reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

CAM00336.jpg

Załączniki

• CAM00336.jpg
    CAM00336.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Kate - śliczne te zasłonki i bardzo oryginalne, ale w UK mają świetne tekstylia. U siostry wszystkie dodatki mi sie podobają, ale kochana na święta Bożego Narodzenia sprawiła mi piękną haftowaną w motyle pościel do nowej sypialni:-p

losiczka - mi tez jest bardzo przykro i o tym wszystkim myslę bo wróciło jak bumerang, myślę że marzec juz do końca życia będzie dla mnie przygnębiającym okresem

Witam ze śnieżnej krainy :-)
Jednak i do mnie śnieżyca dotarła- nie zabłądziła
:-p Wali śnieg że ho ho :szok::tak:

Katy rajtki mi potargałaś tym filmikiem o szpilkach hahaha
:-D:-D:-D:-D:-D

Lori jaka śliczna… CÓRECZKA
;-) Gratuluję z całego serduszka !!! Fuck You pokazała, bo pewnie miała już dosyć tego, że ją tak podglądacie i chciała żeby dać jej spokój hihihi :laugh2:

Marysiu zdrówka dla Darusia :* Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego
:tak:

Ściskam Was wszystkie gorąco, bo zimno na polku, wiec nigdy za wiele uścisków :*

hejka

wczoraj ciężki dzień miałam, Mati w nocy wymiotował i to baardzo, całe łóżko było do prania:-(rano też jeszcze wymiotował, mojego tate też powaliło i na razie tfu tfu cisza, mam nadzieję że reszta familii się ochroni
no a że nocka z głowy to i dzień śpiący

gin zaliczyłam, wszystko pozamykane, więc Amelia na świat się jeszcze nie wybiera:-p

a dziś znów hardcore.. trzy poradnie zaliczone-hematologii, diabetolog i patologia, w tym w dwóch się ładnie pożegnałam, dostałam potrzebne papierki do porodu i mam nadzieję że już tam nie wrócę :)

na patologię jeszcze jeżdzę robić to ktg, wszystko dobrze wygląda :-)

torba spakowana, czeka na godzinę zero, byle do poniedziałku a potem zaczniemy aktywnie zachęcać córcie do opuszczenia dotychczasowego mieszkanka:-p zobaczymy czy się da, czy będzie z niej uparciuch :-p

aaa i z dobrych wieści, i na hematologii i u diabetologa usłyszałam że nie ma przeciwwskazań do sn :-)

Zmykam już do łóżka...jutro jestem w domu, to będę z wami :)

tak na szybko ...

Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Losiczka tulę...
Lori super że dzidzia zdrowo rośnie :-) i gratuluję córci :-)
Agnes łoo byczek z Aleksandra :-p:-) mój też był taki pączek z bitą śmietaną do ogryzania, całowania..ach jak mi się chce znów takiego malucha tarmosić hehe

buziaki iii do jutra :)

Losiczko tulam cie kochana wiele z nas ma takie przykre daty w serduchu ale pewnie tez nasze szkraby tam u gory rozrabiaja na calego .....maja swoje male anielskie baby boom :tak::tak::tak:
Lori zgadzam sie calkowicie tutaj maja takie piekne tekstylia ale i piekne ceny :-D

Roszpunko wlasnie szperam po tych sklepach i szperam i powiem ci ze mam swoja wizje na pewne rzeczy ale niestety kasa mnie czasami ogranicza..........albo raczej moj mąż :-D:-D

Mam taka wizje na pokoj 1 kolor scian kolor scian.jpgzaslony.jpg2 koc albo narzuta na lozko w takim kolorze narzuta.jpgduzy kwiat.jpgserce.jpgstorczyki.jpgswieca.jpgramki na zdj.jpgzzz.jpgpewnie jeszcze cos mi sie zmieni albo znajde cos innego niz planowalam :-) no ale taki mam plan :tak:
Paula ty rajstopki szanuj jak takie zimy macie w PL:-D:-D:-D

Załączniki

• kolor scian.jpg
    kolor scian.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 20
  • zaslony.jpg
    zaslony.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 55
  • narzuta.jpg
    narzuta.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 19
  • duzy kwiat.jpg