reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko kurcze nie mam pojęcia co Ci powiedzieć, doradzić... :no: Jedyne co przychodzi mi na myśl, to to, że może jednak po bardziej szczegółowych "badaniach" i obserwacjach wykluczą ADHD... Trzymam kciuki żeby tak właśnie było :*

reklama
Agnes buziaki dla Olusia :-D ale to zleciało

Losiczko o cholercia ale pomalutku nie denerwuj sie coś na pweno się na to zaradzi ....na spokojnie z Panią musisz porozmawiać i może warto zeby jeszcze ktoś Go" obejrzał "

Paulus oo ja słonko poprosze i to w duzych ilościach

u mnie ból głowy cd :wściekła/y: i jakas taka blee jestem

Martuś proszę bardzo :-)
On0qA.jpg

Przesyłam jeszcze kilka linków z letnimi propozycjami :-p Nie wiem czy któraś się nadaje, ale popatrzeć zawsze warto ;-)

TUNIKA Indie indyjska PRZECENA fioletowa suknia (3133563334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

suknia sukienka atłas indyjska bankiet też ciążowa (3125506531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

-85% egzotyczna długa SUKIENKA indyjska No comment (3155504823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie wiem tylko czy w tej 3 brzuszek się zmieści, ale może może :tak:

edit.:

jeszcze jedna
:rofl2: http://www.intymna.pl/s34941,produkt

Załączniki

• On0qA.jpg
    On0qA.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 17
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Losiczka Tulę Cię mocno. Najgorszy jest początek, trzeba wszystko na spokojnie przetrawić... zobaczymy co dalsza diagnoza pokaże, najważniejsze że nawet jeśli Kubala ma adhd to nie jesteście sami, będziecie mieć wsparcie, pomoc ze strony szkoły. Praca a adhdowcem -nie ma się co czarować- łatwa nie jest, ale da się wszystko opanować, są zasady postępowania odpowiednie. Wiem że dacie radę i jednocześnie trzymam kciuki za was.

Losiczko nie płacz kochana wiesz i tym ze z tym da sie żyć ze tak powiem. Przeciez jestes z ńie na codzień i znasz go prawda?
A po tej diagnozie w szkole bada mu pomagać i wy jako rodzina będziecie mieli wsparcie. Buziaki

Losiczko- ty nam tu sie nie rozklejaj..bedzie dobrze..moze sprobuj sie skonsultowac z innym lekarzem..a nawet jesli sie potwierdzi to dacie rade..bo ty silna kobitka jestes..
Agnes- buziaki dla Olusia
Paula-jaki cuda wynalazlas...aaa to juz tak powoli patrzysz co ci sie przyda :-):-)
Truskaffka- najlepszego dla corci:-)

Ostatnia edycja:
Ada, no namiocik by się przydał;-) Ja byłam na weselu w 35-36 tyg i powiem ci że się wybawiłam.

Truskafka, leci ten czas, po dzieciach widać jak szybko. Może jeszcze ci się kiedyś zamarzy jakieś bejbi, ale na razie masz komplet:happy:

Losiczko, może jednak wykluczą. A jeśli nie to adhd to nie koniec świata. Gorsze rzeczy się przytrafiają. Będzie dobrze, zobaczysz.

Jutro u mnie zapowiadają słoneczko:-)

reklama
Zapomńialam wam napisac ze u nas ładna pogoda teraz sie troszkę zachmurzylo ale jest ciepło byłam dzisiaj z Lily na spacerku i to dwa razy po 1.5 h :szok: Była bardzo grzeczna :tak: Nawet dała mamusi zakupy zrobic chwile jej sie wymuszacz włączył ale dała sie udobruchac :)

w niedziele ma być 20 stopni u nas :-)

Do góry