reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

losiczko tulę najmocniej jak umiem :-:)-:)-(

truskafffka póki co, to forumowym dziewczynkom jakoś się nie spieszy z wyjściem na ten świat, zobaczymy jak amelka się do tego ustosunkuje :-D

Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Katy, uwielbiam taki styl, te białe ramki i serducho. Do tego ten błękit... Pięknie! To są moje wymarzone fronty kuchenne Fronty ramowe | DM | CMm - Centrum Materiałów Meblowych, fronty meblowe, producent :happy: Ale pewnie mieć takich nie będę, bo mało praktyczne. Za dużo zakamarków do sprzątania. Jak dziś samopoczucie??

Paula, mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się odkopiesz, bo wiosna idzie:-)

Losiczko, tulę jeszcze raz.

Dzieńdobry kochane

Losiczka bardzo bardzo mi przykro........... wiesz sama ....... łączę sie z Tobą w bólu ... mnie także smutno ale wiem ze Tobie bardziej

u mnie dziś mija 2 lata odkąd moje dzieciątko nie żyje :-( :-:)-( tzn odkąd sie dowiedzieliśmy ze serduszko juz nie bije :-:)-:)-:)-(
Tulę Cię bardzo mocno... szkoda ze nie możemy razem sobie siąść i popłakać :-:)-:)-(
DLA TWOJEGO ANIOŁECZKA
[*]

Lori MEGA WIELKIE GRATULACJĘ !!!!!!!!!!! CUDNE WIEŚCI :) NIECH OLA ROŚNIE ZDROWA :tak::-):-):-):-)
Truskawka zdrówka dla Matiego ...!!!!!!!!!!!!!!
Katka pomysłów Ci nie brak kochana na urządzanie domku .... i PRZEDE WSZYSTKIM MOOOOOOOOOCNO TRZYMAM KCIUKI... JESTEM PEWNA ZE NA ŚWIĘTA BEDZIE WAS JUZ TROJE... :tak::-)

AGNES foteliki bardzo fajne... ale cena mnie przeraziła hehe :-D:-D:-D:-D:-D ja szukam czegoś w granicach ok 200-250zł :laugh2::-p

uściski dla wszystkich dzieciaczków :*:*:*:*:*:*:*:* :-):-):-):-):-):-)

muszę tabelkę znaleźć :eek::szok: tylko gdzie .... hehe i ją aktualizować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłego dnia perły :)

Witam dziewczynki

Trochę mnie mało bo weny brak czasu brak i deprecha jakaś zimowa. Już tak mi się chce wiosny,że szok!!!

Losiczko tulę kochana. Torebusie i wszystko co tworzysz są śliczne.

Truskafka to czekamy na Amelkę:)

Marysiu super że wszystko się udało i Anecia może obserwować świat:)

Sylwuś już na fb pisałam Oliwka cudowna nie mogłam się na nią napatrzeć:)

Buziaczki dla wszystkich forumowych dzieciaczków.

Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lori bardzo gratuluję. Oby Ola została Olą.

Roszpuna, Joanna w wekand będę siedziała nad firankami,mam nadzieję,że efekt się spodoba.

Agnes polecam foteliki : coto baby są różne my mamy od 9 do 36 kg i kilku naszych znajomych ma i wszyscy zadowoleni
Coto Baby

Mój Antek ostatnio zaczął tańczyć jak słyszy muzykę to wstaje na nogo i tak śmiesznie się rusza i podskakuje :)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki
ja juz wstalam....jesu jak mi sie nie chce isc:eek: a dzisiaj mam 2 chaty

No ale jak mus to mus:tak:

Jutro mam podac paczki a jeszcze nie spakowane:szok: i szycie tam musze dorzucic ktore jeszcze nie :baffled: ahhh

Roszpunko piekne:-) i powiem ci ze dawniej mi sie nie podobaly w takim stylu ale teraz stopniowo moje serducho tam ucieka, tylko tej kratownicy bym nie chciala bo cholerstwo strasznie ciezko wyczyscic

Losiczko (*) dla twojego aniolka........Ilonko i dla twojego (*)

Viola to nagraj smoka telefonem pocieszymy gębusie patrzac jak taka malota wywija pieluchą :-D:-D:-D:-D

Ciekawe co u Ady, Valky ......cos ostatnio ich nie widac....

Jane dupsko ci zloje, pokaz sie od czasu do czasu.......tęsknim :-(

Hello :-)
Śnieżnej krainy ciąg dalszy :-D

Ilonko i Losiczko tulę mocno, mocno :*:*

Roszpunko nie wiem czy się odkopię do puki Ci IDIOCI, którzy odśnieżają ulice osiedlowe nadal będą to robić :wściekła/y: Jak zobaczyłam dzisiaj moje auto, to się załamałam... praktycznie całą zawartość ulicy zgarnęli prosto na moje auto :oo2: jakieś totalne bezmózgi!!! :angry: Gdyby nie to, że się spieszyłam to pofatygowała bym się do spółdzielni...

Violu Katy ma rację, nagraj Antosia i wrzuć filmik :tak:

Miłego Dnia Babulce :*

Kurczę dziewczynki coś mnie rozkłada :-( A we wtorek mamy szczepienie i boję sie,że mała sie zarazi ode mnie .... :-( Anawet nic nie mogę wziąć,zeby to zastopować :-( jedyne co, to sie od wczoraj inhaluję ... :-(

Hej kobitki..
Lasiczko Ilonko - tule mocno..
Paula- ja tez tak mialam na osiedlu.madry koles tak zgarnial snieg .ze mi brame zawalil i nie moglam otworzyc a autem wyjechac nawet nie bylo jak..wiec odgarnelam ale...na drugi dzien go dorwalam.i musial odsniezyc mi wszystko..takie zje...dostal...do tej pory na mnie krzywo patrzy..wiem zolza jestem.ale teraz nie zawala mi bramy :-)
Violu - czekamy na filmik:-):-)
Rozia- kuruj sie..:-)

Ostatnia edycja:
Viola nagrywaj i wrzucaj nam małego tancerza !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Pauluś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: palanty :crazy::crazy: inteligentni nie ma co :crazy::crazy::crazy::crazy:
Rozia słonce kuruj sie jak tylko możesz... nie martw sie Bianka tak szybko sie nie powinna zarazić wiec spokojnie :tak::tak::tak:
Katka a jaka pogoda u Was ??? taka sama do duupy jak i u Nas... bo i mnie sie nic nie chce patrząc co sie dzieje za oknem :crazy: nawet dziś nie wyszłam na zakupy bo mi jest aż szkoda chłopców , Jaś to by szedł chyba krok do przodu i 2 kroki do tyłu - tak piździ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)no::no::no::no::no::no::no::no:

Dziewczyny zaniedbały coś nas... ale wiadomo nie samym forum sie żyje... sama mam rece pełne roboty ale staram sie pokazac i napisać aby nie mieć lania :laugh2::laugh2:

CHCE JUZ WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

MAMY 4 ZĄBKA :-D I KOLEJNE 2 JUZ NA WIERZCHU PRAWIE :-D

reklama
Do góry