reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko masz racje jeszcze mnie ńie było

witajcie dziewczynki

ja dziś późno bo moja krolewna wczoraj do 23 nie spała cały czas na rekach a zazwyczaj zasypia po kąpieli i o 19 juz spi :)
rano obudziła sie przed 8,zjadlam śniadanie i o 10.40 wyladowalysmy w łóżku i spanie do 13.15 :sorry:

Pogoda sie popsuła rano juz padało więc dzisiejszy dzień w łóżku teraz Lilka bawi sie na macie atakuje zabawki:-D w milczeniu a mnie sie ńie nie chce zjadlam juz lody :baffled: A dupa rośnie i kawusie popijam

Mata szafy bardzo ładne ;)

losiczko twoje dzieła cudne :)

Rozia zazdroszczę takiego aniołka :tak:

No i reszty ńie pamietam :( przepraszam
alę wszystkim zycze dużo zdrowka i ślę gorące buziaki :*

reklama
Oj lilu ja tez zazdroszcze rozi takiego spokojnego aniolka :p moj to albo placze ze sie nudzi albo do wozka albo na rece nie lubi byc sam
losiczko napewno ja jesien zamowie sobie cos u ciebie dla oliwki i mariuszka a moze cos jeszcze wymyslisz albo jakies zlecenie ci dam :p

Melduje sie wieczorowa pora...
Dzis caly dzien latania...pol dnia spedzilam u ksiegowej..mamy plana :-) z m i jak wyjdzie to sie pochwale..:-):-)
Poczytam was i mykam spac.bo padam na pyszczek..:-)
Spokojnej nocki..
Losiczko- bluza super..peleryna tez..a wchodzilam na stronke z bielizna..i powiem ci pod wrazeniem jestem..jednak zdolna bestia z ciebie..
Rozia- to zaszalej jutro ..:-)no i pochwal sie co kupilas..

A tak wlasnie przypomnialo mi sie nie wiem czy slyszalyscie ale niedaleko mnie znalezli 3 noworodkow w zamrazarce..normalnie w szoku jestem..jak tak mozna..bestie nie ludzie

Witam z rana. U nas dziś 5 pobudek nocnych i od 6 już nie śpimy:baffled: Nie wiem co ten dzieciak się tak poprzestawiał, budził się już tylko 2 razy, a tu znów praktycznie co chwila...:-(

Joanna, ja tego nigdy nie pojmę, jak można coś takiego zrobić. Tyle ludzi marzy o dzieciach i bez zastanowienia przygarnęłoby takie niechciane maleństwo. Szkoda słów.

Rozia, udanych łowów! Pochwal się co kupiłaś:tak:

truskafko, już ci tęskno do brzuszka?;-):-D Mi baaardzo! Nawet wizja kolejnego porodu mnie nie zniechęca.

Witam my nie spimy od 5 a jestem zmeczona dal mi w nocy maly popalic glodomor jeden :p
Rozia pochwal sie jak kupisz :) udanych lowow :D
truskaffka mi tez jest teskno za brzuszkiem z mezem rozmawialismy ze moze za pare lat znow moze zaczniemy sie starac bo takie male to takieee slodkie i kochane :)
joanna jak tak mozna ja nie rozumiem takich ludzi przeciez mogli je oddac ale zeby tak postapic to cos strasznego ;(

DZIENDOBEREK :-) :-) :-)

Dziewczyny jestem załamana :-( :-( :-( wczoraj odebrałam aparat dla Kuby. Wiedziałam że tak będzie :-( zaliczyliśmy chyba z 20 prób założenia go i za każdym razem kończyło sie to wymiotami :-:)-:)-( Dopiero jak już nie miał czym rzygac to trzymał go w buzi przez dokładnie 12 minut. Dzisiaj jak da radę to przedłużymy pare minut. Jestem wykończona nerwowo :-:)-:)-(

Reszta na g .

Miłego dnia :-)

Ja tez sie witam :tak:

Od rana głowa mi pęka i zaraz lunie deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!! szaro buro słońce znikneło :szok:

Losiczko codziennie trzeba próbowac na troche zakładac az sie przyzwyczaji bo wtedy zabki będą ładne :tak:

Rozia a co tam w zamiarach większych zakupów :-D

Liluu masz racje jak mała spi to Ty też odsypiaj ;-)

a i boli żołądek jeszcze :-(

reklama
Dzien dobry :-)

joanna czytalam wczoraj i szag mnie trafial:wściekła/y: jacys zwyrodnialcy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie Bianka tez sie dzis wczesniej obudzila,bo o 3,ale po karmieniu poszla spac,tylko ja nie moglam zasnac przez ponad godzine...

Martus jedziemy zapasy na ten miesiac zrobic i przy okazji buty dla mnie :-)

losiczko jak Mrta pisze, codziennie po trochu i jakos to pojdzie :-)

Milego dnia babeczki :-)

Do góry