
japoneczka z jakiej dzielnicy jesteś?

Viola ale suuuuuuuuuper...... nie mogę sie juz doczekać ........ bede musiała juz powoli robić zawieszki :-D:-D:-D:-D:-D zaraz Ci pieniążki juz przeleje :-):-):-):-)

LiLuu - u nas na chrzcinach i na roczku był alkohol więc i na 2 latka będzie. Tak w rodzinie było zawsze nie dużo ale jednak był.
ViolaPop - aktualnie wrzosy ale pojawiam się też regularnie na rubinkowie 1 :)
ilona -kciuki, kciuki, kciuki

My robiliśmy roczek tylko dla najbliższej rodziny czyli rodzice moi i męża i rodzeństwo nasze = 16 osób :) Chrzciny były troszkę większe bo zapraszaliśmy jeszcze naszych dziadków to było coś koło 22 osób.

Japaneczka tak a propo to ja sie witam... bo nie miałyśmy przyjemności sie jeszcze poznać :-D:-D:-D:-D:-D:-D
takze mi miło :-):-):-):-):-) ;-);-)

dziękuję za kciuki :-):-):-):-):-)

DZIEŃ DOBRY KOTENIEŃKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MILUTKIEGO I SŁONECZNEGO DNIA ŻYCZĘ !!!!!!!!

MY WYBIERAMY SIE NA MAŁE ZAKUPY Z SIOSTRĄ Z DZIECIARNIĄ :-) BO SZKODA SIEDZIEC W DOMU JAK TAK SIE PIĘKNIE ZROBIŁO :-):-)

CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE I DZIECIACZKI

Witam

:szok::szok::szok:

A ćo tu tak cicho :crazy:

Losiczko gdzie jestes ?!

nie wspomnę o całej reszcie was :-p Co to za wagary ?

ja a propo alkoholu na dziecięcych imprezach mam swoje zdanie i tyle nigdy przenigdy dzieci nie powinny oglądać dorosłych trunkujacych ale to pewnie tylko moje zdanie ,swiata nie zbawie :-p

Milego dnia wam zycze u nas dziś pochmurno :-p:crazy::wściekła/y:

reklama
Helol pisze z tel ,ale ciezko
G zciagal gry na komp i zawirusowal i mam blokade nawt uruchomic nie mogę więc nie wiem kidy zadziala,co za durnota mowic 1000 razy a to i tak nie dociera ,teraz niech on naprawia!!!!!

Pozdrawiam i buziaczki dla Wszystkich :*

Do góry