reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczko, to niech łoś łyka i nie marudzi!;-):-D A już się nie boi kolejnego brzdąca?

Ilonka
, ale chłopaki będą mieć pięknie! Może i ja się zmieszczę na nowym łóżku?:-D Nie mogę się doczekać zdjęć!

Pamela, ale zazdroszczę tej wiosny, motoru i nowego mieszkanka! Koniecznie się pochwal, daj nacieszyć oczy!

Malami, te twoje mole to zapewne spożywcze. U nas była po prostu plaga na klatce! Potem wlatywały do domu do kuchni i siedziały gdzieś w mące czy płatkach. Też dużo w sklepach jest, więc łatwo sobie przynieść do domu na opakowaniu spożywki. Są takie łapki klejące na mole spożywcze, firmy Bros np. Przyklej sobie gdzieś w kuchni i zobaczysz czy będą się łapać. Jeśli tak to bingo. U nas te łapki się sprawdziły, ale z klatki ciągle wlatywały, więc m kupił taki oprysk i przeszedł z nim po korytarzu do 2 pięter niżej, ludziom do komórek popsikał:-D i się skończyło.

witam

u nas dzisiaj znowu cos z nieba leci więc ze spaceru nici. a Olek marudny z tego powodu. zrobił sobie już 2 drzemki ale takie po 30-40 min więc będzie maskara. wczoraj dostał butlę zaciągniętą kleikiem ryżowym i pospał do 0.30. a potem juz cyc i budził sie co 2 godziny. dzisiaj dam mu znowu moze wytrzyma dłużej

lecę nadrabiac co u was i jak młody pozwoli to wracam. ostatnio potrafi się co raz dłużej sam zabawić. dzisiaj tylko cos marudzi i co do buzi włoży to płacz

Roszpunko teraz to emek bardziej chce niż ja ;-) ja to już tylko czekam na cud :-D

Wypłodziłam bluzę :-) tyle ze mi materiału w krateczke zabrakło :crazy: jutro będzie gotowe :-) rozm 74 ;-)

DSC01214.jpg

Załączniki

• DSC01214.jpg
    DSC01214.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 28
agnes, może w końcu zęby się przebiją...

losiczko, piękna ta bluza! To ja zamawiam cały dresik, ze spodenkami, ale to jakoś przed wyjazdem na urlop, żebym wiedziała jaki duży będzie Mały.
Aż tak mu się zachciało? :szok: :baffled:A ostatnio jeszcze przerażała go ta wizja...:-D No to serduszkujcie do upadłego;-)

Malami, ciężko stwierdzić jaki kolor, bo nie mam porównania:sorry: Ale te łapki tanie są, możesz jedną na próbę kupić i zobaczysz czy będą się przyklejały. A jeśli nie, to nie mam doświadczenia w walce z takimi ubraniowymi.:baffled:

losiczko bluza super :-)

Martuś nie pamiętam jakie one mialy kolor, ale najlepiej wyrzuc maki, zwłaszcza ryż kaszę itp. i nie kupujcie takich rzeczy w sklepach typu real... my stamtąd to przywklelismy...

Dziewczynki Bianka ma czasami gorsze dni,ale rzeczywiście nie mogę narzekać na nią :-) Bo nawet jak jest marudna to i tak da sie nad nia jakoś zapanować :-) tfu, tfu, tfu :-)

Roszpunko mówisz i masz ;-) tzn będziesz mieć ;-) co do męza to juz Wam dawno mówiłam że to kosmita :-D więc za nim nie nadążysz :-D a serduszka są tylko zawsze 3 w dniach płodnych :-D i to co drugi dzień :-) na więcej nie mamy siły :-D:-D:-D

Spadam babeczki po aparat na ząbki Kuby .Oj jakiego mam stresa :baffled: już widzę jak sobie aparat leży ale nie na zębach mojego łobuza :sorry:

Narazinko :-) aaaaaaaa......chyba jeszcze Liluu sie dzisiaj nie meldowała :-( albo przegapiłam :baffled:

reklama
Do góry