reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka dziewczynki

Ilonko:szok: szok jak małemu szybko zabka wychodzą i raczej chyba nie cierpi No nie ?

Katy ;-) Czekamy na ciebie !!

Paula normalnie idioci !!! :no::wściekła/y::angry: No jak mozna

losiczko
[*] tulam

Lori gratuluje !!! Niech Olusia rośnie zdrowa :-D:tak:

Truskafffka to prawda nasze forumowe dziewczynki wcale sie nie spieszą :-D

Jane,Dziama,Roza,Valky,Ada zameldujcie sie chociaż ze zyjecie :crazy:

Milego dnia

ps zdjecie na g

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna a co m zmajstrował ???????????:crazy:
Liluu dokładnie... dzielnie znosi ząbkowanie,,, nawet nie marudzi.. gdyby nie to ze wczoraj w nocy 2 razy stęknął przez sen nie szukałam dziś zębolka a tak to luknęłam i taram :) jeszcze chwilkę i bedzie miec 6 :szok: szybko mu idą ... ale to lepie , skoro nie cierpi to niech ma ich coraz więcej :)

Dziama to wpadła w wir przygotowań ,, i do tego te aniołki :szok: ale chyba juz pozostało usztywnianie

Ilonko jak zwykle ci zazdroszczę ;) ja to sie boje o moja co bedzie jak sie zacznie ząbkowanie :eek::szok:

No Dziama rozumiem ale reszta :crazy::no:

dziewczynki bo ja tak sobie myślę o tej wadze Pawełka i możliwe aby jakoś specjalnie nie przybierał ze względu na to ze nie jada w nocy w ogóle od bardzo dawna ??????????? :szok: No bo je wszystko, mleczko, kaszki, owoce, zupki, serki kisielki itd ... a moze ja przesadzam za bardzo :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: chyba tak :sorry::sorry::rofl2::rofl2::rofl2:

dzień dobry :)

przyszła dziś paczka ze smoczkami, buteleczkami...
i od kumpeli kupiłam trochę ciuszków letnich, też przyszła paka
także od rana w dobrym nastroju jestem:-)
już chyba wszystko mamy ufff.. teraz czekamy na małą księżniczkę :)

aaa wiecie jaki numer? Mati jak się urodził to okazało się że w tym dniu imieniny obchodzi... Mateusz:-D
i wczoraj w klinice rzucił mi się w oczy kalendarz z imieninami...30go marca-w terminie porodu - imieniny obchodzi... Amelia:eek::-D przeznaczenie czy co:-D:-p

Katy zakochana po uszy jestem w tych zasłonach, aaachhh
w ogóle mój klimacik w twoim urządzaniu czuję :-p
aaa i ja też się uśmiałam ze szpilek, nogi musiałam zaciskać coby nie popuścić :-D

Rozia Liluu aaano właśnie, jak się bałam że urodzę przedwcześnie, tak teraz coraz częściej czuję że mała żmijka będzie kwietniowym prezentem..

Rozia dla Ciebie zdrówka!! Mała raczej bezpieczna, ma ochronkę jak ja karmisz

Ilona ale się rozpędziły zębiska Pawełka :-) gratki dla małego gryzonia:-)

Roszpunka jak planowaliśmy naszą kuchnię, też chciałam takie fronty, lubię ten styl :tak: ale jednak poszliśmy w bardziej praktyczne rozwiązania, gładkie fronty..bo obawialiśmy się mycia tych frontów, w zakamarkach lubiiii się brud gromadzić...

Viola i ja czekam na filmik z małym tancerzem, nagrywaj bo to piękna pamiątka, mój szkrab też tańcował na całego, lubimy sobie teraz czasem posiedzieć i pooglądać, powspominać..:-)

Joanna uduś dziada, noo właściwie podduś..bo się może jednak przydać jeszcze..

Paula
boszszeee co za pajace:confused2:

Losiczka Ilona Dla Waszych Kochanych Aniołków
[*]
[*] buziaczki ślę do nieba...

ja przez akcję "poród" jakoś słabo czuję zbliżające się święta...ale żeby nie było, kupiłam dziś jajka ze steropianu, igiełki, ozdoby i będziemy tworzyć z Matikiem, niech ma radochę i zajęcie ..zwłaszcza że siedzimy w domu ;)

Truskawka na kiedy masz dokładnie termin ??? Boze muszę tableki odnaleźć :-D:-D juz bliiiiiiiiiiiiiiźiutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaa no tak 30 marca :szok: to moze uda sie i bedą za jednym zamachem urodziny i imieniny :-D:-D:-D
Ja tez własnie zamawiam jaja ze steropianu, wstążki szpileczki i bede robić takie karczochy świąteczne :) Jaś pewnie pomoże :-) w tamtym roku Jaś naklejał naklejki w tym bedzie coś innego :-D:-D

Liluu nie ma co sie bac ... moze nie bedzie tak źle :-D:-D:-D zawsze trzeba miec nadzieje :-D:-D:-D:-D:-D

Rozia zdrówka życzę :*

Joasiu ja właśnie na CIULI poluję
:-D Czasami mnie zadziwia jak ludzie potrafią być bezmyślni… grunt, że jeden z drugim odwalił swoją robotę, a już nieważne, że drugiemu zawalił pół auta :oo2:

Ilonko szkoda słów
:no: a Wam gratuluję jeszcze raz tutaj kolejnego ząbka :-)

LiLuu ja nie wiem kogo zatrudniają do tego odśnieżania, ale chyba jakichś bezmózgów
:-p tak w ogóle gdybyś widziała jak oni jeżdżą tymi kładami :szok: tak szybko, że masakra- wszystko im wypada spod tego pługa, zamiast zrobić to wolniej to eh…. A łopaty do ręki i niech zapierdzielają, jak nie potrafią odśnieżać kładami tak jak się należy :angry: Nie mam do nich słów :no: Czekam tylko cierpliwie aż dorwę uja jednego z drugim :-D czeka ich niezła kłantanamera :-D:-D:-D

Truskafffka pajace to lekko powiedziane hahaha
:-D
Ojjjj skoro raz sprawdziło się z imieninami, to i może tym razem?
:-)

Ilonko tak :-D Nadzieja matka .......... :-D

Truskafffka ja miałam takie święta Bożego narodzenia ;););) cos wiem o tym

aaaa Ilonko o wagę Pawelka sie nie martw przecież on zaczął sie wiecej ruszać ,bawić to wiecej traci

Liluu póki nie wychodzą ząbki Lily spokój i opanowanie :-p :-):-):-) ale mam nadzieje ze nie bedzie tak żle ...a mogę zapytać jak Twoje dzieciaczki znosiły ząbkowanie ?????
z tą wagą to masz rację ... przewrażliwiona jestem chyba za bardzo :sorry::sorry: niech chudnie , wynik krewki bardzo dobry wiec nie powinnam sie martwić :happy: dziękuję :tak:

reklama
Ilonko tak sobie przechodziły tylko wiecej w nocy jadły bo sie budziły ale nie było zle :) ale ta krolewna o wiesz jaka jest :-p

Do góry