reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś ja tam nic nie bede zamawiać hihi... bo szafe to mi mój tata zrobi sam hihi.... rodzice sobie sami pokupowali wszystko i sami zrobili i jest przepiękna,,, po sam sufit :-):-):-):-) takze tylko materiał muszę kupić ;-) podoba mi sie taka 2 kolorowa... jasny i ciemny braz :tak:

Losiczka
żaden problem .... na łóżku bedzie 1 wolne miejsce wiec bedziesz moją córcią wymarzoną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia dziecko skarb :-):-):-):-):-):-)

Sylwia jak Oliwka ?????? bo wczoraj marudziła ...

Pamelka kochanie nowe mieszkanko ????pięknie !!!!!!!!!!!!!! ale zazdroszczę tarasów ogrodeczka itd mam nadzieje ze sie pochwalisz :-):-):-):-)
nie smutamy słońce .... choć wiem ze tak sie nie da :-:)-:)-( ale nadzieja zawsze musi być w sercu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ilonko to fajnie masz bo ja nikogo tak zdolnego w rodzinie to nie mam :sorry:

i lachonki coś na mole pleas bo cholera latają mi po domu a ja nie wiem gdzie siedzą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz wszystkie kąty obejrzałam,juz wszystkie kąty obejrzałam
lawenda w kazdej szafce półce ,gniazdku ale to nie pomaga

Pamelko jak ja Ci zazdroszczę tej Twojej Italii :-) Udało mi się spełnić marzenie i pojechać do Włoch,ale to było z wycieczką szkolną, więc wiadomo jak to było :-) Ale obiecałam sobie,że kiedyś pojadę już na własną rękę :-) A dolinke zakopujemy :-)

Właśnie słonko się u mnie delikatnie przebija :-)

dziewczynki jestem dumna z mojej Bianki, bo właśnie drugi raz sama usnęła w łóżeczku :-) Pierwszy raz było dziś w nocy :-) Odłożyłam ja po karmieniu i chwilę poleżała i zasnęła :-) A teraz tez juz była śpiąca i odlożyłam ja do łóżeczka i pomarudziła trochę, dwa razy jej smoczka podałam, w końcu przestałam reagować, więc sie troszkę pokręciła i zasnęła :-) Normalnie duma mnie rozpiera :-) Ciekawe czy to jednorazowe wybryki czy tak już zostanie :-)

Martus no jesli lawenda nie pomaga, to nie wiem... my mieliśmy mole spożywcze na starym mieszkaniu, ale udalo nam sie je zwalczyć... Wywaliliśmy wszystkie produkty, w których mogly sie lęgnąć, przeglądnęliśmy wszystkie szafki i tepiliśmy jak gdzieś się pojawiły i się udalo... Ale w szafach to nie wiem... A może inny srodek na mole wypróbuj??

Dzien dobry :)

w temacie wiosny...śnieg znów dziś padał:crazy:

Mati powędrował do przedszkola :) stęskniony już był :) a w domu nagle takaaa ciszaaa:eek::-p
Z kolei Amelkę zaczynam przyzwyczajać że jak nie śpi to trochę ją zostawiam w kołysce, albo w leżaczku ze mną wędruje..tak żebym mogła trochę chate ogarniać przy niej, dziś udało się podłogi i kuchnie przy niej załatwić :-)
Przy Matim też miałam taki system, to duża wygoda, bo teraz-jak mała śpi- nie latam ze szmatami tylko mam czas dla siebie ;-)

Rozia nooo Aniołka masz superowego w domku :)
Ilona hehe no D już się postarał i karmi wczoraj przytaszczył do domku :-p
to chłopaki będą miały nowe wypasione łóżku:tak::-)
Losiczka taa tak jak u mnie miał być Michał :-p:-D Franuś czy Franka...grunt żeby była :) trzymam kciuki :)
Pamela no to kciuki trzymam za nowy cykl, żeby wiosna przyniosła wam dobre wieści :)
ale fajnie z tym mieszkaniem :tak: trochę zazdroszczę:-D
Małami niezła kombinacja drożdżówkowa :-D

reklama
Hejka :blink: U mnie dzisiaj pochmurno i +4’C... Byle by się nie rozpadało :baffled:

Martuś ta druga para miała być dla mnie
:zawstydzona/y:
OK, jak wpadnie mi jakaś kieca w oko to Ci podeślę
:-)

Ilonko jak chłopaki podrosną to będzie bicie kto śpi na szerszym łóżku hahaha
:-D ale powiem Ci, że fajne jest :tak:

Pamela 3 tarasy, ogródek mmmmm marzenie- żyć nie umierać
;-)

Rozia ale Ty masz grzeczną tą córeczkę
:tak:

Buziaczki dla Wszystkich :*

Do góry