reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katy zaciskam kciuki teraz! musi być dobrze. będzie grudniowe dzieciątko. prezent na Mikołajki jak znalazł

ja wpadam później bo na razie mąż w domu i chce kompa

reklama
Roszpunko ten 2 to pamarańcz a 5 od lewej taki szary brąz no tak sie niby nazywa :-) no to jak mi ufasz to dziękuję:-):-):-)

Losiczko, no to pomarańczu nie chcę, bo będę zbyt piżdżąca z tą torbą. Jakiś bardziej brązowy:-) A dałabyś radę takiego kutaska mi doczepić?:-D Marzę o takim;-):-D

bardzo wam dziękuję dziewczyny :)

Katy - bardzo bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&& :) ahhh ale będą emocje za 2 tygodnie :-)

matko a ja mialam cały dzień ochote na pierogi z kapustą, kupiłam po pracy u Pani która codziennie w domu robi świeżutkie i właśnie wtrąbiłam chyba z 20 i zaraz pękne :-p

Ja zaczne wiecej sie udzielać od kwietnia bo juz wtedy bede w domku i bede miała wiecej czasu ;-)

Lori zawsze mozesz powiedziec ze córcia to zjadla ty tylko posredniczysz :-D:-D:-D:-D

A juz dostaje swira a co dopiero bedzie przez te 2 tyg :szok:

Znalazlam sobie zaslony do pokoju......bo moze wam pisalam ze za 2 tyg przenosimy sie na poddasze tam mamy bardzo duzy pokoj z wlasna lazienka .......a zamawiam takie zeby pozniej zamienic z tymi w Pl ..........z mojego niebieskiego pokoju co wam wrzucalam zdj na g :tak:

Troche drogie ale tak mi sie podobaja ze zaplace :-D
Buy Brighton Floral Printed Eyelet Curtains from the Next UK online shop :-)

reklama
Do góry